Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    02. Listopad 2023. 07:37

nola95

Jutro cure! Kod mene negativan test. Dva negativna, nisam htjela prepustit slučaju. 😅https://ibb.co/4VvsgP4
    Malo sam zbedirana jer sam ulovila kakti peak i pošteno smo pokrili sve dane. I napuhana sam ko bačva pa mislim da će skoro M..kad završi naručiti cu se kod dr po uputnice i malo da me pregleda za drugo mišljenje.

Bas mi je zao zbog testica😔 znam da ti je tesko palo vidjeti taj negativan test. Mene je slomilo bas prosli mjesec, plakala sam par dana sigurno..al nadodje kroz koji dan, vratis se sa jos jacom zeljom😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    02. Listopad 2023. 07:44

Inola95

Jutro cure! Kod mene negativan test. Dva negativna, nisam htjela prepustit slučaju. 😅https://ibb.co/4VvsgP4
    Malo sam zbedirana jer sam ulovila kakti peak i pošteno smo pokrili sve dane. I napuhana sam ko bačva pa mislim da će skoro M..kad završi naručiti cu se kod dr po uputnice i malo da me pregleda za drugo mišljenje.

Žao mi je. 🥺
    Nevjerojatno kako te i tuđi test rastuži. 
    Idući ciklusi su naši! 🤞🏻😁

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

pistacija13
    02. Listopad 2023. 07:47

Nola i meni je žao... Svakako odi do ginekologa. Mislim da i takve stvari, pregledi i druga mišljenja, daju vjetar u leđa i pomažu. Fingers crossed 😘
    Cure s temperaturicama - svaka čast na ustrajnosti i mjerenju, divim vam se. Ako ikad počnem mjeriti, ovdje imam sve top savjete 

Mareeeee3112
    02. Listopad 2023. 07:48

pistacija13

Nola i meni je žao… Svakako odi do ginekologa. Mislim da i takve stvari, pregledi i druga mišljenja, daju vjetar u leđa i pomažu. Fingers crossed 😘
    Cure s temperaturicama - svaka čast na ustrajnosti i mjerenju, divim vam se. Ako ikad počnem mjeriti, ovdje imam sve top savjete

Jel ti pokrivas??? Isored tebe je jos bar 2 dana tuluma

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    02. Listopad 2023. 07:51

pistacija13

Nola i meni je žao… Svakako odi do ginekologa. Mislim da i takve stvari, pregledi i druga mišljenja, daju vjetar u leđa i pomažu. Fingers crossed 😘

Iskreno. Krenula sam ovaj ciklus mjeriti jer mi je dosta bacanja love na testove. S tempicom mogu vidjeti jrl ima smisla se uopce testirati. Svakako cu biti 2tjedna prva smjena i budit cu se u isto vrijeme pa mi je to ok
    A cak mi nije ni do love. Nego do ne gledanja negativnih testova😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• BikMik
    02. Listopad 2023. 07:52

Jutro svima, i ja prijavljujem svoj test negativni od jutros:
    https://ibb.co/4WL8zK9
    Sacuvala sam namjerno sve easy home do sinoc, da vidim hoce li se stvoriti crtica poslije i samo testovi sa tog 9DPO su imale crticu poslije, ostali niti jedan, cudno. Ja sam stvarno mislila da je moj ciklus, zbog simptoma ne testa (nisam mogla kafu piti jedan dan, kao i prosli put a nikad poslije i stomak kao pokvaren). Razocarenje je naravno tu i mislila sam izbjecii ovaj termin u klinici 19.10., ali sta je tu je...

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

pistacija13
    02. Listopad 2023. 07:56

Mareeeee

pistacija13

Pokrivam, itekako... Sinoć je lh bila na 70% i osjetila sam jajnik. Tulum smo imali već jutros u 6 sati, prije posla. Vidjet ću kako će tamniti danas, mislim da bi mogao biti i večeras tulumčić. I još par dana svakako 

Mareeeee3112
    02. Listopad 2023. 07:58

pistacija13

Mareeeee

pistacija13

Pokrivam, itekako… Sinoć je lh bila na 70% i osjetila sam jajnik. Tulum smo imali već jutros u 6 sati, prije posla. Vidjet ću kako će tamniti danas, mislim da bi mogao biti i večeras tulumčić. I još par dana svakako

😍😍😍😍 to te ja pitam samo jako😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

pistacija13
    02. Listopad 2023. 07:59

Martina1931

pistacija13

Iskreno. Krenula sam ovaj ciklus mjeriti jer mi je dosta bacanja love na testove. S tempicom mogu vidjeti jrl ima smisla se uopce testirati. Svakako cu biti 2tjedna prva smjena i budit cu se u isto vrijeme pa mi je to ok
    A cak mi nije ni do love. Nego do ne gledanja negativnih testova😅

Kužim totalno... Ja kak sam još friška u svemu ovom nekako ne želim mjerit temp djelomično i zbog toga što bi odmah vidjela po temp da je negativno. Ovako imam još nekoliko dana za umišljanje simptoma i nadanje. Ali vjerujem da će mi i to dopizditi ako se ne bude primalo pa ću prijeći na mjerenje

Mareeeee3112
    02. Listopad 2023. 07:59

BikMik

Jutro svima, i ja prijavljujem svoj test negativni od jutros:
    https://ibb.co/4WL8zK9
    Sacuvala sam namjerno sve easy home do sinoc, da vidim hoce li se stvoriti crtica poslije i samo testovi sa tog 9DPO su imale crticu poslije, ostali niti jedan, cudno. Ja sam stvarno mislila da je moj ciklus, zbog simptoma ne testa (nisam mogla kafu piti jedan dan, kao i prosli put a nikad poslije i stomak kao pokvaren). Razocarenje je naravno tu i mislila sam izbjecii ovaj termin u klinici 19.10., ali sta je tu je…

To je prokletstvo evaproaciskih linija 🙄
    Glavu gore...idemo dalje💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.