Ja sam takooooooo nabrijana😫😫😫😫 odavno me žešći PMS nije ovako drmao. Luda sam. Sad bi voljela da mi dođe i ranije samo da sto prije završi
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
https://ibb.co/7zh3X23
Kak vama ovo izgleda? Aplikacija mi prvi put ocita negativno, drugi put pozitivno.
Meni izgleda pola testne kao pik pola kao negativno
17 dc sam i stvarno mi vec ide na zivce, daj se digni ili nemoj
Pokrivamo i pokrivat cemo, sam ono… daj me neeeemoj, dodji vise
Ja imam te iste trakice i kod mene je bilo tako da nije cijela testna istog intenziteta već jedan dio tamniji, a drugi svjetliji. Aplikacija mi je to očitala kao 0,79 i to detektirala kao peak.
Evo, tu su moje trakice od ovog ciklusa, oko plodnih dana
https://ibb.co/F8nv0QT
Kako zanimljivo. Meni ocita 81% sto je pretpostavljam ekvivalent 0,81 kod tebe, ali stavi high, ne peak. Femometer aplikacija
Ma seksnut cemo se veceras i sutra popodne
Sta Bog da i sreca junacka
Jaooo žene moje , meni nikako da krene , došli su mi nalazi briseva imam e. Coli , sad pa ću dobiti antibiotik 😏😏🤦🏼♀️ jaooooo , nadam de da ću se rješiti toga , da mi nebi se zakuhalo još gore 😩😩😫😫😫
Rijesis u ovom ciklusu. Iduci je dobitni onda😊😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://ibb.co/7zh3X23
Kak vama ovo izgleda? Aplikacija mi prvi put ocita negativno, drugi put pozitivno.
Meni izgleda pola testne kao pik pola kao negativno
17 dc sam i stvarno mi vec ide na zivce, daj se digni ili nemoj
Pokrivamo i pokrivat cemo, sam ono… daj me neeeemoj, dodji vise
Ja imam te iste trakice i kod mene je bilo tako da nije cijela testna istog intenziteta već jedan dio tamniji, a drugi svjetliji. Aplikacija mi je to očitala kao 0,79 i to detektirala kao peak.
Evo, tu su moje trakice od ovog ciklusa, oko plodnih dana
https://ibb.co/F8nv0QT
Kako zanimljivo. Meni ocita 81% sto je pretpostavljam ekvivalent 0,81 kod tebe, ali stavi high, ne peak. Femometer aplikacija
Ma seksnut cemo se veceras i sutra popodne
Sta Bog da i sreca junacka
Oznacit će ti tu kao peak tek kad ti sljedeća trakica bude svijetlija i kad je staviš u app
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tj tako je u premom app
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Aneee hvala, ima smisla. Ali to u teoriji znaci da trakica moze jos tamniti, a kak je to sve kod mene sporo, peak moze bit i za dan dva a di je tek onda O... no dobro, barem sam naucila nesto novo 😊
Aneee hvala, ima smisla. Ali to u teoriji znaci da trakica moze jos tamniti, a kak je to sve kod mene sporo, peak moze bit i za dan dva a di je tek onda O… no dobro, barem sam naucila nesto novo 😊
Sad kad ti je trakica ovakva trebala bi ponoviti još jednu kroz 2 do 3 sata od ove, jer će ili biti još tamnija ili će već krenuti svijetlija što znači da je peak već bio i da će uskoro i O nastupiti.
Sretno u pokrivanju 🤞🤞
.
Anchyyy da bilo bi dobro da odmah odrade operativnu. I ja se nadam da će meni nešto naći pa će se odlučiti mi napraviti histeroskopiju. Koliko god znamo da si povećavamo šanse za uspjeh, naravno da nas je pomalo strah, ali idemo mi preko trnja do naše glavne nagrade. Stisnut ćemo zube i možemo mi to, jake smo mi. Srećom da muški ne moraju prolaziti ovo sve što mi prolazimo jer mislim da bi nam šanse bile jako male da dobijemo dijete 😂
.
Eni a miša mu maloga pa kud sad to. Ništa antibiotik i liječenje i da što prije prođe.
.
BikMik i Laurel 😘 držite se
Pozdrav svima ostalima🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pistacija, supericka za testove..onda cemo se pratit ipak 😊
Lunolina, jel proslo propuhivanje?🤞
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Eni zao mi za za e.coli. Grda je to bakterija, ali dr se relativno lako rjesava :) toplo savjetujem da malo smanjis secer i ugljikohidrate da bestiju ne hranis dodatno. Neka krepa od gladi!🤭
.
Pistacija nastavi se testirati, za svaki slucaj. Meni je obicno oko 0.8 dan - dva prije peaka.
.
Ja sam odradila propuhivanje jajovoda. Bolilo je uzasno, nisam ocekivala bas takvu kolicinu boli 😏 ali kazu da je sad sve prohodno. Ovulacija je pred vratima tako da krecemo sa hopsanjem od sutra🙈 u cetvrtak cu otici na ultrazvuk da vidimo u kojoj smo fazi s ovulacijom (racunam da ce biti u petak).
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pa evo neznam , a nikakvih simptoma nemam niti sam imala , da nisam išla na briseve nebi ni znala .. ma ja općenito ne jedem bas šećere , i jako malo UH , pa možda se zato i nije zakuhala dalje, prokleta bila .. ali evo nadam se da će krepati do sljedećeg ciklusa 😩😩😩😩
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram