mi bi se pohvalili. Fabi odspavao 2,5 sata.
i ja bi recept od MaleKoze. Moj mm i mala tradicionalno rade suhe kolačiće
Ja danas nemam snage,evo vec pola sata placem,cijeli dan sama sa njima.mm jos radi,sirena nece iz ruke,u wc ne stignem,ovi veliki sad bi jeli,pa pili,pa daj ovo ono,pa se posvadaju i potuku.
Svaka cast vama koje ste to prosle i izdrzale
Hello! 😊
Zaspao 👌
Ja odma u lezeci brze bolje 😆
Danas malo manje drami nego jucer pa se sa s njim da živit 😁
Sta vi radite?
Ellie ni ja s mudricom nisam primjetila skokove. Mislim da je puno teze to skuzit ako dijete nije na cici. S njim isto nisam skuzila da je to bas to...
Bravo za muza! 👌👌👌
Ugolina tati želimo brz oporavak 😘
Malakoza tko je sve Tina na ljetnicama?
Cekamo recept ☺
Ilani ti nam vrijedna danas 😎
Vodu nece ni na bocu ni na kljunasicu, mogli bi probat na čašu
Masho operacija kenjaza 😂😂😂
Curice sretan rockas tm! 🎉 lipo ga proslavite.
Bellaru hocemo slikicu dvorista kad ga okitis 🎆✨🎄
Ja prije 2 godine kupila umjetni. Prosle godine opet prirodni e to je poseban mi gust. Ove cu ipak umjetni okitit.
Tpol nek ste izasle malo ☺ Lea je mala jos bit ce uskoro lakseee 🤗
Mare isplaci se ako je takav dan, sutra ce bit lakse 🤗😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Damare svaka cast , znam kad si bila trudna pa si pisala kako ti se ljudi dive da ces na trece (tj cude se ) al trebali bi se divit nije lako s djecom meni je jedna puno , a danas neznam sta ju je spopalo nemoguca je 😥😥😥
Vecer mame!
Mi došli sa vježbi. Razočarana sam potpuno. Nikolina čim vidjela našu tetu odmah u plač! A ona se niti malo nije potrudila da se nekako sblizi s djetetom, da se zaigra i šta ja znam. Zgrabila je, skinula, stavila u položaj bez da se njoj obratila i nasmijala. Nakon 10 minuta deranja rekla je ali onako strogo "pa Nikolina, zar ćeš mi svih 45minuta cmoliti i odbijati suradnju"?! 😕Možda sam trebala napomenuti da ima posla sa sedmomjesecnom bebom a ne desetogodisnjakinjom. Uglavnom, nije nam pokazala niti jednu novu vježbu i nakon 20minuta (ne 45)rekla je da ovako nema smisla i neka sve isto vježbamo doma. I zašto onda ja idem tamo kroz cijeli grad i gužvu, pitam se?! Uff...
Mare šaljem ti hug, ima takvih dana za metak. 😘😘😘
Mi isto imamo umjetni već nekoliko godina, bio je malo skuplji al odlično izgleda. Prirodni obožavam, pogotovo ako je neka nordijska/srebrna jelka, al to košta, pa mi onda žao kad se baca... Možda ću investirat jedne godine u onaj živi u tegli, pa ga kasnije posadit negdje.
Moj bebo spava, bio je malo živčan danas, samo bi na ruke, a i svrbe ga desni. Sve mi se čini da prvi zubić nećemo čekat do 1.rođendana ko s Jakovom.
Tete mi imamo prvi zubic! 😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani, baš bezveze. Skužila Niki nju odmah da je tuka, pa zato i neće vježbat s njom 😉
A ako i idući put bude tako, reci nek radi svoj posao kako treba ili neka ga uopće ne radi. Traži drugu tetu!
Sortiraj odgovore
Najstariji