Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    02. Listopad 2023. 08:00

Martina1931

pistacija13

Nola i meni je žao… Svakako odi do ginekologa. Mislim da i takve stvari, pregledi i druga mišljenja, daju vjetar u leđa i pomažu. Fingers crossed 😘
    Cure s temperaturicama - svaka čast na ustrajnosti i mjerenju, divim vam se. Ako ikad počnem mjeriti, ovdje imam sve top savjete

Iskreno. Krenula sam ovaj ciklus mjeriti jer mi je dosta bacanja love na testove. S tempicom mogu vidjeti jrl ima smisla se uopce testirati. Svakako cu biti 2tjedna prva smjena i budit cu se u isto vrijeme pa mi je to ok
    A cak mi nije ni do love. Nego do ne gledanja negativnih testova😅

Bravo Martina☺☺neka ti ovaj bude dobitan💙

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lela91
    02. Listopad 2023. 08:13

Martina1931

pistacija13

Nola i meni je žao… Svakako odi do ginekologa. Mislim da i takve stvari, pregledi i druga mišljenja, daju vjetar u leđa i pomažu. Fingers crossed 😘
    Cure s temperaturicama - svaka čast na ustrajnosti i mjerenju, divim vam se. Ako ikad počnem mjeriti, ovdje imam sve top savjete

Iskreno. Krenula sam ovaj ciklus mjeriti jer mi je dosta bacanja love na testove. S tempicom mogu vidjeti jrl ima smisla se uopce testirati. Svakako cu biti 2tjedna prva smjena i budit cu se u isto vrijeme pa mi je to ok
    A cak mi nije ni do love. Nego do ne gledanja negativnih testova😅

Ja mjerim temperaturu pa svejedno piskim testove. Jer tko zna. Možda sam baš izuzetak s BBTom. 😂😂😂

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• mariposa1510
    02. Listopad 2023. 08:16

BikMik, nola, onda nas tri kolektivno prijavljujemo negativne testiće jutros.  I moj je negativan. Baš sam se jako, jako nadala, pogotovo zbog svog visokog progesterona. Ali eto, ništa ovaj mjesec.
    Sad malo tugovanja i onda optimistično u idući ciklus! 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Lela91
    02. Listopad 2023. 08:19

Ajme curke baš mi je žao zbog sve tri. 🥺
    Idemo jako za koji tjedan i skupljamo ekipu za ljetne bebe! 🥰

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Aneee
    02. Listopad 2023. 08:25

Cure bas mi je zao zbog negativnih testova 😏

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

laurell
    02. Listopad 2023. 08:36

Curke zao mi je za negativne testove 😩 malo tuge ali čim završi M, uuuu nove pobjede 🥰 i ja sam prošli mjesec plakala jer sam bila uvjerena da je dobitni ali brzo mi ojačamo 💪🏽
    Ja neću ni raditi test, sise se ispuhale, M treba za 3 dana stići tako da čekam 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Bebolina2024
    02. Listopad 2023. 08:56

mariposa1510

BikMik, nola,onda nas tri kolektivno prijavljujemo negativne testiće jutros.I moj je negativan. Baš sam se jako, jako nadala, pogotovo zbog svog visokog progesterona. Ali eto, ništa ovaj mjesec.

Cure žao mi je zbog negativnih testića.
    Kod mene je cerviks nisko dolje i osjećam menga bolove tako da je i to to kod mene, čekam da M krene kroz koji dan. Ok sam, navikla sam da nema ništa. Bio bi mi veći šok da ispadne da sam trudna 😂

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Petra110622
    02. Listopad 2023. 09:11

Žao mi je zbog svih negativnih testova, glavu gore i idemo dalje 🙏 ja sam svoje isplakala za vikend, 2dc sam danas, muz u cetvrtak definitivno ide na spermiogram, pa cemo bit pametniji...
    Sretnoj svima u pokrivanju, samo hopsajte marljivo 🙈🙈

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

laurell
    02. Listopad 2023. 09:12

Bebolina2024

mariposa1510

BikMik, nola,onda nas tri kolektivno prijavljujemo negativne testiće jutros.I moj je negativan. Baš sam se jako, jako nadala, pogotovo zbog svog visokog progesterona. Ali eto, ništa ovaj mjesec.

Cure žao mi je zbog negativnih testića.
    Kod mene je cerviks nisko dolje i osjećam menga bolove tako da je i to to kod mene, čekam da M krene kroz koji dan. Ok sam, navikla sam da nema ništa. Bio bi mi veći šok da ispadne da sam trudna 😂

E tako se i ja osjećam ovaj put. Kao pod normalno mi je da ću dobiti M i da nema ništa od trudnoće. Samo sto kad sam i ostala (neuspješno) trudna i tad sam u sebi pomislila “ma ne moguće za mene i da sve bude u redu”. I eto. Nije ni bilo. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Acika
    02. Listopad 2023. 10:28

Cao cure,e ovako vadila sam betu 27.9. bila je 324,5 pa sam onda vadila 29.9. bila je 457,5 jel to ok?U petak idem na Uzv😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.