Mislim da smo ovaj ciklus momacki pokrili, nismo nikad bas ovako..zelim vjerovati da ce trud bit nagradjen😅
Drzim figeeee Martina 🥳🤞🏽 svidja mi se ovaj mjesec kako smo krenule, nešto je dobro u zraku 😆
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Čestitam na plusiću, jesi ti to uhvatila zadnji vlak za proljetne bebe, mislim da jesi. Ja sam mislila da ću biti na toj temi ali nažalost nisam kupila kartu za taj vlak. 🙃
Za betu možda da pričekaš do srijede jer bi mogla biti još niska pa ćeš si glavu razbijati jel je dobro ili nije. Za cca 48 sati od ovog testa ponovi testić i ako tamni onda se i beta poduplala, odeš onda dan iza toga testa raditi betu.
Po mom je vlak za proljetne bebe otišao, sad su ukrcaji za ljetne, a na tom vlaku ima još puno mjesta! 😄 I nadam se još puno puno putnica s ove teme 🤗
Termin bi za ovo bio tamo negdje sredina lipnja, meni je to ljeto. 😄
Hm, ja sam nekako računala na to da ionako nije toliko bitno kolika će biti beta sutra, nego kolika će biti u srijedu da se vidi rast? Tj. pretpostavila sam da iako je jako rano, da bi se svejedno trebala otprilike duplati, zar ne? Frka me zbog prošle vanmaternične i nekako mi se čini bitno to što prije pratiti, tako mi je i ginekologica rekla, odmah nakon plusa (doduše možda je ona mislila da neću testirati prije nego što mi izostane menga 😄)...
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cestitammmmmmm 🩵🩵🩵 prekrasno. Opisiiii nam svoje simptome? Koliko ste pokrili ovaj mjesec? Jel tebi isto vađen jedan jajovod nakon vanmatericne ili?
Hvala još jednom svima na slavlju, da ne citiram sad svaku odvojeno, stvarno ste me razveselile! 🤗❤️ Nadam se da će dobre želje odraditi svoje 🥰
Da, meni je izvađen desni jajovod nakon vanmaternične, a preostali lijevi se na HSG pokazao "ne baš sasvim prohodnim". Zato me i je malo ekstra frka, ali šta je tu je, čekam dalje. Ako nedajbože bude opet vanmaternična, onda bar znam na čemu sam, makar se stvarno nadam da neće biti.
Pokrili smo "samo" tri dana - taj dan kad sam odjednom skužila peak (koji me iznenadio jer je dan prije bio dosta niski postotak), i dva dana nakon.
Simptomi, hm, teško mi je procijeniti. Da moram nešto izdvojiti, eventualno to što su me ovaj mjesec značajno manje i kraće boljele grudi nego prethodna dva mjeseca - prošla dva mjeseca bi to bilo od odmah nakon ovulacije pa skroz do menge, a ovaj mjesec je krenulo nakon ovulacije ali dosta brže popustilo. To mi je bio hint da mooooožda dolazi do nekih većih hormonalnih promjena, makar ništa tu nije garancija. Mislim da sam jučer ili prekjučer u jednom navratu osjetila blagu mučninu, i to me podsjetilo na prošlu (vanmaterničnu) trudnoću. I jučer navečer su me kratko i blago kao pekle bradavice, što znam da je nekima simptom, ali ja nisam nikad dosad imala, i brzo je prošlo. U trbuhu mi je onako, malo osjetljivo, nisu baš grčevi kao pred mengu, ali nešto osjetljivije nego inače. Makar mi je recimo prošli mjesec bilo i još osjetljivije nego sad, i sva sam se ponadala, pa tad ništa.
Tako da, teško se stvarno za bilo što od toga uhvatiti, znamo skoro svi ovdje 🙈 Ali ja sam recimo i skoro cijelu prvu (uspješnu) trudnoću prošla stvarno s minimalno simptoma, sjećam se možda tjedan dana mučnine bez povraćanja, i to je bilo otprilike to. Frendica sad evo drugu trudnoću prešla pola puta, po drugi put nema doslovno nijedan jedini simptom, druga pak povraćala skoro svaki dan prva 4 mjeseca. Baš su ta naša tijela fascinantna u svojoj različitosti 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ajme stvarno, a testirala sam i radio je, ne znam što je pošlo po krivo :D
Valjda sad hoće?
https://ibb.co/y63f0tr
Hvala vam svima na podršci i veselju, stvarno puno znači! Nisam još ni mužu ni nikome rekla, tako da vi ste prve 😊
cestitaaaaam ❤️❤️❤️❤️ ovo je bas lijepa vijest. Nadam se da ce ih uskoro biti jos
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Perpetua cestitaaaam ❤️❤️❤️ ovo je bas lijepa vijest.
Nadam se da ce uskoro biti jos takvih ☺️☺️☺️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Čestitam na plusiću, jesi ti to uhvatila zadnji vlak za proljetne bebe, mislim da jesi. Ja sam mislila da ću biti na toj temi ali nažalost nisam kupila kartu za taj vlak. 🙃
Za betu možda da pričekaš do srijede jer bi mogla biti još niska pa ćeš si glavu razbijati jel je dobro ili nije. Za cca 48 sati od ovog testa ponovi testić i ako tamni onda se i beta poduplala, odeš onda dan iza toga testa raditi betu.
