Perpetua,samo nek nastavi lijepo rasti ❤️
Ja sam zvala svog ginekologa da pitam šta je s mojim visokim progesteronom budući da nisam trudna pa je rekao s obzirom na to da su svi drugi hormoni uredni, da sam vjerojatno imala duplu ovulaciju. Znači imala sam vjerojatno duplo veću šansu za trudnoću pa ništa 😔
Budem se danas počastila s puno sladoleda i maratonskim gledanjem serija pa ću valjda prebolit brzo i skupit snage i elana za idući ciklus
Jel ti muz radio spermiogram? A tebi Martina?
Moj nije radio jer smo tek krenuli pokusavati ponovo, ali ako nakon 6mj pokusavanja ne uspijemo ostat trudni radit ce.
Takav je dogovor sa dr, rekao je da nema smisla jos jer imam 2trudnoce iza sebe.
Da da svakako cisto pitam...ovaj ciklus je vas😁😁😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam zvala svog ginekologa da pitam šta je s mojim visokim progesteronom budući da nisam trudna pa je rekao s obzirom na to da su svi drugi hormoni uredni, da sam vjerojatno imala duplu ovulaciju. Znači imala sam vjerojatno duplo veću šansu za trudnoću pa ništa 😔
Budem se danas počastila s puno sladoleda i maratonskim gledanjem serija pa ću valjda prebolit brzo i skupit snage i elana za idući ciklus
Da, radio je prije tjedan dana, uredan mu je.
Oprosti zaboravljam stvari sad se sjetila da si rekla da je obavio i vidjela sam nalaz..
Cuj mene 🤷♀️🙈
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Moj nije radio jer smo tek krenuli pokusavati ponovo, ali ako nakon 6mj pokusavanja ne uspijemo ostat trudni radit ce.
Takav je dogovor sa dr, rekao je da nema smisla jos jer imam 2trudnoce iza sebe.
Da da svakako cisto pitam…ovaj ciklus je vas😁😁😅
Ja bih najradije da odmah sad uradi cisto da imam u glavi iskljucenu tu opciju🤣 al mi je dr rekao da se moram pothitno opustit
A muz mi je stava ono. Kako dr smatra tako cemo
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja bih najradije da odmah sad uradi cisto da imam u glavi iskljucenu tu opciju🤣 al mi je dr rekao da se moram pothitno opustit
To ti je doktor dobro rekao ali mislin da oni ne mogu u cijelosti razumjeti zenu koja je prosla ono sto si prosla ti...i ono sto je nazalost proslo jako puno zena...
No Martina od sutra nema alkohola vec fino papas voce ...povrce... jer sutra je 1dpo i brojimo polako
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
To ti je doktor dobro rekao ali mislin da oni ne mogu u cijelosti razumjeti zenu koja je prosla ono sto si prosla ti…i ono sto je nazalost proslo jako puno zena…
No Martina od sutra nema alkohola vec fino papas voce …povrce… jer sutra je 1dpo i brojimo polako
Ha valjda. Iako meni ap stavlja kao da je O bila jucer ,al jutros mi je temp pala za 0,2. Nemam pojma kako da racunam. Danas mi je trakica negativna
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam htjela još spomenuti da sam prošli mjesec bila na nečemu što se naziva mayanska masaža abdomena za koju neki kažu da pomaže (i) kod plodnosti i da mi je baš pasalo. A bilo me malo frka unaprijed jer ono, na prvu mi nije baš privlačno da mi netko masira trbuh, to mi je nekako jako osjetljivo i intimno područje. Ali žena koja to radi radi vrlo blago i nježno s puno razumijevanja (po struci je originalno psiholog, samo se već godinama bavi više ovako tjelesnim tehnikama), i osjećala sam se baš nekako podržano, ne samo masažom, nego i njenim pristupom i prisutnoću i razgovorom. I npr. ona mi je rekla da joj se čini da mi je jedna strana abdomena malo manje pokretna, a idealno bi bilo da se unutra može sve lakše kretati, dala mi je savjete kako da si sama masiram, i da pretvorim to u neki mali ritual njege za sebe.
Znam da ovo neće biti nužno za svakog, i ne želim sugerirati da je to neko čarobno rješenje (jer da takvo postoji, svi bismo već znali za njega 😄), ali eto, možda nekog privuče i bude korisno. Ja sam konkretno bila kod Ivane Lovrić (tiliastudio.hr).
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Jaooo žene moje , meni nikako da krene , došli su mi nalazi briseva imam e. Coli , sad pa ću dobiti antibiotik 😏😏🤦🏼♀️ jaooooo , nadam de da ću se rješiti toga , da mi nebi se zakuhalo još gore 😩😩😫😫😫
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
https://ibb.co/7zh3X23
Kak vama ovo izgleda? Aplikacija mi prvi put ocita negativno, drugi put pozitivno.
Meni izgleda pola testne kao pik pola kao negativno
17 dc sam i stvarno mi vec ide na zivce, daj se digni ili nemoj
Pokrivamo i pokrivat cemo, sam ono... daj me neeeemoj, dodji vise
Kak vama ovo izgleda? Aplikacija mi prvi put ocita negativno, drugi put pozitivno.
Pokrivamo i pokrivat cemo, sam ono… daj me neeeemoj, dodji vise
Ja imam te iste trakice i kod mene je bilo tako da nije cijela testna istog intenziteta već jedan dio tamniji, a drugi svjetliji. Aplikacija mi je to očitala kao 0,79 i to detektirača kao peak.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Pokrivamo i pokrivat cemo, sam ono… daj me neeeemoj, dodji vise
Ja imam te iste trakice i kod mene je bilo tako da nije cijela testna istog intenziteta već jedan dio tamniji, a drugi svjetliji. Aplikacija mi je to očitala kao 0,79 i to detektirala kao peak.
Evo, tu su moje trakice od ovog ciklusa, oko plodnih dana
https://ibb.co/F8nv0QT
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji