Neno promijeni veličinu pelena, tak sam.s malim imala problem. Promijenila veličinu i onaj pampers zeleni po noći i jedino to duralo a s pelenom si mogao čovjeka ubiti.
Ovo za zvuk placa bebe je kod nas točno, testirano s oboje djece😁😁 ali to vrijedi samo za male bebe ro 3 mjeseca poslije se ti zvukovi gube
Prešli smo na veće 🙈. Morat ću isprobavat dalje 🙄
Cure, kod mene nesto ocito zapelo na e-gradjani i jos uvijek nemam opciju prijaviti dijete pa cu izgleda danas poslati muza u maticni ured da to obavi. Citam da se po novome sve rjesava u maticnom uredu i da se ne mora nasetavati okolo do mupa itd. , jel to istina? I sto mi treba od papirologije za prijavu osim otpusnog pisma? Jel treba pripremiti nekakav obrazac?
Oni ti u matičnom daju dva obrasca
Trebaju oba roditelja biti tj potpisati i trebaju vaše osobne
I da sve riješavaš u matičnom- oni rješavaju mup poreznu i hzzo
Hvala ti 😊 i hvala na super brzom odgovoru 😘
Ja svoju presvucem jednom po noci, koristimo zelene pampers... Tek sad su mi pocele propustat, ali to je zato jer je kilaza veca i trebamo veci br... Za sad smo zadovoljni s njima...
Jel kapate bebi nos? Mojoj zna biti od mlijeka zacepljen pa kapam svako jutro ili ako bas vidim da ne moze disati...
Cure, da li imate problema sa pelenama? Vam izdrže cijelu noć? Meni rijetko koje i rijetko kada. Moram je presvući negdje oko 4, ali je onda razbudim koliko god ja to ekspresno obavila 🙄. Dm-ove, pampers-obični, violeta. Sve propustilo… jedino još da probam pampers premium care…. još kakav prijedlog? Evo jutros u 4:30 sva komplet mokra, ona i krevet 🙈. Operem, presvučem, kod mene je u krevetu,(njen ću srediti kasnije), tek je oko 6:30 ponovno zaspala. 😈
Ista stvar i kod nas..koristim pampers premium care i isto promoce..body posteljina sve je mokro kao da sam je bez pelene stavila
Cure, kod mene nesto ocito zapelo na e-gradjani i jos uvijek nemam opciju prijaviti dijete pa cu izgleda danas poslati muza u maticni ured da to obavi. Citam da se po novome sve rjesava u maticnom uredu i da se ne mora nasetavati okolo do mupa itd. , jel to istina? I sto mi treba od papirologije za prijavu osim otpusnog pisma? Jel treba pripremiti nekakav obrazac?
Ne treba ti ni otpusno pismo..oni iz rodilista direktno salju u maticni ured..trebaju vam samo osobne iskaznice i biljeg od 60 kn..ako ste u braku..sve ostalo oni tamo rijesavaju sem sto moras jedino ti u vodnikovu za jednokratnu pomoc..
Ja svoju presvucem jednom po noci, koristimo zelene pampers… Tek sad su mi pocele propustat, ali to je zato jer je kilaza veca i trebamo veci br… Za sad smo zadovoljni s njima…
Jel kapate bebi nos? Mojoj zna biti od mlijeka zacepljen pa kapam svako jutro ili ako bas vidim da ne moze disati…
Čistimo svaku večer sa sterimar sprejem, i onda pobrišemo štapićem za uši.
Meni pamoers premium care izdrzi 9h. To mi taman od navecer kupanja do negdje 6. Kupila i one active dry. Ista stvar. Violeta su koma. To ako se 2x upisa, sve promoci.
Isto po noci ne spavam od tih zvukova i placa u snu. Nikad skuzit jel spava ili je budan posto i oci otvori (iako spava). Mi puno stucamo. Al onak, po 15, 20min. I to nema veze s hranom. Par puta dnevno.
Ja cekam da nam grcevi prodju. Ubija nas to. On ne krici ni nista, ali ja placem jer ga ne mogu gledat kako se muci. Neki dan sam imala osjecaj da ce umrijet od stenjanja i naprezanja. I kad kaki isto. Najgore mi je sto si izgrebe glavicu s noktima jer valjda od tog naprezanja stalno s rukama oko glave...
Nego, je li vasi bebaci cim pojedu stavljaju ruke u usta? Moj je stvarno poceo slinit i stalno zvace sake. Ali onak, bas ih zabalavi. I moje rame kad mora podrignut. Sve sto moze stavi u usta. Razmisljam da mu prokuham onu igracku za zube sto stavis u led iako je prerano za zube. Kad nu hocu dati dudu, faca je neprocjenjiva. Takvo gadjenje svijet nije vidio. A onda opet kasnije ju hoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji