Ne znam šta može biti loše za nas šta se tiče kupanja u moru, mislim da je najbitnije da nije voda prehladna i to je to. Ako ti je krvarenje stalo, svi šavovi poispadali... ja bi vec bila davno, al nemam volje nesto 😝
Cure sto se tice mora ja ne planiram jos s bebacem nego sam se ja mislila koji put okupat a ne znam dalj smijem,pregled kod ginica imam tek 4.9 a u subotu ce mi biti 6 tjedana od poroda,oporavila se jesam al mi se cini jedino da mi zna pobjeci mlaz mokrace
Isto i kod mene, kao da više ne mogu "trpiti". Valjda će se to s vremenom vratiti na svoje.
Mi ćemo otići na more na par dana,3-4, ako uspijemo iskombinirati od posjeta (babinja) koje stalno imamo. Nećemo se kupati ali čisto malo promjeniti klimu, zrak...
Pa pametno, da.... ja bi recimo malo u kakvu šumetinu, da promijenim zrak 😂. Za vikend smo bili na Učki... pre pre predivno ❤ Spavala je ko zaklana 😝
Cure, da li imate problema sa pelenama? Vam izdrže cijelu noć? Meni rijetko koje i rijetko kada. Moram je presvući negdje oko 4, ali je onda razbudim koliko god ja to ekspresno obavila 🙄. Dm-ove, pampers-obični, violeta. Sve propustilo… jedino još da probam pampers premium care…. još kakav prijedlog? Evo jutros u 4:30 sva komplet mokra, ona i krevet 🙈. Operem, presvučem, kod mene je u krevetu,(njen ću srediti kasnije), tek je oko 6:30 ponovno zaspala. 😈
i ja presvlačim ponekad preko noći ,ali cim je mali imao 6 kg ja sam već prešla na veće pelene znaci br 3 ,jer dvojka iako po kilaži još pase njemu je mala tj. plitka. znaci probati veće pelene
Pa pametno, da…. ja bi recimo malo u kakvu šumetinu, da promijenim zrak 😂. Za vikend smo bili na Učki… pre pre predivno ❤ Spavala je ko zaklana 😝
Vjerujem. Svježi zrak im godi. Ili bilo kakav zrak 😂 mi svako jutro idemo u šetnju, ona više neće ni da zaspe, nego čeka da krenemo i u kolicima zaspe nakon par metara 🙈
Nasa nakon svake setnje spava ko klada i bas se lijepo naspava, a setamo po zagrebu. Da smo negdje na selu ili na moru ne znam gdje bi joj bio kraj 😂. Ja bi jako voljela otici na more, imamo i ponudu da odemo na par dana, al moj muz nije bas neki ljubitelj pa ne znam dal ce htjet. A i prvo moramo obaviti posjetu baki i djedu na selu i naravno sve nuzne preglede kod doktora (za nju i za mene) pa onda mozemo dalje planirati.
Ja još nisam obavila ginića, računam da je nakon dvije menge sve ok a i od mengi me nije imala ni kad pogledati 😂. Budem nazvala uskoro
Nećemo na more ove godine, bila je ideja da za koji vikend sprasimo ali odustali.
Za bebe jedino znam da ne bi trebalo biti u zamrzivaču duže od 6 mjeseci, za pojedino voće nisam čula ni pročitala. Stavila sam i šljive u zamrzivač ionako ce se sve brzo potrositi
Krino, bogme kod nas je još uvijek toplo, temp šibaju preko 30 svakodnevno, jučer bilo 34. Noću bude podnošljivo. Al kao nešto puše, ko fen 😂. Nisam išla s njom na more još, mislim da ove godine definitivno preskačemo kupanje, zato druge, nema da nema 😂. Tako da jedva čekam više da zahladi. Da šetamo u miru u klokaniću a da se ne ljepimo 😵… Idete vi na more ili ste se predomislili?
Nismo se predomislili. Mi kao idemo. Mislili 10ak dana tamo od 15.9. Sad ne znam jesmo li skroz ludi ili samo ambiciozni. Mi iz DU moramo doci do peljesca. Znaci 70ak km. To ce biti avantura... Mislim si, sta nije muz mogao bit iz crikve ili opatije kvragu 🤣
Przite se, nema sta. I mi isto. Samo je vise sparno. Ja sam se prebacila u kolica jer umremo od zalijepljenosti i vrucine u nosiljci. Bas je koma...
Krino, to trpanje ručica ti nema veze sa gladi više, sada ti polako ulaze u tzv. oralnu fazu kada kreću trpati sve živo u usta, dakle istražuju a prve na redu su ruke. Moja ti već pogledom centrira ruku, pa gađa usta, ili pak sa zatvorenim očima, onda obično pogodi iz prve 👌😂
i moj dečko stalno trpa, al to je faza trenutno. sad već sise palac i sad bas zna lijepo staviti u usta. prije je tak napamet pogađao 🤣🤣
Ja u kreveticu imam uvijek par komada pelena pa mu u noci presvucem kad se pocne meskoljit. Odmah u kreveticu mu presvucem ni ne brisem ga ni nista samo zamjenim pelenu i to je to. Navecer oko 10 ga namazem i fino spremim u pelenu i onda oko 2-3 i oko 5-6 mu tako znale su mi propustit jer puno piski.
Moj toliko slini i puckove pravinod 2 tjedna svog zivota tako da ocekujem zube brzo… Ja sam s 3 mj 2 zuba imala..
Jesu vasi bebaci imali reakciju na cijepljenje u bolnici? Nama evo sad krenulo bubrit i zagnojilo se pa nikako da pukne vec, kako ste vi to njegovali i cistili?
i kćer mi tako skinula i pravila balončiće, svekrva govorila to će zubi izbiti. dobila je s 9 mj prvo zub. sad dečko opet isto. bodi bude to pupka mokar, sad je prošao 3 mj. negdje sam pročitala da male bebe sline u pocetku jer im je teško i slinu gutati. kasnije se to sredi
Sortiraj odgovore
Najstariji