Dok vas polovim na svim frontama nista ne zapamtim!
Meni jucer starija seka bila kuci,bolilo uho i bili kod pedice,kaze nije upala i dobili kapi!al bas mi je pomogla,cuvala seku,cak je uspavala!ja uspjela napravit tortu,mm ima rockas danas!sad smo u pripremi tortilja!
Ugolina brz oporavak tati!
Malakoza mislit cemo na vas i sv.Niko ce pomoc😘😘i mi kod ortopeda naruceni na sv.Niku!eto sve preko veze u Hr
Odo sad dalje na posao!uzivajte
Danas je bas hladnoooo. Isla sa mamom do emmezete i puhalo je. Nek onda i snijeg padne kad je vec hladno😁
Isli kupit lampica za okitit dvoriste.
Razmisljam o umjetnom boru...mislim nije mi to to kad nije pravi i nema mirisa bora.
Spava mi se i ljena sam😣
Dal ste isle u ono selo u cazmi mislim da se zove Selaj? Selo lampica il kako vec?
Moj dva dana slabo nesto kakao. Ko da je jace.prdnuo pa mu pobjeglo. Zato se maloprije zasro do grla😄
Ugolina zanima me hoce li se zlica zasrat od sljive!
Imam naaaj muza. dodjem doma a sve blista. mm narucio spremacicu. oprani prozori, vrata kuhinjski elementi itd.. joj sad ga jos vise volim.
Bellaru nisam ni ja htjela umjetni al pokleknula I nije mi zao. puno je prakticnije. ja kupim ulje s mirisom bora 😁😁😁
Mala koza daj taj recept volim Keksice, i da jel ti topla ona jaknica za nosiljku? Moram nesto slicno sasiti obavezno, duplo si je napravila kolko sam zapamtila ? (Da ne trzim postove po faceu)
Ja sam isla van, puse ali dobro sam je obukla i otisli smo ovde u blizinu ima centar pa kad smo u trgovinama ne osjeti se. Nemogu cijeli dan bit kuci , a i ona se tolko ovaj tjedan uznervozila da je to uzas, a i onda sam ja nervozna i dan mi nikako proc. Bas sam razocarana sa sobom , mislila sam da imam vise zivaca ali izgleda da nemam 😬 Tako da u skorije vrijeme nema druge bebe.... Znaci cijeli dan nesto cvili spava u ergu jedino i onda jos nece da zaspi sinoc jedva u polnoc . A ovako smo bile barem dva sata vani pa mi je lakse :(
Masha nije mi djelovala kao tina 😬
Ugolina drago mi je za tvog tatu da je dobro, eto barem odes do svojih pa skratis dan .
Elle super 👍🏻 da imam kucu bome bi i ja kakvu takvu tetu uzela, i njoj dobro dode a i meni. A vako sa stanom sve brzo gotovo .....
Mi bili u "šetnji" haha. Nahranim ih, premotam, zamotam, En ten tini pjesmice na najjače i mamamobil kreće. Ekipa zaspala do prvog semafora, ja napravila krug i kući. Svak u svoj krevet, a ja završila ručak i pospremila kuhinju. Šteta krasnog dana, al bit će i sutra lijepo. Moramo ranije krenuti. Mi nejdemo samo ako je kiša, ili olujni vjetar. Sve ostalo može. Nek se čeliče na zraku, 100x gore je unutra.
Mi smo danas isto bile u šetnji unatoč buri.zabunda li se i na svježi zrak,ne može škoditi..R samo okice virile..
Uhvatili malo sunca...
Ona sad spava,mm došao s posla ..odmaranje dok se veliki ne vrate iz škole..
Lijepom Kristijanu sretan veliki 5 minić💕
Napišem recept večeras.
tpol, četverostruko sam šivala od flis dekice. baš zato da bude za zimu. jedino mislim još s unutarnje strane dositi podstavu zbog vjetra. inače grijeee
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji