Joj mene od tog negativnog testa jutros baš pere neka tuga. Baš sam loše volje i pesimistična da nikad neću biti mama
Cure koje imate već djecu, koliko dugo ste pokušavali prije pozitivnog testa?
Ja sam juce preplakala Misu ujutro, pa mi je bilo lakse kasnije. Za 2sedmice mi je termin koji je trebao biti, da nije milo pobacaja, a na poslu sve gore i gore. Nemam volju za rad, mislila sam da cu do sada biti sigurno na porodiljskom, zato nisam ni mjenjala posao. Sad promijeniti, pa opet 6 mjeseci probnog rada ne mogu izdrzat, a svaki dan patnja, jos mi i najbolja koleginica zatrudnila, a sa njom radi. Odmah nakon dva ciklusa naravno, i sad kao i njen dio posla moram preuzet, a samo si mislim da sam davno trebala namjestat sobicu...
Eto izjada se i ja malo, iako je danas jos jedan od boljih dana gdje nisam plakala :D. Pokusavamo od 08/21
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Joj mene od tog negativnog testa jutros baš pere neka tuga. Baš sam loše volje i pesimistična da nikad neću biti mama
Mi pokušavamo sad duže za drugo nego za pravo iako su svi govorili poslije prvog ide lakše 🤷🏼♀️
Mi nismo nikad koristili zastitu, a za pravu bebu uz trakice nam je trebalo godinu dana, a prije toga bez trakica odnosi redovno svaki 2-3 dana skoro godinu dana bezuspijesno...znaci malo manje od 2 godine bas kako smo radili na bebi...a sad evo u 12.mj će biti točno 2 godine uz trakice kako radimo na drugoj bebi
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Znam kako ti je , nama bude sad godinu dana od kad pokušavamo , moja kolegica je nakon 3 godina , rodica nakon 2 , a druge pa dvije kolegice s prvog pokušaja ..svi smo različit , shvatila sam da je u ovo vrijeme bas jackpot ostati trudan .. prije je nekako bilo lakše nego sada ili pak se nije toliko o tome pričalo , ali nemoj se obeshrabriti , sve ima svoje zašto sigurno , a mi žene sve to uzimamo k srcu , barem sam ja takva.. eto me 34 godine pa nisam nigdje …❤️ ali ja imam vjere da će biti kad tad , i neću odustati niti razmišljati negativno 💪
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Bebolina da ti zazelim srecu, obavi histero radi svog mira pa da znas da si sve napravila a dalje vise nije u tvojoj moci 🤞🙏
Mene nije bilo strah ali kako se blizi termin bome me lovi 🫣
Dobro si shvatila ako u bolnicu na UZV nešto nađu i kažu da sam za histero onda ću kod njih obaviti a ako kažu da je sve ok onda ću privatno obaviti dijagnostičku u 12.mjesecu.
Oni su mi rekli da preporučaju ciklus prije postupka. Rekli su mi da bi na UZV dr morao vidjeti i priraslice i veće polipe. A oni u sklopu dijagnostičke kažu da uklanjanju priraslice i samo manje polipe, veće ne. Tako da bitno mi je ako bilo što nađu da se i makne. I da neće biti većih nikakvih a da ih na UZV nisu možda vidjeli.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Mi pokusavamo od 1/23, dva puta smo ostali trudni iz prve...zavrsilo sa spontanima. Sada smo u trecem ciklusu pokusavanja i moram priznati da sam nervozna iako znam da je to uzasno kratak vremenski period, pogotovo kad vidim evo komentare po 2,3,4 godine ali sam valjda mislila kako smo 2puta lagano da ce i sada biti. Ocito stv nema pravila
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A skupa smo skoro 7 godina, a u braku 4 i pol ☺
I stvarno je došlo kad sam se najmanje nadala. I eto ovaj ciklus je isto točno 3 godine od moje dobitne bebe, I baš mi daje nadu pa onda neke dana budem baš tužna jer si mislim da si opet sama sebi dajem lažne nade....malo je lakše nego kad smo radili na prvoj bebi, ali opet želja je ogromna i sada tu, pogotovo jer vrijeme prolazi, a nisam htjela velike razlike, ali oke...kad bude bit će valjda 🙄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure, hvala vam na dijeljenju iskustava, znam da vam nije lako! Žao mi je što ste iskusile neuspjehe, duga čekanja, suze, sreću zbog pozitivnog testa pa onda razočaranje i prazninu nakon neuspješne trudnoće 💛
Neizmjerno mi je žao, ali opet mi je lakše boriti se s time kad pročitam vaša iskustva, nadam se da me nećete shvatiti krivo. Ja sam baš danas obeshrabrena skroz i veoma tužna. 😔 Nadam se da ćemo uskoro sve osjetiti kakva je to sreća kad postanemo mame.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Cure, hvala vam na dijeljenju iskustava, znam da vam nije lako! Žao mi je što ste iskusile neuspjehe, duga čekanja, suze, sreću zbog pozitivnog testa pa onda razočaranje i prazninu nakon neuspješne trudnoće 💛
Neizmjerno mi je žao, ali opet mi je lakše boriti se s time kad pročitam vaša iskustva, nadam se da me nećete shvatiti krivo. Ja sam baš danas obeshrabrena skroz i veoma tužna. 😔 Nadam se da ćemo uskoro sve osjetiti kakva je to sreća kad postanemo mame.
Nemoj tako , znam da si sad tužna i sve , ali vjeruj sigurno će i tvoj plus doći ❤️ ja znam najbolje kako se osjećaš i sve mi vjerujem jer prolazimo korz isto , a smatram ra tugom si gore radimo , zato glavu gore i u novi ciklus sa velikom pozitvom jer kako sam prije rekla gdje ima vjere u ljubavi , nema šanse da se ne desi bebica 🥰❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Grlim sve s negativnim testovima i onima koje očekuju mengu ovih dana 🫂 Stvarno nije lagan taj rollercoaster osjećaja, a mislim da je najbolje što možemo dopustiti si osjećaje takve kakve jesu, pa neka bude i nada i tuga i strah i sreća, sve ipak lakše prođe kad ne pokušavamo potisnuti i "nagovoriti" se da se ne bismo trebale osjećati tužno ili razočarano ili bilo kako... I tuga je sasvim očekivana emocija u ovakvim situacijama, i ako si je dopustimo osjetiti i proći kroz nju (a ne izbjegavati je), neće trajati vječno (makar se nekad čini da hoće).
A svakako želim svima i što prije plusiće i zdrave trudnoće, i puno mentalne snage kroz proces ❤️
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sve ovdje razumijemo tu tugu nakon negativnog testa/menge i nema neke prave utjehe zapravo. Samo fokus na sljedeći ciklus i čim krene tamo 9, 10 dc, ploča se mijenja. Cure s negativnim testovima, odtugujte, pojadajte nam se ovdje. Bit će sve okej ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji