Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha
    29. Studeni 2016. 17:16

mi bi se pohvalili. Fabi odspavao 2,5 sata.

i ja bi recept od MaleKoze. Moj mm i mala tradicionalno rade suhe kolačiće

mare1989
    29. Studeni 2016. 17:41

Ja danas nemam snage,evo vec pola sata placem,cijeli dan sama sa njima.mm jos radi,sirena nece iz ruke,u wc ne stignem,ovi veliki sad bi jeli,pa pili,pa daj ovo ono,pa se posvadaju i potuku.
    Svaka cast vama koje ste to prosle i izdrzale

Sanjarka88
    29. Studeni 2016. 18:00

Hello! 😊

Zaspao 👌
    Ja odma u lezeci brze bolje 😆
    Danas malo manje drami nego jucer pa se sa s njim da živit 😁

Sta vi radite? 

Ellie ni ja s mudricom nisam primjetila skokove. Mislim da je puno teze to skuzit ako dijete nije na cici. S njim isto nisam skuzila da je to bas to... 
    Bravo za muza! 👌👌👌

Ugolina tati želimo brz oporavak 😘

Malakoza tko je sve Tina na ljetnicama? 
    Cekamo recept ☺

Ilani ti nam vrijedna danas 😎
    Vodu nece ni na bocu ni na kljunasicu, mogli bi probat na čašu 

Masho operacija kenjaza 😂😂😂

Curice sretan rockas tm! 🎉 lipo ga proslavite. 

Bellaru hocemo slikicu dvorista kad ga okitis 🎆✨🎄
    Ja prije 2 godine kupila umjetni. Prosle godine opet prirodni e to je poseban mi gust. Ove cu ipak umjetni okitit.

Tpol nek ste izasle malo ☺ Lea je mala jos bit ce uskoro lakseee 🤗

Mare isplaci se ako je takav dan, sutra ce bit lakse 🤗😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Masha
    29. Studeni 2016. 19:02

Mare drz se!! ipak je to trojka!! svaka cast

TPol
    29. Studeni 2016. 19:16

Damare svaka cast , znam kad si bila trudna pa si pisala kako ti se ljudi dive da ces na trece (tj cude se ) al trebali bi se divit nije lako s djecom meni je jedna puno , a danas neznam sta ju je spopalo nemoguca je 😥😥😥

29. Studeni 2016. 19:26

Vecer mame! 
    Mi došli sa vježbi. Razočarana sam potpuno. Nikolina čim vidjela našu tetu odmah u plač! A ona se niti malo nije potrudila da se nekako sblizi s djetetom, da se zaigra i šta ja znam. Zgrabila je, skinula, stavila u položaj bez da se njoj obratila i nasmijala. Nakon 10 minuta deranja rekla je ali onako strogo "pa Nikolina, zar ćeš mi svih 45minuta cmoliti i odbijati suradnju"?!  😕Možda sam trebala napomenuti da ima posla sa sedmomjesecnom bebom a ne desetogodisnjakinjom. Uglavnom, nije nam pokazala niti jednu novu vježbu i nakon 20minuta (ne 45)rekla je da ovako nema smisla i neka sve isto vježbamo doma. I zašto onda ja idem tamo kroz cijeli grad i gužvu, pitam se?! Uff...

CrazyPuppet
    29. Studeni 2016. 19:27

Mare šaljem ti hug, ima takvih dana za metak. 😘😘😘
    Mi isto imamo umjetni već nekoliko godina, bio je malo skuplji al odlično izgleda. Prirodni obožavam, pogotovo ako je neka nordijska/srebrna jelka, al to košta, pa mi onda žao kad se baca... Možda ću investirat jedne godine u onaj živi u tegli, pa ga kasnije posadit negdje. 
    Moj bebo spava, bio je malo živčan danas, samo bi na ruke, a i svrbe ga desni. Sve mi se čini da prvi zubić nećemo čekat do 1.rođendana ko s Jakovom.

Sanjarka88
    29. Studeni 2016. 19:30

Tete mi imamo prvi zubic! 😍😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    29. Studeni 2016. 19:31

Ilani, baš bezveze. Skužila Niki nju odmah da je tuka, pa zato i neće vježbat s njom 😉
    A ako i idući put bude tako, reci nek radi svoj posao kako treba ili neka ga uopće ne radi. Traži drugu tetu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.