Pozdrav ženskice, nije me bilo par dana, imala sam neke preglede vezano za tu vražju operaciju. Strah me za poludit, ali dobro, valjda bude sve ok. 😅
.
Mare, ja sam ti bila uvjerena da sam bila divno stvorenje u ovoj trudnoći koju sam iznijela do kraja. Pa mi je muž kasnije rekao da i nisam baš bila tako bajna kako mislim. 😂
Inače sam tip koji izbjegava bilo kakve konflikte, a tad sam valjda svima odgovarala i govorila im šta ih ide. Što načelno možda i nije loše, šteta što bar dio toga nije ostao. 😅
I sjećam se puuuuno suza. Znači nema što me ne bi rasplakalo, i to je ostalo i nakon trudnoće, ne u tolikom intenzitetu, ali sam puno osjetljivija definitivno.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Cure ja vec 2 dana za redom imam pozitivne trakice. Jednako tamne i debele kao kontrolna linija. Jel vama bude kad tako. Da vise dana je pozitivno?😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja imam cyclotest termometar sa 2 decimale, i slazem se da je razlika kad ti je bazalna 36.60 ili npr 36.69..
moja je danas 36.23, u ned je predvidjena O, sad dva dana sam samo mjerila temp bez testica jer ih imam jos samo 5 🙈
Koliko vam otprilike vrijede rezl. hormona i to? Ja sam radila u 5 mj, ako krenemo u kliniku 11 mj, to je taman 6 mj, pa da vidim da se odmah narucim na ponovno vadjenje da imamsve spremno
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Cure ja vec 2 dana za redom imam pozitivne trakice. Jednako tamne i debele kao kontrolna linija. Jel vama bude kad tako. Da vise dana je pozitivno?😅
Ne znam ti tocno za ovo, ali mogu ti reci da je meni ravno tjedan dana stajala na oko 10 %. Tek danas mi se popela na 30 % i ocekujem da bude pozitivna nacvecer ili nekad u noci pa do jutra... mogle bi nam se poklopit O
Ali ako meni danima stoji na 10, vjerujem da moze i biti pozitivna
Mislim da me to i sjebalo prosli ciklus, pokrili smo dan kada je bila poz i dva dana iza

https://ibb.co/mSm8N24 jel ovo peak ili pozitivno?😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozitivno. Peak je kad je testna tamnija od kontrolne
Maaaa svakako cemo pokriti sve, bas smo nadobudno krenuli ovaj mjesec. Ima 5 dana svaki dan imamo odnose 🤣🤣 i jos cemo bar 3dana pokrit
I vidis da ti je krenula tamniti trakica, jesam ti rekla🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Nama je danas bio 6. dan zaredom 😆 mislim, ja sam toliko napaljena da bi dva puta dnevno, ali ne zelim bas toliko muzeve prijatelje spermice iskoristavat, nek ih se lijepo nakupi pa svaka 24 sata keks
Jeeeesi, samo neka nastavi tamniti... 16 dc, bas se otegnulo
Drzite i vi tempo i svakako se testiraj dok ne pocne slabiti trakica pa si onda sigurna kad je O proslo

Cak bi rekla da je peak 😄 čini mi se tamija od kontrolne
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cak bi rekla da je peak 😄 čini mi se tamija od kontrolne
Pa i meni tako izgleda. I muzu, zato pitam 🙈
Ma sve cemo pokriti
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji