Bome svi ste pokrili zato kazen neka igre zapocnu😁😁😁😍🌞
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mislim da smo ovaj ciklus momacki pokrili, nismo nikad bas ovako..zelim vjerovati da ce trud bit nagradjen😅
Bravoo svaka čast 🥰 daj boze da bude dobitan ❤️🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja sam se premišljala kad bi bilo ok da radim test na trudnoću, očekivana menga mi je recimo u srijedu. I dogovorila sam se sama sa sobom da ću raditi sutra ujutro, ako mi prije toga ne krene spotting koji obično imam 2-3 dana prije početka ciklusa.
I onda me puklo sad popodne i rekoh, ajde idem popiškiti, sad sam sama doma, pa se mogu na miru nositi s bilo kakvim emocijama 😄
I evo ga pozitivan! 😭😍😭😍 Ako računam ovulaciju dan nakon dobivenog peaka, onda sam 11 dpo, 25 dc.
https://ibb.co/Sw70pw
Idem sutra ujutro odmah vaditi betu jer mi je tako rekla ginekologica zbog vanmaternične da odmah nakon plusa krenem vaditi svaka dva dana pa da vidimo kako ide.
Hjoooooj, i presretna sam i uzbuđena, i frka me da nije biokemijska ili opet vanmaternična ili nešto drugo krivo, standardni mix osjećaja, ali pokušavam se fokusirati na sreću pa ići sad dan po dan… 🤞
Cestitammmmmmm 🩵🩵🩵 prekrasno. Opisiiii nam svoje simptome? Koliko ste pokrili ovaj mjesec? Jel tebi isto vađen jedan jajovod nakon vanmatericne ili?
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Tako je i meni bilo. Mislim da sam i pisala ovdje, oko 11-12 peak, i tamo oko 18-19 bolovi.
Joj baš ti zavidim na tom lako dostupnom uzv-u. 😂😂
Koliko je dobro, i nije dobro her se onda stalno pregledavam nesto haha zato sam i postala hipohondricna. Nasla sam si par stvari tako al ok…za ove stvari je super😅
Stv msm da je morao puknuti zbog velicine na uzv i lh hormona i boli koju osjecam
Sva sreća da nemam pristup, svaki dan bi nešto pregledavala. Čisto iz znatiželje. 😂
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
I neka i tebi bude dobitan ciklus! 🤞🏻
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Moja trakica se od jutrosnjih 30 popela na 70%. Mozda i promasim uhvatiti peak jer mi ne vrijedi piskiti priie 10 h, ali sve je tu, idemmmmmmoooo zenske 🤩
Nadam se grupnoj seobi na temu Ljetne bebe 🤞
Ajme stvarno, a testirala sam i radio je, ne znam što je pošlo po krivo :D
Valjda sad hoće?
https://ibb.co/y63f0tr
Hvala vam svima na podršci i veselju, stvarno puno znači! Nisam još ni mužu ni nikome rekla, tako da vi ste prve 😊
Predivnooo, cestitam 🥰🥰 je li bilo simptoma, otkrij nam sve tajne dobitnog ciklusa 🙈🙈
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Moja trakica se od jutrosnjih 30 popela na 70%. Mozda i promasim uhvatiti peak jer mi ne vrijedi piskiti priie 10 h, ali sve je tu, idemmmmmmoooo zenske 🤩
Sta sam ti reklaaaaaaa!!!🤗❤️ a ti otpisala vec ciklus
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Malo sam si cugniula sad navečer i onda se sjetim da mi jutarnji BBT neće biti kako treba. Može krivo pokazivati bila niža ili viša temp.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sta sam ti reklaaaaaaa!!!🤗❤️ a ti otpisala vec ciklus
Sve znaš ❤️ nevjerojatno je koliko sam ja tj. sve mi spremne navijati za druge cure ovdje na temi, vidjeti linije i sjene, poticati i ohrabrivati, a sebe često potkopavamo i ne vjerujemo, sumnjamo i otpisujemo... ne uvijek, ali onako generalno. Zato mi baš dobro dođe ova naša temica, i jako ju volim, ali nadam se da ćemo sve što prije zbrisati s nje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji