Normalno, moja još to radi. Najviše je scary u po noći - nahraniš ju a ona koluta očima a smije se 😖 userem se i moram si u glavi ponavljati to je tvoja slatka beba 🤣🤣
Ehehehehee identično i kod nas. Baš scary 😱🤣 a strese se često, ruke i noge raširi, i to ju često probudi
Bome smo se ja i muz posteno prepali kada se pocela tresti i kolutat ocima 😞
Cao curke, mi dns stigli doma napokon 😁 ovo mi sve novo tek sada vidim, daj mi recite jeli normalno da beba dok spava da ocima koluta i treska se?
Što se zakompliciralo pa ste duže ostale?
Upalila mi se vena na nogi, srecom sam primjetila i brzo prijavila i odma su poceli s fragminom i antibiotikom, antibiotik sam 7 dana primala, fragmin nastavljam do daljnjega i moram nositi carapu za venu i naravno mecala hladne obloge, strah me sada tromboze sutra idem po otpusno pismo s njim k doktorici opce prakse da se narucim kod vaskularnog kirurga da mi uradi collor dopler i da vidim sto cu dalje al mislim da cu morati ici to na kraju privatno rijesiti
Cao curke, mi dns stigli doma napokon 😁 ovo mi sve novo tek sada vidim, daj mi recite jeli normalno da beba dok spava da ocima koluta i treska se?
Upalila mi se vena na nogi, srecom sam primjetila i brzo prijavila i odma su poceli s fragminom i antibiotikom, antibiotik sam 7 dana primala, fragmin nastavljam do daljnjega i moram nositi carapu za venu i naravno mecala hladne obloge, strah me sada tromboze sutra idem po otpusno pismo s njim k doktorici opce prakse da se narucim kod vaskularnog kirurga da mi uradi collor dopler i da vidim sto cu dalje al mislim da cu morati ici to na kraju privatno rijesiti
Pa jesi i prije imala problema s tim?
Nadam se da će biti ok, bitno da ste kod kuće, kod kuće je sve lakše 😊😊
Pa jesi i prije imala problema s tim?
Nadam se da će biti ok, bitno da ste kod kuće, kod kuće je sve lakše 😊😊
Imam vene vise od 10god, do sada su se znale upalito tako da bi me svrbile i bolile al nista opasno mazala bi kremom, a sada kako su se upalile zbog poroda jer sam se naprezala.. Nadam se i ja
Vidim da se zalite na neprospavane noci, cekajte da dosegnete 7.mjesec nespavanja, nekad bolje, a nekad kao nocas od 9ipo do 3 spavali i otad party 🙄
Ivonne mi ne ulijeva olaksanje da ce ubrzo prestati 😂
Ja imam problem s dnevnim spavanjem i to poprilican. Moj nikako da spava po danu. Nikako. A toliko bude umoran. Oci crvene, pa telja, pa uho onak nervozno dodiruje, pa cendra... Promijenimo sve poze, ne pase, na rukama ne pase p ga vrati u kindac pa isto nije dobro. Pjevaj, nunaj, nista nije dobro. Premori se i onda je zivcan (koji glupi opis za bebu, ali ovo je samo ilustrativno). Onda si je od te bervoze kako ne moze spavat svu glavicu iza izgrebao s noktima. Nikad to posisat do kraja. Opet, zato sto ne spava 😁. Onda navecer kulminacija. Nikako zaspat, pa na jedvite jade nunano po sat vremena, a na kraju jos sam mrda po kindacu jedno pola sata. Zaspi oko 21 ili 21:30 i do 2/3 spava ko top. Onda budjenje za klopu, poslije mozda jos sat ipo i eto nam grceva oko 5. Znaci on od 5 ujutro do 21 ne spava. Ja vise ne znqm sto je tom malome. Kao da ce nesto propustit. Ima li itko ideje? Meni jos jedino preostaje da se pocnem drogirat da ostanem budna. Njega nije slomilo, mi smo skrseni. Uffff. Prespavao nam jednu jedinu noc i to prije 4 dana. Bit ce da se naspavao 😁
Evo ako ce nekoga utjesiti, moj je prvi put u zivotu odspavao duze od 45min u komadu (u noci) kad su mu bile dvi godine. Preko dana kad je bio novorodjence nije spavao duze od 15min po tri puta u danu. Tako da drage mame nemam savjeta, osim sto vam zelim puno strpljenja. Bit ce nociju kad cete ih pozeljeti kroz prozor baciti. Al sve ce to proc Tako se ja tjesim, jer i mene uskoro sve ispočetka ceka
Evo ako ce nekoga utjesiti, moj je prvi put u zivotu odspavao duze od 45min u komadu (u noci) kad su mu bile dvi godine. Preko dana kad je bio novorodjence nije spavao duze od 15min po tri puta u danu. Tako da drage mame nemam savjeta, osim sto vam zelim puno strpljenja. Bit ce nociju kad cete ih pozeljeti kroz prozor baciti. Al sve ce to proc Tako se ja tjesim, jer i mene uskoro sve ispočetka ceka
Hahahha, nimalo utjesno, ali ovaj emoji je vrh!!!
🤣🤣🤣
Ja imam problem s dnevnim spavanjem i to poprilican. Moj nikako da spava po danu. Nikako. A toliko bude umoran. Oci crvene, pa telja, pa uho onak nervozno dodiruje, pa cendra… Promijenimo sve poze, ne pase, na rukama ne pase p ga vrati u kindac pa isto nije dobro. Pjevaj, nunaj, nista nije dobro. Premori se i onda je zivcan (koji glupi opis za bebu, ali ovo je samo ilustrativno). Onda si je od te bervoze kako ne moze spavat svu glavicu iza izgrebao s noktima. Nikad to posisat do kraja. Opet, zato sto ne spava 😁. Onda navecer kulminacija. Nikako zaspat, pa na jedvite jade nunano po sat vremena, a na kraju jos sam mrda po kindacu jedno pola sata. Zaspi oko 21 ili 21:30 i do 2/3 spava ko top. Onda budjenje za klopu, poslije mozda jos sat ipo i eto nam grceva oko 5. Znaci on od 5 ujutro do 21 ne spava. Ja vise ne znqm sto je tom malome. Kao da ce nesto propustit. Ima li itko ideje? Meni jos jedino preostaje da se pocnem drogirat da ostanem budna. Njega nije slomilo, mi smo skrseni. Uffff. Prespavao nam jednu jedinu noc i to prije 4 dana. Bit ce da se naspavao 😁
Sorry kaj upadam ali tocno znam kako ti je, moja od rođenja pa do sada nije odspavala nikad 2,3 sata u komadu kao sto novorođence inace odspava, od starta sve po 15,20min i to je to, eventualno na cici i cim ju maknem ona odmah budna, sa njenih mjesec dana smo kupili babybjorn njihaljku i pustali joj zvuk fena, to nas je spasilo, tako je znala cak i do sat vremena odspavat, evo i sad kad ima 7ipol vrhunac je ak odspava 2 sata, s tim da se zna probudit pa joj dam cicu pa opet uspije zaspat.. Bez zvuka fena i bjorna tesko zaspe tako da nam je to spas bio a bome je i jos uvijek.
Mame, sto mislite o ovome?
https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/beba/tajni-jezik-beba-prepoznajte-znacenje-placa-2943
Ima li nesto u tome ili vam je to bezveze? Ja moram priznati da moja za podrigivanje ispusta tocno taj zvuk..
Sortiraj odgovore
Najstariji