Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    29. Studeni 2016. 13:18

Kristijanu sretan minić 💙💚💙

29. Studeni 2016. 13:33

Dan mame! 
    Ja nikako se javit. Ovo zahlađenje mi taako paše! Puna sam energije pa sam to iskoristila za rat s prašinom i luftanje svega na hladnom vjetru, ma milina! Jučer bili smo vani sat i pol vremena. Bebija dobro sam zabundala i ajmo, ona je spavala ko top. Danas ne idem jer popodne imamo vježbe a još trebam završiti svakakvog posla. Jučer i danas papali puter tikvu za ručak.  Odlična  je, ide u top jela pored palente, batata i pileće juhe. 

Sanjarka, probaj davati vodu Petricu iz čaše, možda tako bolje popije. Ja dajem tako Nikolini više puta kroz dan i svaki put popije nekoliko gutljaja a to je njima i dovoljno. 

Ugolina, drago mi je da je tata dobro, brz potpuni oporavak mu želim. 

Mala koza, sretno sa svime! A posebno s operacijom malenoj. 

Kristijanu sretan minic 😘💕!

MalaKoza
    29. Studeni 2016. 13:51

Mi se uvučemo u maramu, zamotamo glavu da se samo oči vide i pićimo. Ne smeta ni vjetar, ni kiša :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Lotta12
    29. Studeni 2016. 13:51

Cure...nisam Tina...na proljetnicama 2017 sam,međutim većina cura je na fcu. Problem kao moj nema baš puno ljudi koje znam,na mojim proljetnicama niti jedna.Našla sam i temu na klokanici,al ne piše ništa ekstra.Samo sam htjela provjerit s vama,obzirom da ste sve prošle nedavno trudnoću,da li imate kakvih informacija.Žao mi je što sam ostavila Tina dojam...
    U svakom slučaju hvala na savjetima

bellaru
    29. Studeni 2016. 13:57

Mala koza vec slj tjedan ces radit kesice? Kakve? I mogu so nove godine da se ne pokvare?

Masha
    29. Studeni 2016. 13:59

ja se ne usudim van. i vrtićanka mi je doma, pa me frka za njene uškice. 
    sad sam imaala operaciju kenjaža. seka zabavlja brata i ja trk u kupaonu oprati wc i lavaboo. stavila rukavice, ona vristi. bljuca. kenja. ajd nesto ja istrljala, dodjem - mali se ukenjao do zubi. presvlačim ga..nosim tuširat..stisnem mu trbuscic..on bljuca. curka mi pomaže. drži ručnik. odjednom se okrenem..ona kaka i kaze ..gotova. obriši. pa opalila sam se smijat sama sebi. uspavam malog, zavrsim kupaonu (mosmislitkakojeočišćeno) i muž mi javi da ide pričuvati djecu od brata na drugi kraj grada jer šogorica mora u bolnicu u neki posjet. jaoooooooooooooooooooooo.

a nemam snage im reć da dodju ovdje. pravac iz vrtića/škole, šmrkavi gladni i nabrijani. nemam.
    o živote.

Sunshine1
    29. Studeni 2016. 14:02

Jednon od nasih kapitalaca zelim sretan minic! 🎉💞🍼

Malakoza ja vjerujem da ce Emily izdrzat sve ko prava lavica...kao i sve do sada. Sjetit cu vas se u molitvama. E i drzim fige za vjesticu!

Ugolina tati brz oporavak!
    Crazy mi bile vani i bez kreme 😀😎 ubundam ju tako da izgleda ko provalnik.vani samo nosic i oci.....nismo vani sat vremena jer je prehladno al ne mislim se sad zatvorit 3 mjeseca u kucu.

url=https://lilypie.com]

curicax3
    29. Studeni 2016. 14:36

Sretan minic nasem tvinsicu😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.