Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    02. Listopad 2023. 13:52

Ja sam danas izvadila betu - rezultat 65 (12 dpo). Sad sljedeće čekam vađenje u srijedu da vidimo porast. 🤞

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Lunolina
    02. Listopad 2023. 13:56

Cure, zao mi je zbog negativnih testova i tuhe koju osjecate. Dajte si koji dan da se isplacete, odtugujte i onda se hrabro ustanite i krenite u nove pobjede.
    Ja svaki mjesec imam novu taktiku - drugacija prehrana, vise treninga, manje treninga, vise boravka na otvorenom i slicno. Ta dinamika pomaze da ne utonete u dosadnu, zatupljujucu rutinu (barem je meni tako).
    Drzim palceve da sve dobijemo kartu za ljetne bebe i ako treba da nam bude muka kada ce svi za Bozic jesti kolace😄
    Cure, sve ste vi lavice, jace ste nego mislite i mozete podnijeti vise nego iti jedan muskarac. Stvarno vam zelim svima da dobijete svoje malo klupko srece :)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    02. Listopad 2023. 14:07

Perpetua

Ja sam danas izvadila betu - rezultat 65 (12 dpo). Sad sljedeće čekam vađenje u srijedu da vidimo porast. 🤞

Cestitaaam! Jedva cekam srijedu i novu betu🤭

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Mareeeee3112
    02. Listopad 2023. 14:27

Perpetua

Sretno draga moja pa da otvorimo  sve zajedno temu ljetnih bebica😊 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mariposa1510
    02. Listopad 2023. 14:35

Perpetua, samo nek nastavi lijepo rasti ❤️
    Ja sam zvala svog ginekologa da pitam šta je s mojim visokim progesteronom budući da nisam trudna pa je rekao s obzirom na to da su svi drugi hormoni uredni, da sam vjerojatno imala duplu ovulaciju. Znači imala sam vjerojatno duplo veću šansu za trudnoću pa ništa 😔
    Budem se danas počastila s puno sladoleda i maratonskim gledanjem serija pa ću valjda prebolit brzo i skupit snage i elana za idući ciklus

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Martina1931
    02. Listopad 2023. 14:40

mariposa1510

Perpetua,samo nek nastavi lijepo rasti ❤️
    Ja sam zvala svog ginekologa da pitam šta je s mojim visokim progesteronom budući da nisam trudna pa je rekao s obzirom na to da su svi drugi hormoni uredni, da sam vjerojatno imala duplu ovulaciju. Znači imala sam vjerojatno duplo veću šansu za trudnoću pa ništa 😔
    Budem se danas počastila s puno sladoleda i maratonskim gledanjem serija pa ću valjda prebolit brzo i skupit snage i elana za idući ciklus

Tak je i meni rekla zadnji put, vjv smo ovulirale 2folikula🥺🥺🥺

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• BikMik
    02. Listopad 2023. 14:50

mariposa1510

Isto, moja serija koju gledam sama u tuznim danima je This is us, ako nisi gledala preporucujem.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Mareeeee3112
    02. Listopad 2023. 14:52

mariposa1510

Jel ti muz radio spermiogram? A tebi Martina?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mariposa1510
    02. Listopad 2023. 14:55

Mareeeee

mariposa1510

Da, radio je prije tjedan dana, uredan mu je.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Martina1931
    02. Listopad 2023. 14:58

Mareeeee

mariposa1510

Moj nije radio jer smo tek krenuli pokusavati ponovo, ali ako nakon 6mj pokusavanja ne uspijemo ostat trudni radit ce. 
    Takav je dogovor sa dr, rekao je da nema smisla jos jer imam 2trudnoce iza sebe.

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.