Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    01. Listopad 2023. 15:59

Ja sam se premišljala kad bi bilo ok da radim test na trudnoću, očekivana menga mi je recimo u srijedu. I dogovorila sam se sama sa sobom da ću raditi sutra ujutro, ako mi prije toga ne krene spotting koji obično imam 2-3 dana prije početka ciklusa.

I onda me puklo sad popodne i rekoh, ajde idem popiškiti, sad sam sama doma, pa se mogu na miru nositi s bilo kakvim emocijama 😄

I evo ga pozitivan! 😭😍😭😍  Ako računam ovulaciju dan nakon dobivenog peaka, onda sam 11 dpo, 25 dc.
    https://ibb.co/Sw70pw

Idem sutra ujutro odmah vaditi betu jer mi je tako rekla ginekologica zbog vanmaternične da odmah nakon plusa krenem vaditi svaka dva dana pa da vidimo kako ide.

Hjoooooj, i presretna sam i uzbuđena, i frka me da nije biokemijska ili opet vanmaternična ili nešto drugo krivo, standardni mix osjećaja, ali pokušavam se fokusirati na sreću pa ići sad dan po dan... 🤞

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Martina1931
    01. Listopad 2023. 16:01

Perpetua

Ja sam se premišljala kad bi bilo ok da radim test na trudnoću, očekivana menga mi je recimo u srijedu. I dogovorila sam se sama sa sobom da ću raditi sutra ujutro, ako mi prije toga ne krene spotting koji obično imam 2-3 dana prije početka ciklusa.

I onda me puklo sad popodne i rekoh, ajde idem popiškiti, sad sam sama doma, pa se mogu na miru nositi s bilo kakvim emocijama 😄

I evo ga pozitivan! 😭😍😭😍 Ako računam ovulaciju dan nakon dobivenog peaka, onda sam 11 dpo, 25 dc.

Idem sutra ujutro odmah vaditi betu jer mi je tako rekla ginekologica zbog vanmaternične da odmah nakon plusa krenem vaditi svaka dva dana pa da vidimo kako ide.

Hjoooooj, i presretna sam i uzbuđena, i frka me da nije biokemijska ili opet vanmaternična ili nešto drugo krivo, standardni mix osjećaja, ali pokušavam se fokusirati na sreću pa ići sad dan po dan… 🤞

Ne mgu otvoriti link, al preeedivnoo😊😊❤️ bas sam sretna radi tebe i bas smo lijepo krenuli sa plusicima! Cestitam❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    01. Listopad 2023. 16:01

Martina1931

Ja osjecam bol u podrucju jajnika vec 2h, ja bih rekla da doslovno upravo ovuliram. Jel moze tako brzo nakon peaka nastupiti O?

Moze ...unutar 6 h ...kao meni sad kad sam ostala trudna osjetila sam pucanjei jos smo se poseksali 2 h poslije kad je bol prestala....i to je bio zadnji sex vise se nismo

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mariposa1510
    01. Listopad 2023. 16:02

Perpetua

I evo ga pozitivan! 😭😍😭😍 Ako računam ovulaciju dan nakon dobivenog peaka, onda sam 11 dpo, 25 dc.

Hjoooooj, i presretna sam i uzbuđena, i frka me da nije biokemijska ili opet vanmaternična ili nešto drugo krivo, standardni mix osjećaja, ali pokušavam se fokusirati na sreću pa ići sad dan po dan… 🤞

Jaoooo, pa čestitam ti od srca! 💛💛💛 Linkić ne mogu otvorit, ali nema veze! Čestitam, čestitam, čestitam!!! 🤩
    Nola, jedva čekam tvoj testić sutra! 🤞😍

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Mareeeee3112
    01. Listopad 2023. 16:03

Perpetua

Postavi lonovo link ne mozemo otvoritt...wiiii evo jos rano ljetne bebe ili proljetne😁😁😁😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

pistacija13
    01. Listopad 2023. 16:07

Perpetua

Jeeeej, cestitam 🥰🥰🥰 daj nam slikicu, linkic ne radi

Perpetua
    01. Listopad 2023. 16:16

Ajme stvarno, a testirala sam i radio je, ne znam što je pošlo po krivo :D

Valjda sad hoće?
    https://ibb.co/y63f0tr

Hvala vam svima na podršci i veselju, stvarno puno znači! Nisam još ni mužu ni nikome rekla, tako da vi ste prve 😊

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Lunolina
    01. Listopad 2023. 16:19

Perpetua

Ajme stvarno, a testirala sam i radio je, ne znam što je pošlo po krivo :D

Valjda sad hoće?
    https://ibb.co/y63f0tr

Hvala vam svima na podršci i veselju, stvarno puno znači! Nisam još ni mužu ni nikome rekla, tako da vi ste prve 😊

Cestitaaam!!!!😍😍😍😍

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

pistacija13
    01. Listopad 2023. 16:20

Radi sada 👍 ovo je bas lijepi plus, drzim fige da sve bude u najboljem redu ❤️ javljaj nam svakako 🥰

• mariposa1510
    01. Listopad 2023. 16:25

Sada vidimo! 🥳 Lijep pozitivni testić! 😍
    Kako je meni ovo jedna lijepa zajednica međusobne podrške! Bravo cure! 💛💛💛

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.