Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    26. Kolovoz 2019. 15:52

katiesu

nena1986

Cure, da li imate problema sa pelenama? Vam izdrže cijelu noć? Meni rijetko koje i rijetko kada. Moram je presvući negdje oko 4, ali je onda razbudim koliko god ja to ekspresno obavila 🙄. Dm-ove, pampers-obični, violeta. Sve propustilo… jedino još da probam pampers premium care…. još kakav prijedlog? Evo jutros u 4:30 sva komplet mokra, ona i krevet 🙈. Operem, presvučem, kod mene je u krevetu,(njen ću srediti kasnije), tek je oko 6:30 ponovno zaspala. 😈

i ja presvlačim ponekad preko noći ,ali cim je mali imao 6 kg ja sam već prešla na veće pelene znaci br 3 ,jer dvojka iako po kilaži još pase njemu je mala tj. plitka. znaci probati veće pelene

Mi imamo 4 kg... na dvojci smo. Cini mi se da bi joj trojka bila ipak malo prevelika? 🙈 zasad... 

katiesu
    26. Kolovoz 2019. 15:55

Norules

Cure sto se tice mora ja ne planiram jos s bebacem nego sam se ja mislila koji put okupat a ne znam dalj smijem,pregled kod ginica imam tek 4.9 a u subotu ce mi biti 6 tjedana od poroda,oporavila se jesam al mi se cini jedino da mi zna pobjeci mlaz mokrace

sasvim normalno, od poroda se još sve vraća na mjesto. i ja imala osjećaj da ne stignem do wc školjke. sad nakon 3 mj mi se sve vratili u normalu. i, da, vježbala sam kegelove vježbe i još neke. možda zbog toga 🤨

katiesu
    26. Kolovoz 2019. 15:57

nena1986

katiesu

nena1986

Cure, da li imate problema sa pelenama? Vam izdrže cijelu noć? Meni rijetko koje i rijetko kada. Moram je presvući negdje oko 4, ali je onda razbudim koliko god ja to ekspresno obavila 🙄. Dm-ove, pampers-obični, violeta. Sve propustilo… jedino još da probam pampers premium care…. još kakav prijedlog? Evo jutros u 4:30 sva komplet mokra, ona i krevet 🙈. Operem, presvučem, kod mene je u krevetu,(njen ću srediti kasnije), tek je oko 6:30 ponovno zaspala. 😈

i ja presvlačim ponekad preko noći ,ali cim je mali imao 6 kg ja sam već prešla na veće pelene znaci br 3 ,jer dvojka iako po kilaži još pase njemu je mala tj. plitka. znaci probati veće pelene

Mi imamo 4 kg… na dvojci smo. Cini mi se da bi joj trojka bila ipak malo prevelika? 🙈 zasad…

o da, velika je trojka za sad. a onda ništa, ili isprobavaj ili presvlači 🤣😂
    mene je moj mali par puta zasrao. presvlačila sve živo i neživo. osjećala sam se ko drekec 🤣🤣

katiesu
    26. Kolovoz 2019. 16:01

krino

nena1986

Krino, bogme kod nas je još uvijek toplo, temp šibaju preko 30 svakodnevno, jučer bilo 34. Noću bude podnošljivo. Al kao nešto puše, ko fen 😂. Nisam išla s njom na more još, mislim da ove godine definitivno preskačemo kupanje, zato druge, nema da nema 😂. Tako da jedva čekam više da zahladi. Da šetamo u miru u klokaniću a da se ne ljepimo 😵… Idete vi na more ili ste se predomislili?

Nismo se predomislili. Mi kao idemo. Mislili 10ak dana tamo od 15.9. Sad ne znam jesmo li skroz ludi ili samo ambiciozni. Mi iz DU moramo doci do peljesca. Znaci 70ak km. To ce biti avantura… Mislim si, sta nije muz mogao bit iz crikve ili opatije kvragu 🤣
    Przite se, nema sta. I mi isto. Samo je vise sparno. Ja sam se prebacila u kolica jer umremo od zalijepljenosti i vrucine u nosiljci. Bas je koma…

ma tako treba, samo vi idite. mi smo se predomisli, ipak ćemo na godinu, čak tamo 3 mj možda tenerife jer mali će bit onda 10 mjeseci. valjda ću se znati izorganizirati. mislim stvarno, nisu sva djeca ista, s malom smo putovali svugdje a sad s ovim trpigladom ne možemo par dana na more 🙈😢

nena1986
    26. Kolovoz 2019. 17:16

katiesu

nena1986

katiesu

nena1986

Mi imamo 4 kg… na dvojci smo. Cini mi se da bi joj trojka bila ipak malo prevelika? 🙈 zasad…

mene je moj mali par puta zasrao. presvlačila sve živo i neživo. osjećala sam se ko drekec 🤣🤣

