Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    29. Studeni 2016. 23:41

https://www.coolinarika.com/recept/vanila-keks/
    Ovi su prefini i bez jaja su
    Radila sam varijante s čokoladnim pudingom i od jagode. 
    Svaki posebno i kombinacije u jednom keksicu,  fora su boje onda

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    29. Studeni 2016. 23:46

https://youtu.be/3gGo7GnYwkw

I ovi su odlični.  

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

bellaru
    30. Studeni 2016. 06:32

Jutrooooo
    ☕☕☕☕☕⛾⛾⛾⛾⛾💊💊💊💊💊💊 evo kave i tabletaaa

Moja ljubav odspavala od 10 do pola 7. Evo ga sad se sam igra u baby gymu😍😍😍😍 jucer setali na valjda 0 stupnjeba pa mu pasalo valjda⛄☃⛇❄❄❄❄☃ al se meni faca smrzla

Ilani ta teta vjezbavica je bas koza😠😠😠😠😡😡😡😡 nije mi jasno, ako ne zelis radit sa djecom onda nemoj. Nije to za svakog. Nije opcenito svaki posao za svakog. Onda nek ide radit u botanicare sa biljkama ono ce suradjivat. ( htjela sam napisat u sumariju sa drvecem al abies to radi pa da nebu ispalo da je bezosjecajna😂😂😂😂)

Sanjarka  aaaaaa prvog zubu imamo!!! Bravooo

Abies jela? Ja uopce ne kuzim te razlike u borovima😑 sta duze traje sta pika il ne pika. Meni je lijep il nije lijep😄

Ljubav je na selu..nadju neke poluretardirane seljake ciji su mama i tata vjerojatno brat i sestra iz nekakvih zabiti i onda ih stavljaju na televiziju. Uzas.

Mala koza sad sam odmah gladna cim sam naslove kolaca procitala😁😁  ima da se bacim u izradu !!! Svakih par dana jedne keksice!! 

Evo dok sam vas procitala i napisala sve moja beba se jos igra sama sa sobom😍 kava u miru popijema!

Sanjarka88
    30. Studeni 2016. 06:33

Coffe time ☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍪🍫🍫🍫🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍳🍳🍳🍳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Studeni 2016. 06:34

Eto me preduhitrilo, nista danas pijemo duplu ☕

Sanjarka88
    30. Studeni 2016. 07:17

Prerano mi dan zapocne 😩
    Vani ledenooooo brrr. Jeli prije 1h vec pa opet tulio u 4. Ljuljanje pa produzio do 6h i gotovo. Kad dan krene nakrivo...

L&L&R jel strunjaca mala za Lanu? 😂

Ejic sretno s dohranom 😊 za prvi put se izdoji pa posli ces lako s ad mutit.

Curice prividenje 😂😂 onda smo prvi u razredu sad ce i ostalima zubici krenit 😊

Tpol tebi ce pruzat ruke nego sta! Haha. Mama je mama 😍

Bellaru kako vi lijepo spavateee 😍

Sunshine1
    30. Studeni 2016. 07:18

Moze dupla. Kod nas -7. Upalila sam auto,dojim i krecemo. Brrrrr

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    30. Studeni 2016. 07:19

Crazy tvom velikom decku sretna velika 4mj. 🎉🎉🎉🎉

30. Studeni 2016. 07:33

Dobro jutro mame!
    Bellaru,Sanjarka  vi ste ranoranioci jutros! Moze dupla kava uvijek.
    Kod nas je ok noc,ali koji je pocetak dana! Sin se spremao na faks i zurio pa sada ko da je tornado po kuci prosao.Cure se sinoc svadale u svojoj sobi pa sam sada nasla skoro i perje,ajme majko kakav nered mogu curice napraviti. Zamislite,starija nije dala sinoc maloj da zaspi,puhala joj je u lice fenom,pa je ova posizila i gadala sestru svime cime je stigla.Boze, ne znam bi li se smijala ili plakala.Obje su u kazni sada.

Ejic,ja sam se izdajala za dohranu,a sada vec sve dajem ionako bez mlijeka,juhice,palentu i tako.Moja vocne kasice ne voli nikako.

Mala koza,odlicni recepti!Hvala!

Sunshine,sretno!

Sretan minic nasem malom sarmeru Josipu!

Ljubav na selu.Ajme ,ja nemam zivaca da gledam nesto tako debilno. Nije mi ni smjesno cak. Dolazila mi je u ducan jedna sudionica tog shou, zeni definitivno fale daske u glavi.I gdje ih nadu za tv??

Bor ja imam godinama umjetni. Ljepsi mi je pravi ali me i srce boli kada ga bacamo,stoga nek je umjetni za kicenje.Kakve boje ove godine mislite imati ukrase? Kod mene uvijek ispadne sareno,jer pustim djeci da kite kako oni hoce,a imamo i puno ukrasa koje su oni izradivali pa svake godine ih vole ponovo staviti na bor.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.