Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    29. Studeni 2016. 14:40

Dok vas polovim na svim frontama nista ne zapamtim!
    Meni jucer starija seka bila kuci,bolilo uho i bili kod pedice,kaze nije upala i dobili kapi!al bas mi je pomogla,cuvala seku,cak je uspavala!ja uspjela napravit tortu,mm ima rockas danas!sad smo u pripremi tortilja!

Ugolina brz oporavak tati!

Malakoza mislit cemo na vas i sv.Niko ce pomoc😘😘i mi kod ortopeda naruceni na sv.Niku!eto sve preko veze u Hr

Odo sad dalje na posao!uzivajte

bellaru
    29. Studeni 2016. 14:46

Danas je bas hladnoooo. Isla sa mamom do emmezete i puhalo je. Nek onda i snijeg padne kad je vec hladno😁
    Isli kupit lampica za okitit dvoriste. 
    Razmisljam o umjetnom boru...mislim nije mi to to kad nije pravi i nema mirisa bora. 
    Spava mi se i ljena sam😣

Dal ste isle u ono selo  u cazmi mislim da se zove Selaj? Selo lampica il kako vec?

Moj dva dana slabo nesto kakao. Ko da je jace.prdnuo pa mu pobjeglo. Zato se maloprije zasro do grla😄
    Ugolina zanima me hoce li se zlica zasrat od sljive!

Ellie00
    29. Studeni 2016. 15:27

Imam naaaj muza. dodjem doma a sve blista. mm narucio spremacicu. oprani prozori, vrata  kuhinjski elementi itd.. joj sad ga jos vise volim.

Bellaru nisam ni ja htjela umjetni al pokleknula I nije mi zao. puno je prakticnije. ja kupim ulje s mirisom bora 😁😁😁

TPol
    29. Studeni 2016. 15:36

Mala koza daj taj recept volim Keksice, i da jel ti topla ona jaknica za nosiljku? Moram nesto slicno sasiti obavezno, duplo si je napravila kolko sam zapamtila ? (Da ne trzim postove po faceu) 

Ja sam isla van, puse ali dobro sam je obukla i otisli smo ovde u blizinu ima centar pa kad smo u trgovinama ne osjeti se. Nemogu cijeli dan bit kuci , a i ona se tolko ovaj tjedan uznervozila da je to uzas, a i onda sam ja nervozna i dan mi nikako proc. Bas sam razocarana sa sobom , mislila sam da imam vise zivaca ali izgleda da nemam 😬 Tako da u skorije vrijeme nema druge bebe.... Znaci cijeli dan nesto cvili spava u ergu jedino i onda jos nece da zaspi sinoc jedva u polnoc . A ovako smo bile barem dva sata vani pa mi je lakse :( 

Masha nije mi djelovala kao tina 😬 
    Ugolina drago mi je za tvog tatu da je dobro, eto barem odes do svojih pa skratis dan .
    Elle super 👍🏻 da imam kucu bome bi i ja kakvu takvu tetu uzela, i njoj dobro dode a i meni. A vako sa stanom sve brzo gotovo .....

CrazyPuppet
    29. Studeni 2016. 15:49

Mi bili u "šetnji" haha. Nahranim ih, premotam, zamotam, En ten tini pjesmice na najjače i mamamobil kreće. Ekipa zaspala do prvog semafora, ja napravila krug i kući. Svak u svoj krevet, a ja završila ručak i pospremila kuhinju. Šteta krasnog dana, al bit će i sutra lijepo. Moramo ranije krenuti. Mi nejdemo samo ako je kiša, ili olujni vjetar. Sve ostalo može. Nek se čeliče na zraku, 100x gore je unutra.

lan@luk@rit@
    29. Studeni 2016. 16:03

Mi smo danas isto bile u šetnji unatoč buri.zabunda li se i na svježi zrak,ne može škoditi..R samo okice virile..
    Uhvatili malo sunca...
    Ona sad spava,mm došao s posla ..odmaranje dok se veliki ne vrate iz škole..
    Lijepom Kristijanu sretan veliki 5 minić💕

MalaKoza
    29. Studeni 2016. 16:17

Napišem recept večeras. 
    tpol, četverostruko sam šivala od flis dekice. baš zato da bude za zimu. jedino mislim još s unutarnje strane dositi podstavu zbog vjetra. inače grijeee

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.