Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    27. Kolovoz 2019. 10:15

Ahahahaha točno to!!! 😁

sara2019
    27. Kolovoz 2019. 11:15

Nama bila patronazna i mala dobila 540 g za 10 dana😊

sara2019
    27. Kolovoz 2019. 11:15

Zato problema sa grcevima imamo jer valjda nemoze provariti zeludac koliko ona moze pojesti

krino
    27. Kolovoz 2019. 11:48

Ja sam citala da grcevi pogadjaju izmedju 10 i 30% beba. Pa mi smo sve onda je*** pehisti kad ih nase bebe imaju. Osim Nenine. Ona i muz su nesto dobro smuckali. Ja sam toliko ocajna da si razmisljam da ne cekam 3mj nego 12tj. Jer sad smo u 10.tj. Ma mos mislit. Nema naznaka da je lakse. Za poludit. Ali da se pohvalim, jucer je spavao prije podne 2h, poslije podne 2h. Danas na rukama 45min i sad je u kindacu vec pola sata!!! Jeiiiii. Nakon ne znam koliko dana kada strajka sa dnevnim pajkenjem. I bas me zajebao danas jer sam 2 kave popila da izduram, a on spava. Zato ja ne mogu... Tezak je zivot malih beba. Ufff

nena1986
    27. Kolovoz 2019. 11:50

sara2019

Pa to je super!! Mi idemo danas na drugu kontrolu i cijepljenje. Strah me tog cijepljenja 😲, al ajde i to da izguramo 😉

nena1986
    27. Kolovoz 2019. 11:53

krino

Ja sam citala da grcevi pogadjaju izmedju 10 i 30% beba. Pa mi smo sve onda je*** pehisti kad ih nase bebe imaju. Osim Nenine. Ona i muz su nesto dobro smuckali. Ja sam toliko ocajna da si razmisljam da ne cekam 3mj nego 12tj. Jer sad smo u 10.tj. Ma mos mislit. Nema naznaka da je lakse. Za poludit. Ali da se pohvalim, jucer je spavao prije podne 2h, poslije podne 2h. Danas na rukama 45min i sad je u kindacu vec pola sata!!! Jeiiiii. Nakon ne znam koliko dana kada strajka sa dnevnim pajkenjem. I bas me zajebao danas jer sam 2 kave popila da izduram, a on spava. Zato ja ne mogu… Tezak je zivot malih beba. Ufff

Hahaha... prst gore za spavanje! Što više to bolje 👍

CiniMINIS
    27. Kolovoz 2019. 11:55

sara2019

Opa, prava cura. Nasa u dva tjedna dobila "samo" 350 grama. Svaka cast maloj carici 😆.

krino

Ja sam citala da grcevi pogadjaju izmedju 10 i 30% beba. Pa mi smo sve onda je*** pehisti kad ih nase bebe imaju. Osim Nenine. Ona i muz su nesto dobro smuckali. Ja sam toliko ocajna da si razmisljam da ne cekam 3mj nego 12tj. Jer sad smo u 10.tj. Ma mos mislit. Nema naznaka da je lakse. Za poludit. Ali da se pohvalim, jucer je spavao prije podne 2h, poslije podne 2h. Danas na rukama 45min i sad je u kindacu vec pola sata!!! Jeiiiii. Nakon ne znam koliko dana kada strajka sa dnevnim pajkenjem. I bas me zajebao danas jer sam 2 kave popila da izduram, a on spava. Zato ja ne mogu… Tezak je zivot malih beba. Ufff

krino
    27. Kolovoz 2019. 12:01

nena1986

sara2019

Pa to je super!! Mi idemo danas na drugu kontrolu i cijepljenje. Strah me tog cijepljenja 😲, al ajde i to da izguramo 😉

E bas sam te htjela pitati jeste li se cijepili i kako je to proslo... Ajd sretno i pisi

sara2019
    27. Kolovoz 2019. 12:27

nena1986

sara2019

A nema te sta biit strah to je procedura koju smo svi mi prosli...ja iskreno sam bila protiv cjepljenja najstarijeg sina pa skoro dogurala do suda jer je pedijatrica rekla da ce morat prijaviti i na kraju sam bila stavljena pred gotov cin..u vrtic isto bio uvjet da je cjepljen tako da smo teskog srca to obavili..sad na mladem i na maloj uopce ne razmisljam o tome..nego sa bozjom pomoci obavimo i gotovo

CiniMINIS
    27. Kolovoz 2019. 12:43

nena1986

sara2019

Bi ce sigurno sve ok. Mislim da mame to vise boli i muci nego bebice. Javi kako je proslo, dal ce bit kakve temperaturice itd.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.