A znam, da... bolje ne previše razmišljati. A rizik je i jedno i drugo, cijepio, ne cijepio. Samo da prođe bez puno nuspojava, i mi sretni. Javim vam se 😘
Evo, zvala ja danas u maticni ured, reko cist da cujem na kojem koraku je zapelo. Kad sam zavrsila pricu kaze lik "ma ja vjerujem da je to s nase strane obavljeno" al kao ipak ce me spojit s kolegicom, kolegica se naravno ne javlja na telefon i, koje li cudo, 20min kasnije imam u pretincu obavijest da mogu prijaviti dijete 🤔 uopce nije sumnjivo 😂😂 al ajd, bitno da moja curka konacno sluzbeno bude prijavljena.
Super ti je da sve napravis online. U mom je slucaju proslo 19 dana prije nego sam na e gradjani mogla prijavit dijete… Pa nasa birokracija nije bas poznata po ucinkovitosti. Zamisli sve one tete i striceke koji ne znaju ni komp upalit, a sad sve online!! Pomalo to 😁 Jos u spici ljeta i oni toplinski valovi… Ma bitno ti da su uspjeli 😁
Kod mene ravno 20 dana 😒 al dobro, bitno da su rijesili.
Izmislio moj muz vic na racun nase administracije - dosao covjek u mup i kaze " trebao bi novu osobnu". Kaze osoba na salteru "joooj, ne radi mi sustav, dodite molim vas sutra opet". Dode on sljedeci dan i opet osoba na salteru "jooj, jos uvijek ne radi, al sutra nam dolaze iz tehnicke sluzbe pa ce sigurno proraditi, dodite sutra opet". Dode on treci dan vec malo iznerviran "jel vam radi sad konacno sustav?". "Radi, radi, evo tehnicka sluzba ustekala monitor u struju i sad sve radi."Kaze lik "ajde dobro, jel mogu sad napraviti novu osobnu?". Kaze zena "kod mene ste na krivom salteru, ja ne radim osobne" 😅
hahaha dobar i istinit 🤣🤣🙈
Nama bila patronazna i mala dobila 540 g za 10 dana😊
tako i mi za manje od mjesec 1,5 kg ali eto mi nikakvih problema nismo s grčevima imali 😉
Jučer napunila 2 mjeseca, noc puno više buđenja i danas cijeli dan nasisavanje uz samo jedno spavanje od 20 minuta. Stalno razmišljam šta joj je sad i sjetim se frajla ulazi u 9 tjedan et ti skoka. Uz to lagano krenula i oralna faza. Najede se pa strpa ruku pa se izriga
Citam nesto napreskok, dok ja to sve pohvatam vidim da ste pisale o nosicu, moja kao da joj je zacepljen pa hropće zanima me dali bi joj mogla ja ukapati aqua marisa u nos i koliko da joj se to ocisti i dali treba koristiti usisavac da izvucem ako ima sto?
I zanima me dali vi cistite jezik njoj je sav bijel mi smo na AD
Citam nesto napreskok, dok ja to sve pohvatam vidim da ste pisale o nosicu, moja kao da joj je zacepljen pa hropće zanima me dali bi joj mogla ja ukapati aqua marisa u nos i koliko da joj se to ocisti i dali treba koristiti usisavac da izvucem ako ima
Ma mislim da je dovoljno kapi za nos bez usisavaca..ja sam svojoj kapala aguamaris baby dva puta do sad i nema vise problema
Citam nesto napreskok, dok ja to sve pohvatam vidim da ste pisale o nosicu, moja kao da joj je zacepljen pa hropće zanima me dali bi joj mogla ja ukapati aqua marisa u nos i koliko da joj se to ocisti i dali treba koristiti usisavac da izvucem ako ima
Ma mislim da je dovoljno kapi za nos bez usisavaca..ja sam svojoj kapala aguamaris baby dva puta do sad i nema vise problema
Dovoljno je jedan potisak..zavisi koji imas u spreju ili kapi.ako su kapi onda po dvije u svaku nosnicu..bar sam ja tako..mozda negdje i pise na njima doziranje
Cure, kada je ok početi koristiti vlažne maramice za brisanje beba? Mislim kod presvlačenja pelena.
Sortiraj odgovore
Najstariji