Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sara2019
    27. Kolovoz 2019. 18:20

ayla

Mene je strah staviti na leda jer nece da podrigne nakon jela a poslje to izbaci van visak ili se ispovrace planiram joj promjeniti hranu jer je mozda do nje nepada mi nista drugo na pamet, budem pratila za soor nadam se da je od mljeka samo jezik bijel

ayla

Mene je strah staviti na leda jer nece da podrigne nakon jela a poslje to izbaci van visak ili se ispovrace planiram joj promjeniti hranu jer je mozda do nje nepada mi nista drugo na pamet, budem pratila za soor nadam se da je od mljeka samo jezik bijel

A gle za mlijeko neznam.moj stariji kad sam mu davala bebimil zeludac je sve vracao i skuzila sam da mu ne odgovara tako da sam mu promjenila davala aptamil koji je super prihvatio..nisam cula da se ne smije mjenjati ali eto onda radije se posavjetuj sa pedijatricom

CiniMINIS
    27. Kolovoz 2019. 18:26

sara2019

ayla

Sara2019 imam kapi, oke budem onda po 2 kapi u svaku nosnicu samo da manje hropće i da ne mislim da ne moze disati nekad je stvarno ruzno..
    Nego da te pitam kako meces bebu da spava, na bok, leda ili trbuh?

Za sad samo na leda to mi je nekako najsigurniji polozaj..preko dana je malo podboltam..stavim dekicu iza nje pa je na bok okrenem ali vidim da joj nekako najvise odgovara biti na ledima..ako joj je dosta nosic zacepljen probaj dio di joj je glavica malo odignuti ali ne jastuk stavljat nego ja sam svom mladem sinu znala ispod madraca od kinderbeta nesto staviti da bude odignut malo tu di mu je gornji dio i glava.onda se nos ocepi lakse je za disati

Nama isto patronazna rekla da dignemo uzglavlje krevetica. Mi stavili jedno 5cm stiropora pod noge.
    Joj, ja svoju nekad 20min tapkam po guzi da bi podrignula. Kad se skupi sa produljenim dojenjem ispada da je cijeli dan na meni, al draze mi je da podrigne nego da kasnije bljucne.

sara2019
    27. Kolovoz 2019. 18:28

CiniMINIS

sara2019

ayla

Sara2019 imam kapi, oke budem onda po 2 kapi u svaku nosnicu samo da manje hropće i da ne mislim da ne moze disati nekad je stvarno ruzno..

Za sad samo na leda to mi je nekako najsigurniji polozaj..preko dana je malo podboltam..stavim dekicu iza nje pa je na bok okrenem ali vidim da joj nekako najvise odgovara biti na ledima..ako joj je dosta nosic zacepljen probaj dio di joj je glavica malo odignuti ali ne jastuk stavljat nego ja sam svom mladem sinu znala ispod madraca od kinderbeta nesto staviti da bude odignut malo tu di mu je gornji dio i glava.onda se nos ocepi lakse je za disati

Nama isto patronazna rekla da dignemo uzglavlje krevetica. Mi stavili jedno 5cm stiropora pod noge.
    Joj, ja svoju nekad 20min tapkam po guzi da bi podrignula. Kad se skupi sa produljenim dojenjem ispada da je cijeli dan na meni, al draze mi je da podrigne nego da kasnije bljucne.

Ma ne po guzi..podigni je na sebe da bude u uspravnom polozaju i lagano tapkaj po ledima

sara2019
    27. Kolovoz 2019. 18:32

A to za staviti nesto ispod madraca ja stavila paket pelena to jedino nasla sto mi je bilo pri ruci..i naravno nakon pola sata zaboravila..kad je malog trebalo presvuci sok gdje su pelene a znam da sam ih imala i nista ducan je odmah ispred kuce i odem kupiti drugi paket.tek kasnije skuzim da sam ih stavila ispod madraca🤣🤣🤣

27. Kolovoz 2019. 18:43

sara2019

ayla

ayla

A gle za mlijeko neznam.moj stariji kad sam mu davala bebimil zeludac je sve vracao i skuzila sam da mu ne odgovara tako da sam mu promjenila davala aptamil koji je super prihvatio..nisam cula da se ne smije mjenjati ali eto onda radije se posavjetuj sa pedijatricom

I moja je na bebimilu i znaci ne podrigiva mozda jednom dvaput al se zato izriga na svako drugo hranjenje u 2 dana sto je kod kuce uspila zamazati 6,7 bodija i 16 tetri od riganja i naravno muza i njega uspije zarigati 

CiniMINIS
    27. Kolovoz 2019. 20:10

sara2019

CiniMINIS

sara2019

ayla

Ma ne po guzi..podigni je na sebe da bude u uspravnom polozaju i lagano tapkaj po ledima

Ma znam, tapkam ja nju i po ledima i po guzi i svakak 😅 i naravno u uspravnom polozaju.
    Nego, jedno mozda malo blesavo pitanje. Mi konacno dobili zeleni svjetlo za kupanje pa me zanima kako vi to kemijate kad su vam bebe male i spavaju skoro cijeli dan? Jel ih kupate kad spavaju ili cekate da se probude? Al kad se probudi zeli jesti pa ju onda nekako ne bi kupala.. nisam uopce pametna..

27. Kolovoz 2019. 21:15

Kupam ju navečer, oko 19 sati. Čekam da se sama probudi, da li će biti pola sata prije ili kasnije, nije mi bitno. Još je premala da joj namećem neki strogi ritam. Da, bude gladna i nervozna, ali kupanje traje nekoliko minuta. Obavimo higijenu ušiju, nosa, pupka, damo kapi, pa onda klopa,. To stvarno ne traje dugo.

krino
    27. Kolovoz 2019. 22:32

Neno, kako je proslo cijepljenje?

nena1986
    28. Kolovoz 2019. 08:31

krino

Derala se ko vol... 😭, osim deranja za sada super! Dva cjepiva je primila 6 u 1 (koktelčić) i za pneumokok ono što je obavezno od ove godine. Nema temperature ništa nije oteklo, o dugoročnima ne razmišljamo... za sada sve super! Malo je lošije spavala ali ni njurgava, baš je ok. 
    Dobila je cijelu kilu u mjesec dana, ova moja jadna sisa ipak funkcionira 😂👍

krino
    28. Kolovoz 2019. 08:49

nena1986

krino

Derala se ko vol… 😭, osim deranja za sada super! Dva cjepiva je primila 6 u 1 (koktelčić) i za pneumokok ono što je obavezno od ove godine. Nema temperature ništa nije oteklo, o dugoročnima ne razmišljamo… za sada sve super! Malo je lošije spavala ali ni njurgava, baš je ok.
    Dobila je cijelu kilu u mjesec dana, ova moja jadna sisa ipak funkcionira 😂👍

Ti si jos uvijek na jednoj sisi??? Svaka cast!!!
    😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.