Ja sam se premišljala kad bi bilo ok da radim test na trudnoću, očekivana menga mi je recimo u srijedu. I dogovorila sam se sama sa sobom da ću raditi sutra ujutro, ako mi prije toga ne krene spotting koji obično imam 2-3 dana prije početka ciklusa.
I onda me puklo sad popodne i rekoh, ajde idem popiškiti, sad sam sama doma, pa se mogu na miru nositi s bilo kakvim emocijama 😄
I evo ga pozitivan! 😭😍😭😍 Ako računam ovulaciju dan nakon dobivenog peaka, onda sam 11 dpo, 25 dc.
https://ibb.co/Sw70pw
Idem sutra ujutro odmah vaditi betu jer mi je tako rekla ginekologica zbog vanmaternične da odmah nakon plusa krenem vaditi svaka dva dana pa da vidimo kako ide.
Hjoooooj, i presretna sam i uzbuđena, i frka me da nije biokemijska ili opet vanmaternična ili nešto drugo krivo, standardni mix osjećaja, ali pokušavam se fokusirati na sreću pa ići sad dan po dan… 🤞
Jaoooo, pa čestitam ti od srca! 💛💛💛 Linkić ne mogu otvorit, ali nema veze! Čestitam, čestitam, čestitam!!! 🤩
Nola, jedva čekam tvoj testić sutra! 🤞😍
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Ja sam se premišljala kad bi bilo ok da radim test na trudnoću, očekivana menga mi je recimo u srijedu. I dogovorila sam se sama sa sobom da ću raditi sutra ujutro, ako mi prije toga ne krene spotting koji obično imam 2-3 dana prije početka ciklusa.
I onda me puklo sad popodne i rekoh, ajde idem popiškiti, sad sam sama doma, pa se mogu na miru nositi s bilo kakvim emocijama 😄
I evo ga pozitivan! 😭😍😭😍 Ako računam ovulaciju dan nakon dobivenog peaka, onda sam 11 dpo, 25 dc.
Idem sutra ujutro odmah vaditi betu jer mi je tako rekla ginekologica zbog vanmaternične da odmah nakon plusa krenem vaditi svaka dva dana pa da vidimo kako ide.
Hjoooooj, i presretna sam i uzbuđena, i frka me da nije biokemijska ili opet vanmaternična ili nešto drugo krivo, standardni mix osjećaja, ali pokušavam se fokusirati na sreću pa ići sad dan po dan… 🤞
Postavi lonovo link ne mozemo otvoritt...wiiii evo jos rano ljetne bebe ili proljetne😁😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jeeeej, cestitam 🥰🥰🥰 daj nam slikicu, linkic ne radi

Ajme stvarno, a testirala sam i radio je, ne znam što je pošlo po krivo :D
Valjda sad hoće?
https://ibb.co/y63f0tr
Hvala vam svima na podršci i veselju, stvarno puno znači! Nisam još ni mužu ni nikome rekla, tako da vi ste prve 😊
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ajme stvarno, a testirala sam i radio je, ne znam što je pošlo po krivo :D
Valjda sad hoće?
https://ibb.co/y63f0tr
Hvala vam svima na podršci i veselju, stvarno puno znači! Nisam još ni mužu ni nikome rekla, tako da vi ste prve 😊
Cestitaaam!!!!😍😍😍😍

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Radi sada 👍 ovo je bas lijepi plus, drzim fige da sve bude u najboljem redu ❤️ javljaj nam svakako 🥰

Sada vidimo! 🥳 Lijep pozitivni testić! 😍
Kako je meni ovo jedna lijepa zajednica međusobne podrške! Bravo cure! 💛💛💛
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Čestitke na plusiću!!! Baš se lijepo vidi! 🥰🥰
.
Martina, meni je ovaj ciklus bol počela brzo nakon peaka, brže nego inače,
Iako mi je jako čudan ciklus, ne znam jesam li uopće na kraju ovulirala. Temperatura mi se nije digla i recimo grudi me uopće ne bole kao inače, nemam nikakvih pms simptoma, a baš me bolio jajnik. Tako da sam malo na čudu. 🤷♀️

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Predivan je test, bas se super vidi❤️ cestitam. Da bude dosadna i skolska trudnoca😊😊
Meni je od tog testa doslovno proslo 5,6h sati pa do ove boli. A imali smo odnos sat vremena prije te boli, valjda je to to onda.. i sutra cemo jos jednom ponoviti, vidjet cu na uzv jel pukao folikul i onda cekat i nadat se 😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Tako je i meni bilo. Mislim da sam i pisala ovdje, oko 11-12 peak, i tamo oko 18-19 bolovi.
Joj baš ti zavidim na tom lako dostupnom uzv-u. 😂😂

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji