Govorim ti da tebi osobno ne mora ic na 37 bilo bi idealno no ne mora ... tako da kazem ti pricekaj jos dan ...dva
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mare, ja radila na 9dpo i lijepa crta na testu od 25 haha, a na onom od 10 nešto jedva jedva, čak sam mislila da i nije 🤣😛 kažem, tako je meni bilo.. Ali sam i kasnije na 12dpo napravila i ogromna razlika je bila, puno puno jače na Gravignost testovima od 25🤭
.
Radit ćemo u Breyeru 🤷♀️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ma jasno mi je sve i samoj, žalosna ću biti kao i svaki mjesec kad dobijem, ali eto tako je. Više me sad muči tah moj previsoki progesteron ako nisam trudna
Jos nije gotovo…ok???? Imas jos par dana a sutra se tempica mozda digne…. imas kakvoh simptoma😊
Nikakvih neobičnih simptoma... bolne grudi kao i svaki ciklus i to je to nažalost. Eventualno malo jače znojenje nego inače i masnija koža i kosa ali to pripisujem progesteronu. Vidjet ćemo idućih dana što će biti s temperaturom 😖
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Mare, ja radila na 9dpo i lijepa crta na testu od 25 haha, a na onom od 10 nešto jedva jedva, čak sam mislila da i nije 🤣😛 kažem, tako je meni bilo.. Ali sam i kasnije na 12dpo napravila i ogromna razlika je bila, puno puno jače na Gravignost testovima od 25🤭
.
Radit ćemo u Breyeru 🤷♀️
Ma da ...eto vidis nemrem vjerovat i meni se cini da sam bolje napravila na clear blue da bi se prije vidlo neg na onom glupom first signu il necem...
Koliko kosta u Brayeru otprilike...ja nisam zadnji puta radila no ovog puta ako bude sve ok bi...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
.
Radit ćemo u Breyeru 🤷♀️
Ma da …eto vidis nemrem vjerovat i meni se cini da sam bolje napravila na clear blue da bi se prije vidlo neg na onom glupom first signu il necem…
Koliko kosta u Brayeru otprilike…ja nisam zadnji puta radila no ovog puta ako bude sve ok bi…
https://ibb.co/z2sqXdR --evo baš ta 2 testa na isti dan, vidi se i na jednom i na drugom, ali meni je trakica 100 puta bolja 🤣
Mi ćemo osnovni paket, mislim oko 530 e
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
.
Radit ćemo u Breyeru 🤷♀️
Ma da …eto vidis nemrem vjerovat i meni se cini da sam bolje napravila na clear blue da bi se prije vidlo neg na onom glupom first signu il necem…
Koliko kosta u Brayeru otprilike…ja nisam zadnji puta radila no ovog puta ako bude sve ok bi…
https://ibb.co/z2sqXdR –evo baš ta 2 testa na isti dan, vidi se i na jednom i na drugom, ali meni je trakica 100 puta bolja 🤣
Mi ćemo osnovni paket, mislim oko 530 e
Pa daj reci 😂😂😂 fakat su testovi cudni
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke, vidim o tempici se prica dosta.. jel skok temperature ide odmah dan iza O? Tipa na dan O imam 36sa5, znaci da bi mi trebala skociti sutradan na bar 36,8,9?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro curke, vidim o tempici se prica dosta.. jel skok temperature ide odmah dan iza O? Tipa na dan O imam 36sa5, znaci da bi mi trebala skociti sutradan na bar 36,8,9?
Ne ... dovoljno je prve tri i 0.1...0.2.... prve tri temperature vise od ovulacije oznacuju da je ovulacija nastupila tj da je bila
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ne … dovoljno je prve tri i 0.1…0.2…. prve tri temperature vise od ovulacije oznacuju da je ovulacija nastupila tj da je bila
Znaci odmah iduci dan od O bi trebala temp rasti?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ne … dovoljno je prve tri i 0.1…0.2…. prve tri temperature vise od ovulacije oznacuju da je ovulacija nastupila tj da je bila
Znaci odmah iduci dan od O bi trebala temp rasti?
Tako je
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji