Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    02. Listopad 2023. 10:29

Cure zao mi je zbog negativnih testova , Al novi ciklus niva nada ❤️❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

nola95
    02. Listopad 2023. 10:56

Hvala puno na podršci, divne ste🥺❤️ ovaj mjesec sam si dopustila iskreno se ponadati opet iako znam da onda bude samo teže.. al prođe i ta tuga brzo jer veća je ipak nada za plusem u novom ciklusu 🙏
    Mužu sam rekla da više neću “opsesivno” pratiti sve dok ne unormalim cikluse..možda samo trebam više vremena tijelu dati.. i seksati se bez stresa i brojanja🤣
    Ipak razumijem da je meni lakše ovako pričati jer imam svoj blagoslov. Voljela bi da mu mogu roditi brata ili sestru al eto ako ne bude tako i dalje je on tu s nama, svima kažem da sam ga “izmolila” pa ću i s vama to podijeliti..
    Zato vam želim od sveg srca da vas plusici preplave idući mjesec ❤️

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• eni233
    02. Listopad 2023. 11:06

nola95

Hvala puno na podršci, divne ste🥺❤️ ovaj mjesec sam si dopustila iskreno se ponadati opet iako znam da onda bude samo teže.. al prođe i ta tuga brzo jer veća je ipak nada za plusem u novom ciklusu 🙏
    Mužu sam rekla da više neću “opsesivno” pratiti sve dok ne unormalim cikluse..možda samo trebam više vremena tijelu dati.. i seksati se bez stresa i brojanja🤣
    Ipak razumijem da je meni lakše ovako pričati jer imam svoj blagoslov. Voljela bi da mu mogu roditi brata ili sestru al eto ako ne bude tako i dalje je on tu s nama, svima kažem da sam ga “izmolila” pa ću i s vama to podijeliti..

Ma ja duboko sebi vjerujem da ćemo sve mi kad tad ugledati svoje plusice , jer dokle ima vjere i ljubavi , sigurno će biti i pozitvnih testova .. tako da žene u ovoj grupi budite sigurne da ćemo svi iz ove odlepršati u neku vedrinu grupu ❤️❤️❤️❤️❤️🥹🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    02. Listopad 2023. 11:07

Vedriju *

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    02. Listopad 2023. 11:07

Acika

Cao cure,e ovako vadila sam betu 27.9. bila je 324,5 pa sam onda vadila 29.9. bila je 457,5 jel to ok?U petak idem na Uzv😀

Mislim da bi se beta trebala uduplati svako 2 dana, za dva dana je dakle trebala biti oko 650🙁
    Al nek vam kazu cure mozda koje su vise pratile betu u ranoj trudnoci

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    02. Listopad 2023. 11:09

nola95

Razumijem te u potpunosti🩷 mi smo vec 2tjedna molimo tridesetnicu sv Josipu zajedno...jucer smo se isli pomoliti u Karlovac u njegovo nacionalno svetiste.
    Izmolit cemo mi svi nasa mala cudesa😊🌼

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    02. Listopad 2023. 11:50

Acika

Cao cure,e ovako vadila sam betu 27.9. bila je 324,5 pa sam onda vadila 29.9. bila je 457,5 jel to ok?U petak idem na Uzv😀

Koliko ti kasni menstruacija? Jesi oba puta vadila u istom lab?

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• mariposa1510
    02. Listopad 2023. 12:18

Joj mene od tog negativnog testa jutros baš pere neka tuga. Baš sam loše volje i pesimistična da nikad neću biti mama 
    Cure koje imate već djecu, koliko dugo ste pokušavali prije pozitivnog testa?

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

laurell
    02. Listopad 2023. 12:35

mariposa1510

Joj mene od tog negativnog testa jutros baš pere neka tuga. Baš sam loše volje i pesimistična da nikad neću biti mama

Normalno je da se tako osjećaš, ali vjerujem da će brzo proći i opet ćeš imati još jaču volju i želju u novom pokušaju 😊 i znam da će i mene tako “oprati” čim se ukaže M (tako mi je apsolutno svaki mjesec). Ako te išta tješi mi smo krenuli na trudnoću prije godinu dana. Kad sam napokon ugledala plus (nakon 7mj) bila mi je vanmaterična. I opet sam se uspjela dignut i evo čekam i čekam, opet. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Mareeeee3112
    02. Listopad 2023. 12:52

mariposa1510

Nemoj to uopce razmisljat ...mi smo 14 god zajedno a 5 u braku tek smo bebaca dobili prosle godine pokusavali dosta ali s prekidima... kad bi sve skupa zbrojila bilo bi bas bas dosta ali svaki puta kad sam dosla na forun zatrudnila bi drugi ili prvi ciklus😂...
    No ugl... nismo imali problema vec jednostavno smo se krivo sexali cim sam promjenila tehniku sve je islo ajmo rec prve il druge....i naravno dok sam upoznala svoje tijelo kako funkcionira no svaka zena je za sebe ja samo mogu napisat kako je bilo meni...kad se sjetim onih negativnih testova mislim da sam imala punu jednu vrecicu doma spremljenu ma uzasss ... ali uvijek sam se digla jer sam znala da sve to dosta i psiholoski utjece ...i nisam si htjela dozvolit da padnem💛 ... drugi ciklus je tvoj i sa tim stavom kreni naprijed💙

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.