Krino, to trpanje ručica ti nema veze sa gladi više, sada ti polako ulaze u tzv. oralnu fazu kada kreću trpati sve živo u usta, dakle istražuju a prve na redu su ruke. Moja ti već pogledom centrira ruku, pa gađa usta, ili pak sa zatvorenim očima, onda obično pogodi iz prve 👌😂
Krino, to trpanje ručica ti nema veze sa gladi više, sada ti polako ulaze u tzv. oralnu fazu kada kreću trpati sve živo u usta, dakle istražuju a prve na redu su ruke. Moja ti već pogledom centrira ruku, pa gađa usta, ili pak sa zatvorenim očima, onda obično pogodi iz prve 👌😂
Moj se sa sakom opali po licu dok ne nacentrira kako spada 😁 I udara se po glavi. To mi je nalo cudno, ali pripisat cu to ovome da nemoze pogodit otvor...
Neno, kako je na moru? Sad je negdje najljepse. Nije vise tako vruce, a po noci se fino spi?
Krino, što se tiče grčeva, jeste probali sa Torminalisom? Nama je pomogao da se riješimo grčeva.
Ivonne, sad sam na jednom mjestu pročitala da šljive smiju biti zaleđene max 3 mj prije konzumiranja. Znaš li ti što o tome? Jesi li zaledila šljive?
Ja u kreveticu imam uvijek par komada pelena pa mu u noci presvucem kad se pocne meskoljit. Odmah u kreveticu mu presvucem ni ne brisem ga ni nista samo zamjenim pelenu i to je to. Navecer oko 10 ga namazem i fino spremim u pelenu i onda oko 2-3 i oko 5-6 mu tako znale su mi propustit jer puno piski.
Moj toliko slini i puckove pravinod 2 tjedna svog zivota tako da ocekujem zube brzo... Ja sam s 3 mj 2 zuba imala..
Jesu vasi bebaci imali reakciju na cijepljenje u bolnici? Nama evo sad krenulo bubrit i zagnojilo se pa nikako da pukne vec, kako ste vi to njegovali i cistili?
Ja u kreveticu imam uvijek par komada pelena pa mu u noci presvucem kad se pocne meskoljit. Odmah u kreveticu mu presvucem ni ne brisem ga ni nista samo zamjenim pelenu i to je to. Navecer oko 10 ga namazem i fino spremim u pelenu i onda oko 2-3 i oko 5-6 mu tako znale su mi propustit jer puno piski.
Moj toliko slini i puckove pravinod 2 tjedna svog zivota tako da ocekujem zube brzo… Ja sam s 3 mj 2 zuba imala..
Jesu vasi bebaci imali reakciju na cijepljenje u bolnici? Nama evo sad krenulo bubrit i zagnojilo se pa nikako da pukne vec, kako ste vi to njegovali i cistili?
Ne plasi me za zube 🤣🤣
Ranicu od cijepljenja nemon dirat niti s icim mazat. Nama se to gnonilo, pa nije, pa opet je. I sad ima krasticu, a ima 2mjeseca. To tako mora biti. Nama su i u bolnici i pedijatar rekli da se pravimo kao da to be postoji. To ima svoj neki tijek i traje. Znaci, ne dirati i ne tretirati s nicim.
Krino, što se tiče grčeva, jeste probali sa Torminalisom? Nama je pomogao da se riješimo grčeva.
Ivonne, sad sam na jednom mjestu pročitala da šljive smiju biti zaleđene max 3 mj prije konzumiranja. Znaš li ti što o tome? Jesi li zaledila šljive?
Ja nisam nista davala. To si neki dan pisala pa sam zaboravila pitat sta je i jel na recept ili kako? Das svaki dan i to funkcionira? Ja se nekako ufam da ce sad biti sve bolje i bolje... Sad je 9tj pa ja racunam do 12.tj. ne do 3.mj 🤣
Ja nisam nista davala. To si neki dan pisala pa sam zaboravila pitat sta je i jel na recept ili kako? Das svaki dan i to funkcionira? Ja se nekako ufam da ce sad biti sve bolje i bolje… Sad je 9tj pa ja racunam do 12.tj. ne do 3.mj 🤣
To je sirup na biljnoj bazi, nije potreban recept. Daje se max 5 puta dnevno. Dobiješ kašikicu koja je ujedno i doza, ali ja dam pomoću šprice, zgodnije mi. Dajem prije jela. Prdi i kaka od nje ko prava. Od kad joj to dajemo, nema grčeve. A imala je jake svaki dan, po 4-5 sati.
Meni pamoers premium care izdrzi 9h. To mi taman od navecer kupanja do negdje 6. Kupila i one active dry. Ista stvar. Violeta su koma. To ako se 2x upisa, sve promoci.
Isto po noci ne spavam od tih zvukova i placa u snu. Nikad skuzit jel spava ili je budan posto i oci otvori (iako spava). Mi puno stucamo. Al onak, po 15, 20min. I to nema veze s hranom. Par puta dnevno.
Ja cekam da nam grcevi prodju. Ubija nas to. On ne krici ni nista, ali ja placem jer ga ne mogu gledat kako se muci. Neki dan sam imala osjecaj da ce umrijet od stenjanja i naprezanja. I kad kaki isto. Najgore mi je sto si izgrebe glavicu s noktima jer valjda od tog naprezanja stalno s rukama oko glave…
Nego, je li vasi bebaci cim pojedu stavljaju ruke u usta? Moj je stvarno poceo slinit i stalno zvace sake. Ali onak, bas ih zabalavi. I moje rame kad mora podrignut. Sve sto moze stavi u usta. Razmisljam da mu prokuham onu igracku za zube sto stavis u led iako je prerano za zube. Kad nu hocu dati dudu, faca je neprocjenjiva. Takvo gadjenje svijet nije vidio. A onda opet kasnije ju hoce.
I moja trpa sake u usta nakon jela, a pogotovo kad je u mojoj blizini pa joj valda sve ima miris po mlijeku.
A iskustvo sa dudom nam je identicno 😂 ko da sam joj stavila najodvratniju stvar na svijetu u usta i isti tren ce povratit, al ne povrati nego samo izbaci i dalje je ok 😂😂
Krino, bogme kod nas je još uvijek toplo, temp šibaju preko 30 svakodnevno, jučer bilo 34. Noću bude podnošljivo. Al kao nešto puše, ko fen 😂. Nisam išla s njom na more još, mislim da ove godine definitivno preskačemo kupanje, zato druge, nema da nema 😂. Tako da jedva čekam više da zahladi. Da šetamo u miru u klokaniću a da se ne ljepimo 😵... Idete vi na more ili ste se predomislili?
Cure sto se tice mora ja ne planiram jos s bebacem nego sam se ja mislila koji put okupat a ne znam dalj smijem,pregled kod ginica imam tek 4.9 a u subotu ce mi biti 6 tjedana od poroda,oporavila se jesam al mi se cini jedino da mi zna pobjeci mlaz mokrace
Sortiraj odgovore
Najstariji