Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mariposa1510
    01. Listopad 2023. 12:40

Mare3112

Misla sam na 36.9 a imam disleksiju pa mi uz brzinu cesto ide tipa D u B ili 6 u 9 ili 8 u 3 i jos nesto su mi dijagnosticirali😂😂🤣s tim ocima…tak da mi nije za zamjerit…. ugl… skuzila si🤣
    A kruh pecem za mamu tak da idemo k njoj na rucak ne kuhan danas wiiiiiiii

Ma nitko ne zamjeri, sve je bilo jasno! Tu smo jedne drugima za podršku 🤗 
    To se zove dobro isplanirana nedjelja 😁

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Mareeeee3112
    01. Listopad 2023. 12:46

mariposa1510

Mare3112

Misla sam na 36.9 a imam disleksiju pa mi uz brzinu cesto ide tipa D u B ili 6 u 9 ili 8 u 3 i jos nesto su mi dijagnosticirali😂😂🤣s tim ocima…tak da mi nije za zamjerit…. ugl… skuzila si🤣
    A kruh pecem za mamu tak da idemo k njoj na rucak ne kuhan danas wiiiiiiii

Ma nitko ne zamjeri, sve je bilo jasno! Tu smo jedne drugima za podršku 🤗
    To se zove dobro isplanirana nedjelja 😁

Ma to se zova iiiiiiiihaaaaaa kad nemoras kuhat😂🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Bebolina2024
    01. Listopad 2023. 12:48

Mare3112

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Mare imaš vjerojatno grešku u postu koji si pisala jutros u 9.15. Ako ga pročitaš shvatit ćeš da si ispustila vjerojatno brojku 6, jer nitko nema temp u trudnoći niti 38, biti 39 jer to je već bolest.
    Ja svakako sam svjesna da svaka žena je različita i ne možemo imati iste temp po danima ciklusa.
    .
    Tratinčice onda sretno na Panorami.
    Da i meni bi bilo da je tako da možeš sve vezano za sebe odraditi sa sestrom jedan na jedan a ne sa sestrom plus 8,9 ljudi u čekaonici. Ali nažalost tako je i nemamo izbora.
    A umor je normalan i još malo će simptomi popustiti i bit ćeš skroz ok.
    Uživaj u trudnoći, jer koliko god se čini dugo taj period do poroda ustvari jako brzo prođe. 🤗

🤣🤣🤣🤣da tipfeler😂😂😂oprostite nisam vidjela to ti je kad dete skace na tebe a uz to mjesila kruh u pisala poruku….multipraktik

Ma vidim da si nam svima komentirala (jer nisi kružila da ti ukazujemo na grešku) i možda si se malo istresirala a u trudnoći stresiranje treba smanjiti na minimum.
    Ja si pročitam poruke u moru uz kavicu, srećom moje dijete je veliko pa ne skače više po meni. A ti sad imaš jedno koje skače po tebi a i uskoro kad krene skakati i ovo unutra, bit će veselo 😂😂😂

Istina mene vam sve zivo zivcira imam promjene raspolozenja ja to nisam imala u prvoj trudnoci evo to mi je jedini simptom…. nisam mislila na vas vec doma s muzem se svadam na svaki vrag😂😂😂ja fakat neznam koji je meni vrag… znaci ovo je potpuno drugacije dijete usudila bi se rec i drugi spol

Vidiš sada kako si nama priznala da si trenutno živčana zbog hormona pa bi se svađala i svašta nešto, zato se probaj malo skulirati. Svjesna si toga da te hormoni peru, probaj malo duboko disati ili naći neki način kako se umiriti. A na kraju dana mužeku kaži da ti je žao ako si bila grozna jer su to sve hormoni i neka mu Bog pomogne do poroda 😂😂. Šalim se, probaj se malo kontrolirati.
    Super za kruh i još što ideš mami na ručak. Kad idem negdje na ručak to mi je baš super jer znam da ne trebam kuhati.
    Mariposa moja temp je meni vjerna i ona uredno padne i nastavi padati. Kamoli sreće da sutra skoči, nitko sretniji od mene.
    Ja sam spremala u petak tako da mi je vikend slobodan. Jučer skuhala brzinski ručak za 2 dana tako da danas samo odmor i šetnjice dok nam je vrijeme ovako lijepo. Ali isto imam dane kad mi se ništa ne da i to je tako.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lela91
    01. Listopad 2023. 13:06

Pozdrav ženskice, nije me bilo par dana, imala sam neke preglede vezano za tu vražju operaciju. Strah me za poludit, ali dobro, valjda bude sve ok. 😅
    .
    Mare, ja sam ti bila uvjerena da sam bila divno stvorenje u ovoj trudnoći koju sam iznijela do kraja. Pa mi je muž kasnije rekao da i nisam baš bila tako bajna kako mislim. 😂
    Inače sam tip koji izbjegava bilo kakve konflikte, a tad sam valjda svima odgovarala i govorila im šta ih ide. Što načelno možda i nije loše, šteta što bar dio toga nije ostao. 😅
    I sjećam se puuuuno suza. Znači nema što me ne bi rasplakalo, i to je ostalo i nakon trudnoće, ne u tolikom intenzitetu, ali sam puno osjetljivija definitivno. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    01. Listopad 2023. 13:38

Cure ja vec 2 dana za redom imam pozitivne trakice. Jednako tamne i debele kao kontrolna linija. Jel vama bude kad tako. Da vise dana je pozitivno?😅 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Ivyyyy
    01. Listopad 2023. 14:04

Ja imam cyclotest termometar sa 2 decimale, i slazem se da je razlika kad ti je bazalna 36.60 ili npr 36.69.. 
    moja je danas 36.23, u ned je predvidjena O, sad dva dana sam samo mjerila temp bez testica jer ih imam jos samo 5 🙈 

Koliko vam otprilike vrijede rezl. hormona i to? Ja sam radila u 5 mj, ako krenemo u kliniku 11 mj, to je taman 6 mj, pa da vidim da se odmah narucim na ponovno vadjenje da imamsve spremno

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

pistacija13
    01. Listopad 2023. 14:10

Martina1931

Cure ja vec 2 dana za redom imam pozitivne trakice. Jednako tamne i debele kao kontrolna linija. Jel vama bude kad tako. Da vise dana je pozitivno?😅

Ne znam ti tocno za ovo, ali mogu ti reci da je meni ravno tjedan dana stajala na oko 10 %. Tek danas mi se popela na 30 % i ocekujem da bude pozitivna nacvecer ili nekad u noci pa do jutra... mogle bi nam se poklopit O
    Ali ako meni danima stoji na 10, vjerujem da moze i biti pozitivna
    Mislim da me to i sjebalo prosli ciklus, pokrili smo dan kada je bila poz i dva dana iza

Martina1931
    01. Listopad 2023. 14:15

https://ibb.co/mSm8N24 jel ovo peak ili pozitivno?😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

pistacija13
    01. Listopad 2023. 14:16

Pozitivno. Peak je kad je testna tamnija od kontrolne

Martina1931
    01. Listopad 2023. 14:25

pistacija13

Pozitivno. Peak je kad je testna tamnija od kontrolne

Maaaa svakako cemo pokriti sve, bas smo nadobudno krenuli ovaj mjesec. Ima 5 dana svaki dan imamo odnose 🤣🤣 i jos cemo bar 3dana pokrit
    I vidis da ti je krenula tamniti trakica, jesam ti rekla🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.