Jutro cureee. Kod mene od jutros sise sa strane jako bolne (kao i zadnja 3 ciklusa). Jedva se iz kreveta ustala, pogrbljena do wc 😂😂😂. I malo dolje bolovi lagani menstrualni. Kao i uvijek također. 🫣 ako ništa ne bude, bar sam se naoruzala znanjem za mjerenjem bazalne sljedeci ciklus 😊
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mare imaš vjerojatno grešku u postu koji si pisala jutros u 9.15. Ako ga pročitaš shvatit ćeš da si ispustila vjerojatno brojku 6, jer nitko nema temp u trudnoći niti 38, biti 39 jer to je već bolest.
Ja svakako sam svjesna da svaka žena je različita i ne možemo imati iste temp po danima ciklusa.
.
Tratinčice onda sretno na Panorami.
Da i meni bi bilo da je tako da možeš sve vezano za sebe odraditi sa sestrom jedan na jedan a ne sa sestrom plus 8,9 ljudi u čekaonici. Ali nažalost tako je i nemamo izbora.
A umor je normalan i još malo će simptomi popustiti i bit ćeš skroz ok.
Uživaj u trudnoći, jer koliko god se čini dugo taj period do poroda ustvari jako brzo prođe. 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Mare imaš vjerojatno grešku u postu koji si pisala jutros u 9.15. Ako ga pročitaš shvatit ćeš da si ispustila vjerojatno brojku 6, jer nitko nema temp u trudnoći niti 38, biti 39 jer to je već bolest.
Ja svakako sam svjesna da svaka žena je različita i ne možemo imati iste temp po danima ciklusa.
.
Da i meni bi bilo da je tako da možeš sve vezano za sebe odraditi sa sestrom jedan na jedan a ne sa sestrom plus 8,9 ljudi u čekaonici. Ali nažalost tako je i nemamo izbora.
Uživaj u trudnoći, jer koliko god se čini dugo taj period do poroda ustvari jako brzo prođe. 🤗
🤣🤣🤣🤣da tipfeler😂😂😂oprostite nisam vidjela to ti je kad dete skace na tebe a uz to mjesila kruh u pisala poruku....multipraktik
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke, vidim o tempici se prica dosta.. jel skok temperature ide odmah dan iza O? Tipa na dan O imam 36sa5, znaci da bi mi trebala skociti sutradan na bar 36,8,9?
Ne … dovoljno je prve tri i 0.1…0.2…. prve tri temperature vise od ovulacije oznacuju da je ovulacija nastupila tj da je bila
Znaci odmah iduci dan od O bi trebala temp rasti?
https://ibb.co/fdTzY2K
Nakon pada krene opet rasti. I meni je danas baš dosta pala i taj pad najavljuje dolazak M. Stvarno uz praćenje temp testiće ne treba ni piškiti jer sve se vidi. Jedino da mi temp i tamo dalje 28.dc bude visoka pomislila bi da je trudnoća i išla bi testom provjeriti.
.
Netko je pisao ne znam sada tko da će uzeti toplomjer s dvije decimale. Mislim da ga je stvarno dobro imati jer kad običan s jednom decimalom drugačije očitava onda ne možeš znati jel temp 36.60 ili 36.69 a i to je isto razlika.
Ja sam si ga uzela od samog početka kad sam odlučila pratiti BBT i stvarno sam zadovoljna.
08/24 spontani pobačaj
.
🤣🤣🤣🤣da tipfeler😂😂😂oprostite nisam vidjela to ti je kad dete skace na tebe a uz to mjesila kruh u pisala poruku….multipraktik
Ma vidim da si nam svima komentirala (jer nisi kružila da ti ukazujemo na grešku) i možda si se malo istresirala a u trudnoći stresiranje treba smanjiti na minimum.
Ja si pročitam poruke u moru uz kavicu, srećom moje dijete je veliko pa ne skače više po meni. A ti sad imaš jedno koje skače po tebi a i uskoro kad krene skakati i ovo unutra, bit će veselo 😂😂😂
08/24 spontani pobačaj
moru=miru
08/24 spontani pobačaj
.
🤣🤣🤣🤣da tipfeler😂😂😂oprostite nisam vidjela to ti je kad dete skace na tebe a uz to mjesila kruh u pisala poruku….multipraktik
Ma vidim da si nam svima komentirala (jer nisi kružila da ti ukazujemo na grešku) i možda si se malo istresirala a u trudnoći stresiranje treba smanjiti na minimum.
Ja si pročitam poruke u moru uz kavicu, srećom moje dijete je veliko pa ne skače više po meni. A ti sad imaš jedno koje skače po tebi a i uskoro kad krene skakati i ovo unutra, bit će veselo 😂😂😂
Istina mene vam sve zivo zivcira imam promjene raspolozenja ja to nisam imala u prvoj trudnoci evo to mi je jedini simptom.... nisam mislila na vas vec doma s muzem se svadam na svaki vrag😂😂😂ja fakat neznam koji je meni vrag... znaci ovo je potpuno drugacije dijete usudila bi se rec i drugi spol
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke, vidim o tempici se prica dosta.. jel skok temperature ide odmah dan iza O? Tipa na dan O imam 36sa5, znaci da bi mi trebala skociti sutradan na bar 36,8,9?
Ne … dovoljno je prve tri i 0.1…0.2…. prve tri temperature vise od ovulacije oznacuju da je ovulacija nastupila tj da je bila
Nakon pada krene opet rasti. I meni je danas baš dosta pala i taj pad najavljuje dolazak M. Stvarno uz praćenje temp testiće ne treba ni piškiti jer sve se vidi. Jedino da mi temp i tamo dalje 28.dc bude visoka pomislila bi da je trudnoća i išla bi testom provjeriti.
.
Netko je pisao ne znam sada tko da će uzeti toplomjer s dvije decimale. Mislim da ga je stvarno dobro imati jer kad običan s jednom decimalom drugačije očitava onda ne možeš znati jel temp 36.60 ili 36.69 a i to je isto razlika.
Ja sam si ga uzela od samog početka kad sam odlučila pratiti BBT i stvarno sam zadovoljna.
Ja sam pisala 🤗 Da, svakako je bolje imati što precizniji toplomjer, puno bolje se može očitati graf. Fertility friend ima skalu u 0,05 razmacima tako da će svakako graf biti pregledniji idući mjesec.
A i tvoj današnji pad nije još kraj! Možda je to implatation dip koji se javlja kod nekih žena, pa sutra opet budeš imala porast. Javi sutra kakvo je stanje. 🤗
Mare, da, grešku si imala jutros zato ja pišem stalno da ne može nitko zdrav imati temp 39, da je to znak za popit paracetamol, a ne za trudnoću 😁
Ali svaka ti čast kad si od jutra tako vrijedna! Ja sam baš nešto bez volje i energije, jedva da sam usisala i skuhala si kavu. 🙈
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
.
Ja sam pisala 🤗 Da, svakako je bolje imati što precizniji toplomjer, puno bolje se može očitati graf. Fertility friend ima skalu u 0,05 razmacima tako da će svakako graf biti pregledniji idući mjesec.
A i tvoj današnji pad nije još kraj! Možda je to implatation dip koji se javlja kod nekih žena, pa sutra opet budeš imala porast. Javi sutra kakvo je stanje. 🤗
Mare,da, grešku si imala jutros zato ja pišem stalno da ne može nitko zdrav imati temp 39, da je to znak za popit paracetamol, a ne za trudnoću 😁
Ali svaka ti čast kad si od jutra tako vrijedna! Ja sam baš nešto bez volje i energije, jedva da sam usisala i skuhala si kavu. 🙈
Ma zato meni isto nije bilo jasno😂🤣🤣🤣dobro zabrijala sam ali si me skuzila kaj sam htjela rec😂😂😂😂
Ma joj evo pece se kruh...
Ugl jel koja id vas koja ima djete imala ovakve pronjene raspolozenja pa ovo je za ranit se....cas bi se svadala cas bi se smijala.... znaci kipi u meni sve me zivciraaaaaa sve....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Misla sam na 36.9 a imam disleksiju pa mi uz brzinu cesto ide tipa D u B ili 6 u 9 ili 8 u 3 i jos nesto su mi dijagnosticirali😂😂🤣s tim ocima...tak da mi nije za zamjerit.... ugl... skuzila si🤣
A kruh pecem za mamu tak da idemo k njoj na rucak ne kuhan danas wiiiiiiii
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji