Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sara2019
    25. Kolovoz 2019. 12:08

shell

Naravno da se dogodi da ne čuješ ili zaspeš, svima nam se dogodi. Velik je to umor i šok za organizam, toliko dana i noći neprospavanih. Ja vidim da mi mozak ne funkcionira najbolje, nekad hoću nešto reći a jednostavno ne ide, dekoncentrirana sam. Ona danju sve manje spava, a kad zaspe, ja kao da dobijem blokadu i ne mogu zaspati.

moja mala je stvarno za sad dobra bebica..papa i spava..ali imam dva velika hahara pa kad mala i spava ja moram oko njih skakati tako da sam danima premorena..kao hodajuci zombi..tijelo mi odreaguje groznicom navecer kad legnem spavati od premorenosti..od 7 sati ujutro do 1 sat iza ponoci ja sam prakticki na nogama..legnem samo kad malu treba nahraniti i imam osjecaj da cu se samo jedan dan srusiti..danas napokon dolazi baka servis pa cu nadam se uspjeti malo odmoriti

CiniMINIS
    25. Kolovoz 2019. 12:25

sara2019

shell

Naravno da se dogodi da ne čuješ ili zaspeš, svima nam se dogodi. Velik je to umor i šok za organizam, toliko dana i noći neprospavanih. Ja vidim da mi mozak ne funkcionira najbolje, nekad hoću nešto reći a jednostavno ne ide, dekoncentrirana sam. Ona danju sve manje spava, a kad zaspe, ja kao da dobijem blokadu i ne mogu zaspati.

moja mala je stvarno za sad dobra bebica..papa i spava..ali imam dva velika hahara pa kad mala i spava ja moram oko njih skakati tako da sam danima premorena..kao hodajuci zombi..tijelo mi odreaguje groznicom navecer kad legnem spavati od premorenosti..od 7 sati ujutro do 1 sat iza ponoci ja sam prakticki na nogama..legnem samo kad malu treba nahraniti i imam osjecaj da cu se samo jedan dan srusiti..danas napokon dolazi baka servis pa cu nadam se uspjeti malo odmoriti

Dobra pomoc i podrska zlata vrijedi. Kolko covjek vremena izgubi na ciscenje/kuhanje/spremanje a ovaj mali covjek trazi svoju brigu.. kud onda jos kad imas jos klinaca. Ja sam od poroda bila izubijana i bas mi je palo na pamet sto bi da imam jos klinaca oko kojih moram brinut, a doslovno sam jedva ustajala prva dva tjedna. Evo, sad tek malo dolazim sebi i polako mogu ves stavit susit, oprat koju rundu suda, al kuhanje jos ne dolazi u obzir jer jednostavno ne mogu tolko u komadu biti na nogama. 

25. Kolovoz 2019. 14:59

Cao curke, mi dns stigli doma napokon 😁 ovo mi sve novo tek sada vidim, daj mi recite jeli normalno da beba dok spava da ocima koluta i treska se? 

• Ivonne
    25. Kolovoz 2019. 15:04

Normalno, moja još to radi. Najviše je scary u po noći - nahraniš ju a ona koluta očima  a smije se 😖 userem se i moram si u glavi ponavljati to je tvoja slatka beba 🤣🤣 

25. Kolovoz 2019. 15:18

Ajme mene je takva panika uhvatila bas je ruzno uff, nego cure vi koje ne dojite kako vodu prokuhavate za bocicu? 

sara2019
    25. Kolovoz 2019. 15:34

ayla

Cao curke, mi dns stigli doma napokon 😁 ovo mi sve novo tek sada vidim, daj mi recite jeli normalno da beba dok spava da ocima koluta i treska se?

Hahahah..normalno je..i meni je bilo to neobicno ali beba neato sanja pa otvara oci koluta..

sara2019
    25. Kolovoz 2019. 15:37

Ja sam se ispraksirala na svojim deckima..najveci mi sok bude i sad kad tako cvrsto zna spavati da umislim da ne dise pa je prodrmam onako panicno a ona se sva jadna strese

25. Kolovoz 2019. 16:18

sara2019

Ja sam se ispraksirala na svojim deckima..najveci mi sok bude i sad kad tako cvrsto zna spavati da umislim da ne dise pa je prodrmam onako panicno a ona se sva jadna strese

Ista stvar se i meni desava spava kao anđeo, i ne budim ju za hranjenje jer se sam probudi nakon 3,4h a ja u panici zasto se ne budi, pa gledam dali dise evo bdijem nad njom non stop kad muz kad ja 

25. Kolovoz 2019. 16:19

Ivonne

Normalno, moja još to radi. Najviše je scary u po noći - nahraniš ju a ona koluta očima a smije se 😖 userem se i moram si u glavi ponavljati to je tvoja slatka beba 🤣🤣

Ehehehehee identično i kod nas. Baš scary 😱🤣 a strese se često, ruke i noge raširi, i to ju često probudi

25. Kolovoz 2019. 16:21

ayla

Što se zakompliciralo pa ste duže ostale?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.