Sara2019 imam kapi, oke budem onda po 2 kapi u svaku nosnicu samo da manje hropće i da ne mislim da ne moze disati nekad je stvarno ruzno..
Nego da te pitam kako meces bebu da spava, na bok, leda ili trbuh?
Koristim maramice od dana 1 🤣 ljencuga
Stavljam na bok i leđa
Kapam nosic kad čujem da hropce
🤣🤣
Ja koristim kak mi se da, nekad maramice, nekad blazinice. Ovisi dal se unaprijed sjetim donjet toplu vodu.
Na spavanje ju uglavnom stavljam na leda, al se ona sama vec okrece na bok kad zeli. Ponekas ju stavim i na bok, ovisi kako nam dode.
Sara2019 imam kapi, oke budem onda po 2 kapi u svaku nosnicu samo da manje hropće i da ne mislim da ne moze disati nekad je stvarno ruzno..
Za sad samo na leda to mi je nekako najsigurniji polozaj..preko dana je malo podboltam..stavim dekicu iza nje pa je na bok okrenem ali vidim da joj nekako najvise odgovara biti na ledima..ako joj je dosta nosic zacepljen probaj dio di joj je glavica malo odignuti ali ne jastuk stavljat nego ja sam svom mladem sinu znala ispod madraca od kinderbeta nesto staviti da bude odignut malo tu di mu je gornji dio i glava.onda se nos ocepi lakse je za disati
I zanima me dali vi cistite jezik njoj je sav bijel mi smo na AD
A jezik nije potrebno cistiti ako je samo mlijeko u pitanju..a ako ima kojim slucajem sor onda od doktorice traziti antibiotik..ali lako prepoznas..uzmes onu sterilnu gazu namotas preko prsta pa ocistis ako ide dole onda je mlijeko i to ce ona sa slinom ocistiti a ako je sor on ostaje nemoze se skinuti
Mene je strah staviti na leda jer nece da podrigne nakon jela a poslje to izbaci van visak ili se ispovrace planiram joj promjeniti hranu jer je mozda do nje nepada mi nista drugo na pamet, budem pratila za soor nadam se da je od mljeka samo jezik bijel
Mene je strah staviti na leda jer nece da podrigne nakon jela a poslje to izbaci van visak ili se ispovrace planiram joj promjeniti hranu jer je mozda do nje nepada mi nista drugo na pamet, budem pratila za soor nadam se da je od mljeka samo jezik bijel
Ad se ne proporuca mjenjati, osim u slucaju da ima bas velikih problema. Svakako pitaj pedijatra
Moj dugo isti nije podrigivo (doduse nije ni bljucko), tek je kasnije poceo. Oni na pocetku imaju tako slab taj misic na vrhu zeluca, pa lako bljucnu, vremenom to ojaca.
A za ovo hroptanje, mozda ima smrkljic, ali njima ta hrskavica u nosu jos nije dobro srasla, pa se ona zna cuti tako. Meni je patronazna pokazala kako napraviti tuljčić od komadica vatice, to mi je bilo super jer kad mu stavim u nos smrkljic se zaljepi, a i cesto bi kihnuo iza toga, pa ako sta ima izleti. Isto to smo mu pravili za pokupiti vodu iz uha (poslje kupanja), pa kad ti dode ako se sjetis pitaj da ti pokaze
Pa kad jede stavi je na bok na pol sata..moja do sad nije bljucnula..mozda malo skroz...ja cim je nahranim odmah je dizem uspavno dok ne podrigne..nekad potraje i po par minuta malo je tapsem po ledima da brze podrigne i za sad uspjevamo..preko noci nekad od umora poslije jela je ne dizem jer neznam gdje mi je glava gdje guzica jedva je na cicu stavim ali je isto malo pustim na bok i onda kad je vratim u krevetac stavim na leda..
A gle za mlijeko neznam.moj stariji kad sam mu davala bebimil zeludac je sve vracao i skuzila sam da mu ne odgovara tako da sam mu promjenila davala aptamil koji je super prihvatio..nisam cula da se ne smije mjenjati ali eto onda radije se posavjetuj sa pedijatricom
Za sad samo na leda to mi je nekako najsigurniji polozaj..preko dana je malo podboltam..stavim dekicu iza nje pa je na bok okrenem ali vidim da joj nekako najvise odgovara biti na ledima..ako joj je dosta nosic zacepljen probaj dio di joj je glavica malo odignuti ali ne jastuk stavljat nego ja sam svom mladem sinu znala ispod madraca od kinderbeta nesto staviti da bude odignut malo tu di mu je gornji dio i glava.onda se nos ocepi lakse je za disati
Nama isto patronazna rekla da dignemo uzglavlje krevetica. Mi stavili jedno 5cm stiropora pod noge.
Joj, ja svoju nekad 20min tapkam po guzi da bi podrignula. Kad se skupi sa produljenim dojenjem ispada da je cijeli dan na meni, al draze mi je da podrigne nego da kasnije bljucne.
Sortiraj odgovore
Najstariji