Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    02. Listopad 2023. 06:20

Mariposa, pa kakva ti je temp? Ja sam  tek ovaj ciklus krenula mjeriti i nest ne razumijem. Sinoc ppslijepodne i navecer me bolilo bas kao da ovuliram (6,7h nakon peaka) i jutros si mjerim bazalnu 36 s3. A par dana prije je 36sa5 bila. Zasto pad ako sam uvjerena da je O u toku?😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    02. Listopad 2023. 06:32

Martina1931

Mariposa, pa kakva ti je temp? Ja sam tek ovaj ciklus krenula mjeriti i nest ne razumijem. Sinoc ppslijepodne i navecer me bolilo bas kao da ovuliram (6,7h nakon peaka) i jutros si mjerim bazalnu 36 s3. A par dana prije je 36sa5 bila. Zasto pad ako sam uvjerena da je O u toku?😅

Oko O obično i bude pad (meni je sad zadnji put oko O bila 35.93).
    Kod mene jutros skočila temp na 36.74, ali mislim da nije vjerodostojna zbog alkohola sinoć. Danas mi 26.dc i 10.dpo. Vidjet ću onu sutra, večeras ne budem zeznula s alkoholom.
    .
    Ivyyyyy ne znam jesi napisala a meni promaklo za termin kada bi trebao biti?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    02. Listopad 2023. 06:36

Bebolina2024

Martina1931

Mariposa, pa kakva ti je temp? Ja sam tek ovaj ciklus krenula mjeriti i nest ne razumijem. Sinoc ppslijepodne i navecer me bolilo bas kao da ovuliram (6,7h nakon peaka) i jutros si mjerim bazalnu 36 s3. A par dana prije je 36sa5 bila. Zasto pad ako sam uvjerena da je O u toku?😅

Kod mene jutros skočila temp na 36.74, ali mislim da nije vjerodostojna zbog alkohola sinoć. Danas mi 26.dc i 10.dpo. Vidjet ću onu sutra, večeras ne budem zeznula s alkoholom.
    .

Aha, okej ima smisla onda..opaa, skok temperature🙈zelim vjerovati da nije od alkohola🤗

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• mariposa1510
    02. Listopad 2023. 06:48

Martina1931

Bez brige, sutra ćeš imati porast 😊 Moja temp je danas 36,6, 25.dc. Da sam trudna bih očekivala porast, ali izgleda da nisam tako da sutra i idućih 2-3 dana očekujem pad i onda menstruaciju na temperaturi oko 36,2. 😊

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Mareeeee3112
    02. Listopad 2023. 06:59

Perpetua

laurell

Cestitammmmmmm 🩵🩵🩵 prekrasno. Opisiiii nam svoje simptome? Koliko ste pokrili ovaj mjesec? Jel tebi isto vađen jedan jajovod nakon vanmatericne ili?

Hvala još jednom svima na slavlju, da ne citiram sad svaku odvojeno, stvarno ste me razveselile! 🤗❤️ Nadam se da će dobre želje odraditi svoje 🥰

Da, meni je izvađen desni jajovod nakon vanmaternične, a preostali lijevi se na HSG pokazao "ne baš sasvim prohodnim". Zato me i je malo ekstra frka, ali šta je tu je, čekam dalje. Ako nedajbože bude opet vanmaternična, onda bar znam na čemu sam, makar se stvarno nadam da neće biti.

Pokrili smo "samo" tri dana - taj dan kad sam odjednom skužila peak (koji me iznenadio jer je dan prije bio dosta niski postotak), i dva dana nakon.

Simptomi, hm, teško mi je procijeniti. Da moram nešto izdvojiti, eventualno to što su me ovaj mjesec značajno manje i kraće boljele grudi nego prethodna dva mjeseca - prošla dva mjeseca bi to bilo od odmah nakon ovulacije pa skroz do menge, a ovaj mjesec je krenulo nakon ovulacije ali dosta brže popustilo. To mi je bio hint da mooooožda dolazi do nekih većih hormonalnih promjena, makar ništa tu nije garancija. Mislim da sam jučer ili prekjučer u jednom navratu osjetila blagu mučninu, i to me podsjetilo na prošlu (vanmaterničnu) trudnoću. I jučer navečer su me kratko i blago kao pekle bradavice, što znam da je nekima simptom, ali ja nisam nikad dosad imala, i brzo je prošlo. U trbuhu mi je onako, malo osjetljivo, nisu baš grčevi kao pred mengu, ali nešto osjetljivije nego inače. Makar mi je recimo prošli mjesec bilo i još osjetljivije nego sad, i sva sam se ponadala, pa tad ništa.

Tako da, teško se stvarno za bilo što od toga uhvatiti, znamo skoro svi ovdje 🙈 Ali ja sam recimo i skoro cijelu prvu (uspješnu) trudnoću prošla stvarno s minimalno simptoma, sjećam se možda tjedan dana mučnine bez povraćanja, i to je bilo otprilike to. Frendica sad evo drugu trudnoću prešla pola puta, po drugi put nema doslovno nijedan jedini simptom, druga pak povraćala skoro svaki dan prva 4 mjeseca. Baš su ta naša tijela fascinantna u svojoj različitosti 😂

Jutro svima ...iima li testica.....
    Mene isto popustile grudi zapravo nemam ni jedan simptom osim napuhanosti i razdrazljivosti i meni je termin 6 mj tak da se i ja veselim ljetu

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    02. Listopad 2023. 07:03

Martina1931

Bebolina2024

Martina1931

.

Aha, okej ima smisla onda..opaa, skok temperature🙈zelim vjerovati da nije od alkohola🤗

Wiiiii sutra ti je onda 1 dpo ugl sve skolski ne brini sad ce ti bit 3 temp vise i to ce ti pokazat da je ovulacija bila danass upisuj u graf to je tak lijepo za vidjet😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

nola95
    02. Listopad 2023. 07:14

Jutro cure! Kod mene negativan test. Dva negativna, nisam htjela prepustit slučaju. 😅 https://ibb.co/4VvsgP4
    Malo sam zbedirana jer sam ulovila kakti peak i pošteno smo pokrili sve dane. I napuhana sam ko bačva pa mislim da će skoro M..kad završi naručiti cu se kod dr po uputnice i malo da me pregleda za drugo mišljenje. 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Mareeeee3112
    02. Listopad 2023. 07:19

nola95

Jutro cure! Kod mene negativan test. Dva negativna, nisam htjela prepustit slučaju. 😅https://ibb.co/4VvsgP4
    Malo sam zbedirana jer sam ulovila kakti peak i pošteno smo pokrili sve dane. I napuhana sam ko bačva pa mislim da će skoro M..kad završi naručiti cu se kod dr po uputnice i malo da me pregleda za drugo mišljenje.

Nola bas mi je zao..... 😕drugi ciklus je tvoj💙

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    02. Listopad 2023. 07:21

Bebolina2024

Martina1931

.

Uhh drzim fige😊😊😊😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    02. Listopad 2023. 07:33

Bebolina ne znam jos za termin, cekam jos, prvo da vidim jel trebam ponavljati sve nalaze ili cemo kod njih, pa kad mi to jave onda cu vidjeti za termin😁 
    Meni je temp 35.99, ugl spusta se😂 ovo je prvi put dq mjerim redovno, cim se probudim🙈

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.