Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    29. Studeni 2016. 22:35

Sanjarka čestitam petru na prvom zubicu,nadam se da će sada mirnije spavati😉
    Još pušta i glasove prava je momcina,moja još ništa tako ,a e ,vika i rezanje- brundanje na repertoaru...
    Ja razmišljam da uzmem jos jednu strunjacu .tu joj se najdraže igrati i lako mi cistit i dezinficirat od dlaka i sl.
    Jedna joj je malo kad se okreće s ltrbuha na leđa često opali glavom od parket😏😏

ejic
    29. Studeni 2016. 22:39

Vecer!

Oko podneva sam ispisala cijelu bibliju, svima lijepo odgovorila a onda mi zablokira forum i vise ne zeli otvoriti stranicu. Posto sam lijena, neda mi se opet pisati, a i zaboravila sam sta sam sve pisala...

Sanjarka, bravo za zubic!!! 🎉🎊❤💙

Mare, saljem hug! Nadam se da ve vam sutra biti bolji dan! 😘

Ugolina, tati zelim sto brzi oporavak! 

MalaKoza, Emyli je mali borac i proci ce ona preko toga ko da nista nije ni bilo. A dr, moraju oni nabrojati sta bi moglo biti, ali pitanje je koji je postotak vjerojatnosti da se to stvarno moze desiti. Mislim na vas i zelim da M ne dode! 😘

Ilani, ellie, trazite nove tete ako bebe nisu zadovoljne ovima.

Ellie, bravo za tm i ideju s tetom cistaljkom! 👏👏 A ti sad legni i odmaraj, zasluzila si! 😘

Mi danas imali ok dan. Spavao opet 3 i pol sata u komadu posljepodne a ja u to vrijeme jedino rucak napravila iako me cekaju 3 masine vesa za peglati i opet puni kosevi za prati 😩

U cetvrtak ili petak mu planiram poceti s dohranom. Prvo cu mu slozit rizine pahuljice u bocicu. Mame koje dojite, jeste se vi izdajale za to ili kupile ad pa mjesale? Ja neznam kako ce reagirati na okus ako ce mu od jednom biti oba okusa nova (pahuljice i mlijeko).

Odoh sad spavati. Nadam se da ce nam noc biti bolja od prethodnih 😩
    Laku noc!

ejic
    29. Studeni 2016. 22:43

LLR, kako vi funkcionirate s strunjacom uz psa? Jel nejde na strunjacu? Ja bi za Marcela isto strunjacu ili puzle ali neznam kako to s psicem rijesiti da se on ne spremi na to spavati ili nedo Bog pisati 😮😮

TPol
    29. Studeni 2016. 22:59

Ilani joj bas mi zao zbog te tete, svasta kakavo ponasanje , bome bi joj moja se derala hahha

Sanjarka cestitke za zubic! I eto bas jedva ceka. Da moja pocne pokazivat rukice kome hoce 😀 Jos dva mjeseca znaci hihih 

Ljubav je na selu ja  to volim hahahha samo nemam ovdde gdje gledat, nema na youtube? 😝
    Ejic ti si bas vrijedna, kako to da si se odlucila na dohranu? 

Danas kad sam isla iz grada taman na pokretnim steoenicama mimoidem se sa zenskom sta je bila samnom u bolnici , i vidim ona lijepo s kolicima, bas mi zao da je bilo tako na brzaka htjela sam popricat s njom, e njena beba se nije ni cula kad je plakala kolko je tiha bila a ja sam s mojoj. Obavezno isla van jer sve 3bebe i zene spavale samo moja se derala , eto i ostala takva grlata 😆😆😆😆

lan@luk@rit@
    29. Studeni 2016. 23:10

Ejic nemamo problema s lucom što se tiče strunjace,zna da ne smije na nju lec ili šetati po njoj.da nismo tu sigurno bi iskoristila priliku i legla.Super je što se strunjaca moze sklopiti,tako da je navečer spremimo baš zbog psa.
    Prisulja se kraj rite i ukrade joj koju gumenu igračku jedino to😊

lan@luk@rit@
    29. Studeni 2016. 23:12

Tpol tvoja cupavica će sigurno biti pjevačica kad naraste čim tako voli vježbati glasnice😂😂😂

TPol
    29. Studeni 2016. 23:27

LLR pa bome izgleda da hoce 😂😂😂😂

ejic
    29. Studeni 2016. 23:31

TPol, pedijatar mi je na zadnjem pregledu reko da sa 17 tjedana mozemo poceti s dohranom. Ako sam dobro izracunala, Marcel ce drugi tj u utorak biti tocno 17tj, a kako sam ja nestrpljiva i jedva cekam dohranu, mislim da mu nista nebi smjelo biti ako mu dam par dana prije  😉
    Kako mislis da sam bila vrijedna? Jer sam se kravila cijelo popodne na kaucu? 😂😂 Onaj ves jos uvijek ceka da ga netko opegla, slozi i pospremi 😉

Tako, sad stvarno idem spavati.
    Laku noc!

MalaKoza
    29. Studeni 2016. 23:36

Recepti :
    Zvjezdice 
    30 dkg brašna 
    2 žlicice praska za pecivo 
    1 jaje
    15 dkg margarina
    10 dkg šećera 
    1 vanillin šećer 
    Dobro umjesiti, razvaljati i modlicama rezati oblike. 
    Ako se spajaju po 2 pekmezom ili čokoladom ko kak ja radim, mogu stajati na suhom i hladnom (ispod 18 stupnjeva)  mjesec dana. zbog pekmeza, jelte 

Vanillin kiflice 
    30 dkg brašna 
    10 dkg šećera u prahu
    8 dkg fino mljevenih oraha ili lješnjaka 
    18 dkg maslaca ili margarina
    3 vanillin šećera 
    1 prašak za pecivo 
    2 zutanjka 
    Oblikovati potkovice i pečene umočiti u šećer u prahu i vanillin šećer 
    Mogu stajati do 3 mjeseca

Kokos kiflice
    20 dkg brašna 
    10 dkg šećera 
    10 dkg margarina
    10 dkg kokosa 
    Malo limunove korice 
    1 jaje
    Isti postupak ko i gore 

Medenjaci 

3 jaja
    18 dkg šećera 
    20 dkg maslaca 
    Izmiksati pa dodati
    70 dkg oštrog brašna 
    Pola praska za pecivo 
    1 mala žličica sode bikarbone 
    25 dkg meda 
    Sve umijesiti i ostaviti da odstoji 2 sata u frižideru. nakon toga oblikovati i peći 

Još vam linkam koje sam našla na netu i isprobala 
    Ovi se svi peku na 180 stupnjeva 10-20 min. ovisi o pećnici i debljini tijesta

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.