Po mom je vlak za proljetne bebe otišao, sad su ukrcaji za ljetne, a na tom vlaku ima još puno mjesta! 😄 I nadam se još puno puno putnica s ove teme 🤗
Termin bi za ovo bio tamo negdje sredina lipnja, meni je to ljeto.😄
Hm, ja sam nekako računala na to da ionako nije toliko bitno kolika će biti beta sutra, nego kolika će biti u srijedu da se vidi rast? Tj. pretpostavila sam da iako je jako rano, da bi se svejedno trebala otprilike duplati, zar ne? Frka me zbog prošle vanmaternične i nekako mi se čini bitno to što prije pratiti, tako mi je i ginekologica rekla, odmah nakon plusa (doduše možda je ona mislila da neću testirati prije nego što mi izostane menga 😄)…
Možda će kiša padati danima pa će djelovati kao da je jesen, ali kalendarski će biti još uvijek proljeće. Bitno je da ti svoju bebu dočekaš u koje god godišnje doba, samo neka stigne živa i zdrava 🤞🤞
Nisam znala da moraš odmah pratiti radi vanmaterične. Sretno na vađenju i da bude lijepa beta.
.
Malo sam si popila i muž me odmah iskoristio 😂
Laku noć svima
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Cestitaaam 🙈🙈🙈❤️❤️❤️
Ja cu od sutra opet trakice i akcija svaki dan(nadam se🤞 potrudit cemo se) i ako nista ni ovaj mj, onda odmor do termina u klinici 🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Cestitammmmmmm 🩵🩵🩵 prekrasno. Opisiiii nam svoje simptome? Koliko ste pokrili ovaj mjesec? Jel tebi isto vađen jedan jajovod nakon vanmatericne ili?
Hvala još jednom svima na slavlju, da ne citiram sad svaku odvojeno, stvarno ste me razveselile! 🤗❤️ Nadam se da će dobre želje odraditi svoje 🥰
Da, meni je izvađen desni jajovod nakon vanmaternične, a preostali lijevi se na HSG pokazao "ne baš sasvim prohodnim". Zato me i je malo ekstra frka, ali šta je tu je, čekam dalje. Ako nedajbože bude opet vanmaternična, onda bar znam na čemu sam, makar se stvarno nadam da neće biti.
Pokrili smo "samo" tri dana - taj dan kad sam odjednom skužila peak (koji me iznenadio jer je dan prije bio dosta niski postotak), i dva dana nakon.
Simptomi, hm, teško mi je procijeniti. Da moram nešto izdvojiti, eventualno to što su me ovaj mjesec značajno manje i kraće boljele grudi nego prethodna dva mjeseca - prošla dva mjeseca bi to bilo od odmah nakon ovulacije pa skroz do menge, a ovaj mjesec je krenulo nakon ovulacije ali dosta brže popustilo. To mi je bio hint da mooooožda dolazi do nekih većih hormonalnih promjena, makar ništa tu nije garancija. Mislim da sam jučer ili prekjučer u jednom navratu osjetila blagu mučninu, i to me podsjetilo na prošlu (vanmaterničnu) trudnoću. I jučer navečer su me kratko i blago kao pekle bradavice, što znam da je nekima simptom, ali ja nisam nikad dosad imala, i brzo je prošlo. U trbuhu mi je onako, malo osjetljivo, nisu baš grčevi kao pred mengu, ali nešto osjetljivije nego inače. Makar mi je recimo prošli mjesec bilo i još osjetljivije nego sad, i sva sam se ponadala, pa tad ništa.
Tako da, teško se stvarno za bilo što od toga uhvatiti, znamo skoro svi ovdje 🙈 Ali ja sam recimo i skoro cijelu prvu (uspješnu) trudnoću prošla stvarno s minimalno simptoma, sjećam se možda tjedan dana mučnine bez povraćanja, i to je bilo otprilike to. Frendica sad evo drugu trudnoću prešla pola puta, po drugi put nema doslovno nijedan jedini simptom, druga pak povraćala skoro svaki dan prva 4 mjeseca. Baš su ta naša tijela fascinantna u svojoj različitosti 😂
Cestitam ti od srca i puno puno srece 🤗🤗🤗🎉🎊
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ajme stvarno, a testirala sam i radio je, ne znam što je pošlo po krivo :D
Valjda sad hoće?
https://ibb.co/y63f0tr
Hvala vam svima na podršci i veselju, stvarno puno znači! Nisam još ni mužu ni nikome rekla, tako da vi ste prve 😊
Predivno, čestitam da bude uredna I dosadna trudnoca 😍😍🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jutrooooo!
Moja tempica jutros ista kao jučer, testić negativan na 10.-11.dpo. Mislim da je to to, otpisujem ovaj ciklus. Sačekat ću mengu do petka vjerojatno i onda se naručujem kod ginekologa da vidim šta ćemo s tim ekstra visokim progesteronom.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji