Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    01. Listopad 2023. 16:28

Čestitke na plusiću!!! Baš se lijepo vidi!  🥰🥰
    .
    Martina, meni je ovaj ciklus bol počela brzo nakon peaka, brže nego inače,  
    Iako mi je jako čudan ciklus, ne znam jesam li uopće na kraju ovulirala. Temperatura mi se nije digla i recimo grudi me uopće ne bole kao inače, nemam nikakvih pms simptoma, a baš me bolio jajnik. Tako da sam malo na čudu. 🤷‍♀️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    01. Listopad 2023. 16:32

Predivan je test, bas se super vidi❤️ cestitam. Da bude dosadna i skolska trudnoca😊😊

Meni je od tog testa doslovno proslo 5,6h sati pa do ove boli. A imali smo odnos sat vremena prije te boli, valjda je to to onda.. i sutra cemo jos jednom ponoviti, vidjet cu na uzv jel pukao folikul i onda cekat i nadat se 😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    01. Listopad 2023. 16:36

Tako je i meni bilo. Mislim da sam i pisala ovdje, oko 11-12 peak, i tamo oko 18-19 bolovi. 
    Joj baš ti zavidim na tom lako dostupnom uzv-u. 😂😂

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    01. Listopad 2023. 16:38

Lela91

Tako je i meni bilo. Mislim da sam i pisala ovdje, oko 11-12 peak, i tamo oko 18-19 bolovi.
    Joj baš ti zavidim na tom lako dostupnom uzv-u. 😂😂

Koliko je dobro, i nije dobro her se onda stalno pregledavam nesto haha zato sam i postala hipohondricna. Nasla sam si par stvari tako al ok...za ove stvari je super😅
    Stv msm da je morao puknuti  zbog velicine na uzv i lh hormona i boli koju osjecam

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    01. Listopad 2023. 17:10

Perpetua

Ja sam se premišljala kad bi bilo ok da radim test na trudnoću, očekivana menga mi je recimo u srijedu. I dogovorila sam se sama sa sobom da ću raditi sutra ujutro, ako mi prije toga ne krene spotting koji obično imam 2-3 dana prije početka ciklusa.

I onda me puklo sad popodne i rekoh, ajde idem popiškiti, sad sam sama doma, pa se mogu na miru nositi s bilo kakvim emocijama 😄

I evo ga pozitivan! 😭😍😭😍 Ako računam ovulaciju dan nakon dobivenog peaka, onda sam 11 dpo, 25 dc.
    https://ibb.co/Sw70pw

Idem sutra ujutro odmah vaditi betu jer mi je tako rekla ginekologica zbog vanmaternične da odmah nakon plusa krenem vaditi svaka dva dana pa da vidimo kako ide.

Hjoooooj, i presretna sam i uzbuđena, i frka me da nije biokemijska ili opet vanmaternična ili nešto drugo krivo, standardni mix osjećaja, ali pokušavam se fokusirati na sreću pa ići sad dan po dan… 🤞

Čestitke ❤️❤️ neka je uredna i školska ❤️🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    01. Listopad 2023. 18:14

Perpetua

Ja sam se premišljala kad bi bilo ok da radim test na trudnoću, očekivana menga mi je recimo u srijedu. I dogovorila sam se sama sa sobom da ću raditi sutra ujutro, ako mi prije toga ne krene spotting koji obično imam 2-3 dana prije početka ciklusa.

I onda me puklo sad popodne i rekoh, ajde idem popiškiti, sad sam sama doma, pa se mogu na miru nositi s bilo kakvim emocijama 😄

I evo ga pozitivan! 😭😍😭😍 Ako računam ovulaciju dan nakon dobivenog peaka, onda sam 11 dpo, 25 dc.
    https://ibb.co/Sw70pw

Idem sutra ujutro odmah vaditi betu jer mi je tako rekla ginekologica zbog vanmaternične da odmah nakon plusa krenem vaditi svaka dva dana pa da vidimo kako ide.

Hjoooooj, i presretna sam i uzbuđena, i frka me da nije biokemijska ili opet vanmaternična ili nešto drugo krivo, standardni mix osjećaja, ali pokušavam se fokusirati na sreću pa ići sad dan po dan… 🤞

Čestitam na plusiću, jesi ti to uhvatila zadnji vlak za proljetne bebe, mislim da jesi. Ja sam mislila da ću biti na toj temi ali nažalost nisam kupila kartu za taj vlak. 🙃
    Za betu možda da pričekaš do srijede jer bi mogla biti još niska pa ćeš si glavu razbijati jel je dobro ili nije. Za cca 48 sati od ovog testa ponovi testić i ako tamni onda se i beta poduplala, odeš onda dan iza toga testa raditi betu.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

nola95
    01. Listopad 2023. 18:15

Perpetua čestitaaam aaa kako je lijepa crtica! Nema potrebe za nikakvim škiljenjem za vidjeti ju! Sretno sa betom i neka sve bude dalje školski❤️ 
    Bum ja sutra ipak pričekala jer ak je negativan ne uklapa mi se u ovo raspoloženje 🤭 
    Martina javi kaj vidiš na uzv, baš me zanima hoće li ti potvrditi “gut filing” jer po ovome svemu mislim da te ne vara ženska intuicija, neka ste lijepo pokrili 😊🤞🏻

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• eni233
    01. Listopad 2023. 18:48

Martina1931

Cure ja vec 2 dana za redom imam pozitivne trakice. Jednako tamne i debele kao kontrolna linija. Jel vama bude kad tako. Da vise dana je pozitivno?😅

Mislim da je Garawa , ispravite me ako sam napisala krivo ime, bila pisala jednom prilikom da njoj znaju tako biti par dana pozitivne  i onda bude peak .. tak nešto . Možda se javi pa ti kaže svoje  iskustvo , uglavnom sretno u pokrivanju ❤️🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    01. Listopad 2023. 19:15

I krecemo u odbrojavanje😁😁😁ja sam tak uzbudena ko da ja odbrojavam😁😁😁😁😅😍ocekujem more plusica bas imam osjecaj za filing🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    01. Listopad 2023. 19:28

Mislim da smo ovaj ciklus momacki pokrili, nismo nikad bas ovako..zelim vjerovati da ce trud bit nagradjen😅 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.