Kakica ❤ hahahaha

CiniMINIS
    26. Kolovoz 2019. 17:53

katiesu

nena1986

katiesu

nena1986

Mene moja danas napala 😂😂 al sam osjetila "vjetric" prije neg je krenulo pa se uspjela zastitit i stavit pelenu 🙈🙈. Muz ju jednom nije skuzio i zavrsilo po njemu 😅.
    Za more sam mozda i pre nadobudna, makar mislim da bi vec nekako iskemijali to putovanje. Al vidit cu kako ce muz biti raspolozen.

CiniMINIS
    26. Kolovoz 2019. 18:51

Evo, zvala ja danas u maticni ured, reko cist da cujem na kojem koraku je zapelo. Kad sam zavrsila pricu kaze lik "ma ja vjerujem da je to s nase strane obavljeno" al kao ipak ce me spojit s kolegicom, kolegica se naravno ne javlja na telefon i, koje li cudo, 20min kasnije imam u pretincu obavijest da mogu prijaviti dijete 🤔 uopce nije sumnjivo 😂😂 al ajd, bitno da moja curka konacno sluzbeno bude prijavljena.

sara2019
    26. Kolovoz 2019. 19:09

shell

krino

shell

Krino, što se tiče grčeva, jeste probali sa Torminalisom? Nama je pomogao da se riješimo grčeva.
    Ivonne, sad sam na jednom mjestu pročitala da šljive smiju biti zaleđene max 3 mj prije konzumiranja. Znaš li ti što o tome? Jesi li zaledila šljive?

Ja nisam nista davala. To si neki dan pisala pa sam zaboravila pitat sta je i jel na recept ili kako? Das svaki dan i to funkcionira? Ja se nekako ufam da ce sad biti sve bolje i bolje… Sad je 9tj pa ja racunam do 12.tj. ne do 3.mj 🤣

To je sirup na biljnoj bazi, nije potreban recept. Daje se max 5 puta dnevno. Dobiješ kašikicu koja je ujedno i doza, ali ja dam pomoću šprice, zgodnije mi. Dajem prije jela. Prdi i kaka od nje ko prava. Od kad joj to dajemo, nema grčeve. A imala je jake svaki dan, po 4-5 sati.

Imaju dobre kapi koje nas evo spasavaju..colic se zovu..to nije kao probiotik koji se mora davat svaki dan nego ovo su kapi koje se daju kada grcevi i bolovi krenu..4 puta dnevno se mogu davati..mada mozda nekome ne pomazu jer su sva djeca individue ali nama stvarno kad krenu grcevi i kad joj dam nakon 5 min kao rukom odneseni..

krino
    26. Kolovoz 2019. 22:08

CiniMINIS

Evo, zvala ja danas u maticni ured, reko cist da cujem na kojem koraku je zapelo. Kad sam zavrsila pricu kaze lik "ma ja vjerujem da je to s nase strane obavljeno" al kao ipak ce me spojit s kolegicom, kolegica se naravno ne javlja na telefon i, koje li cudo, 20min kasnije imam u pretincu obavijest da mogu prijaviti dijete 🤔 uopce nije sumnjivo 😂😂 al ajd, bitno da moja curka konacno sluzbeno bude prijavljena.

Super ti je da sve napravis online. U mom je slucaju proslo 19 dana prije nego sam na e gradjani mogla prijavit dijete... Pa nasa birokracija nije bas poznata po ucinkovitosti. Zamisli sve one tete i striceke koji ne znaju ni komp upalit, a sad sve online!! Pomalo to 😁 Jos u spici ljeta i oni toplinski valovi... Ma bitno ti da su uspjeli 😁

TonkicaPrrr
    27. Kolovoz 2019. 08:00

Cure, vidjela sam da je netko od vas pisao o kapima za nos za bebice. Koje koristite?
    I ima li tko problem sa šlajmom u grlu? Bar se meni čini da je to kao neki šlajm, kao od hrane.. mi smo na AD pa pretpostavljam da bi to moglo biti to.. 
    Bori li se tko s tim i kako? 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.