Vidim da ovih dana svima nešto bebači zadaju muke. Držite se cure, proći će to brzo. Mare, Masha, Curica, Crazy , Abies, koga sam izostavila? - vama je najteže trenutno, jer imate uz bebe još male djece. Treba to izdržati, nemojte još od samih sebe zahtijevati sto čuda. Bit će bolje! 😘
Vecer svima.
duuug dan. boli trbuh, dosla menga. Morala sad jos s Enom do Bauhausa i Dm-a. Otpalo mi staklo s ormarica skoro u kuhinji, isla u Bauhaus po te drzace..
A kuca- stizala sam prije. Odrzavam kroz tj cistocu pa za vikend ful sve. Al sad jednostavno ne stignem. Mm bilo zao i narucio tetu.. Ma za te pare nije vrijedno nerviranja.
Illani bas mi zao zbog fizioterapeutice. Mi nasu nikada nismo ni upoznali. Dodjeljeni toj nekoj Nedi i ona otisla na bolovanje a nas od tad saltaju... Ovo nam je sad vec treca, i ta mi nije bas sjela, a Ena je isto vise volila drugu (Emu). Al idemo jednom mjesecno pa cemo prezivit. Kako se ono vasa zove (znam da si mi rekla al sam zaboravila ).
Petar zubic !!!! Suuuuper. Nama nista od zubica na vidiku.
sanjarka cestitam na zubicu
ilani sreca idete dva puta mjesecno,ruzno je kad je takva teta
Hvala tete na podrsci,ruzno mi je jer su ovi veliki danas posebno nemirni i neposlusni. Jedva sam uspjela danas kavu popiti i rucak napraviti. U jednoj ruci sam sirenu drzala a drugom kuhala.
Ellie, Ines je. Kako se vaša zadnja zvala? Inače nam bila dodijeljena Petra i ona je jako nježna, Nikolina s njom baš uživala, ali eto, na kraju Petra kao prenatrpana pa hajde kod Ines.
Illani onda smo kod iste. Ima naocale? Ni meni ta nije sjela. Ena ju bas ne dozivljava ona po svojem. Jos mi kaze prosli put da smo mi prve koje smo se taj dan pojavile (bilo je 11:30) , Nije ni cudno.
Ps. Ena se okrece danas cijeli dan s trbuha na ledja. Radila je to prije al vise nesvjesno. Sad bas svjesno i uprono
Ellie Ilani baš 👎 za te tete. Izgubiš vrijeme za ništa. Valjda će idući put bit nova.
Sortiraj odgovore
Najstariji