Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    26. Kolovoz 2019. 06:43

Jooj sama utjeha 🤯
    Moj po danu cak i spava ne lose, ono ima spavanje ujutro od 40-60min i popodne otprilike 2h
    Ali noc strasno, evo nocas opet od 22 do 00:30 dva puta, i obavezno 6;30 ajmo na noge, iako jos se i popravio kako je bilo prije mj dana se budio na svakih 40min kako je tu netko napisao , sad cak i imamo dane pa i tjedne da spava od 9 do 2 pa onda posli toga ide na svakih sat, ali ja zadovoljna i s time, naravno nakon tog period slijedi onaj kad ne spava
    Uglavnom nocno spavanje bilo puno bolje kao novorodence, a ja mislila da je tad grozno 🙄

nena1986
    26. Kolovoz 2019. 06:45

CiniMINIS

Mame, sto mislite o ovome?
    https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/beba/tajni-jezik-beba-prepoznajte-znacenje-placa-2943
    Ima li nesto u tome ili vam je to bezveze? Ja moram priznati da moja za podrigivanje ispusta tocno taj zvuk..

Daa!! Odličan članak... to je točno to, i za glad i za podrigivanje 😂 predobro... Šteta što kod nas nema tečajeva za znakovni jezik beba, učiš se sporazumjeti s njom preko znakova, pokreta i slično, dok ne progovore... ❤ pre pre preslatko

nena1986
    26. Kolovoz 2019. 06:51

Cure, da li imate problema sa pelenama? Vam izdrže cijelu noć? Meni rijetko koje i rijetko kada. Moram je presvući negdje oko 4, ali je onda razbudim koliko god ja to ekspresno obavila 🙄. Dm-ove, pampers-obični, violeta. Sve propustilo... jedino još da probam pampers premium care.... još kakav prijedlog? Evo jutros u 4:30 sva komplet mokra, ona i krevet 🙈. Operem, presvučem, kod mene je u krevetu,(njen ću srediti kasnije), tek je oko 6:30 ponovno zaspala. 😈

• Ivonne
    26. Kolovoz 2019. 07:08

Neno promijeni veličinu pelena, tak sam.s malim imala problem. Promijenila veličinu i onaj pampers zeleni po noći i jedino to duralo a s pelenom si mogao čovjeka ubiti.
    Ovo za zvuk placa bebe je kod nas točno, testirano s oboje djece😁😁 ali to vrijedi samo za male bebe ro 3 mjeseca poslije se ti zvukovi gube 

TonkicaPrrr
    26. Kolovoz 2019. 07:52

Mi je presvlačimo minimalno 2 puta po noći Baš iz tog razloga. A kad smo htjeli promijeniti veličinu, nije išlo jer je joj dvojka preširoka jednostavno. Tako da kod svakog hranjenja ju presvlačimo, kako po danu, tako i po noći.. 

A kako je kod vas s tim zvukovima u snu? Ja ne uspjevam spavati kraj nje od zavijanja, mijaukanja, lajanja.. ali mi je čudno što stalno se kao nakašljava, kao da joj stoji u grlu nešto pa to zvuči kao malo ždrijebe 😏😏🤪😆 i baš je nemirna u snu..jako.
    Navela sam pola zoološkog, ali ne znam kako bi drugačije opisala.. je li i kod vas tako? 

• Ivonne
    26. Kolovoz 2019. 07:55

Ista situacija - ko da konj rže 😂 ni ja ne spavam od tih zvukova čekam da me umor prevali

26. Kolovoz 2019. 08:06

nena1986

Cure, da li imate problema sa pelenama? Vam izdrže cijelu noć? Meni rijetko koje i rijetko kada. Moram je presvući negdje oko 4, ali je onda razbudim koliko god ja to ekspresno obavila 🙄. Dm-ove, pampers-obični, violeta. Sve propustilo… jedino još da probam pampers premium care…. još kakav prijedlog? Evo jutros u 4:30 sva komplet mokra, ona i krevet 🙈. Operem, presvučem, kod mene je u krevetu,(njen ću srediti kasnije), tek je oko 6:30 ponovno zaspala. 😈

Mi smo probali više vrsta, pampers mi se nekako pokazao najlošijim, on mi najčešće propusti. Teta violeta mi se pokazala najbolja. Ali ja ju presvlačim kod svakog hranjenja, žao mi da bude mokra 😶

26. Kolovoz 2019. 08:08

TonkicaPrrr

Mi je presvlačimo minimalno 2 puta po noći Baš iz tog razloga. A kad smo htjeli promijeniti veličinu, nije išlo jer je joj dvojka preširoka jednostavno. Tako da kod svakog hranjenja ju presvlačimo, kako po danu, tako i po noći..

A kako je kod vas s tim zvukovima u snu? Ja ne uspjevam spavati kraj nje od zavijanja, mijaukanja, lajanja.. ali mi je čudno što stalno se kao nakašljava, kao da joj stoji u grlu nešto pa to zvuči kao malo ždrijebe 😏😏🤪😆 i baš je nemirna u snu..jako.
    Navela sam pola zoološkog, ali ne znam kako bi drugačije opisala.. je li i kod vas tako?

😆Tako i moja. Nekad spava ko top, ne čuješ ju 3 sata, a nekad...🙈 Da se uplašiš 😱🤣

TonkicaPrrr
    26. Kolovoz 2019. 08:12

Ivonne

Ista situacija - ko da konj rže 😂 ni ja ne spavam od tih zvukova čekam da me umor prevali

E baš tako.. mali konj u sobi. Stalno mislim da joj je i nos zacepljen koliko zvuči to sve čudno. 😆

CiniMINIS
    26. Kolovoz 2019. 08:38

Ja svoju isto presvlacim, djelomicno i zbog toga jer kazu da ih to malo razbudi pa ju lakse nahranim. Mi smo na premium care-u trenutno i to na najmanjoj velicini. Ne mogu bas pricati o tome jel izdrzi cijelu noc..
    Sto se jezika tice, nadam se da cemo se do tad uhodati i svhatiti njihov "jezik" i znat sto zele i kad se. promijeni.
    Zvukove i moja radi skoro cijeku noc. Te stenje, te cmace, te zvuci kao da bljuca al ne bljuca, na mahove zacmizdri itd. Dok ne place sve ok 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.