Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    29. Studeni 2016. 11:42

Masho i ja se pitam jel lotta tina. Izgubila malo vremena prolistala proljetnice. Mislim da nije. 
    Masho a kućna vaga? 
    Petra danas zaj naveliko. I bljucka naveliko. Bile i vani malo. Al ne pomaže za spavanac. Mislim da zbog tvrdog govanca urla, a nikako pokakat. Jučer se teletina jela

uykmyjh
    29. Studeni 2016. 12:12

masho ja se ne zamaram tko je tko. Nije na meni da mislim o tome, ja sam ovdje da se dopisujem a ne da glumim detektiva 

mare1989
    29. Studeni 2016. 12:16

Kristijanu sretan minic

ugolina brz oporavak tvom tati

Kod mene uzasno puse bura,bas je brrrrrr. Sirena je nastavila da zeza,jos plus cim je spustim place,kaze mm da nista ne radim da se samo o njoj brinem.Lako je reci.

hele
    29. Studeni 2016. 12:37

Dobar dan :-)
    Noc haos. Jos smo imali jutros turu placa za tatom. Mona se probudila i vriska. Tajo nedostajat ces mi aaaaaa
    Probudila mene marka. Uzas 
    Malakoza sretno na op. Ti cekas vjesticu? nisam sve pohvatala pa da pitam. Jel prizeljkujes trudnocu ili?
    Ellie kad citam o tvojoj bebi zavidim ti.
    Ugolina za kakanje ima sok od sljive. Moja sestra svom malom na špricu i odmah kaaki. Pa probaj. Nece odmoc.
    Abies bas mi zao malog. Al bitno je proslo. Kako je uspio slomit nogu? neki bas opasan pad?
    pisale ste o prijateljicama. Ja kako sam se udala nidje nikog. Ne kontaju da ja nemam kad bancit. Prvih god dvijr samo su pitale sto ne izlazim, kako sam baba i sl. Sad ih nema ni na vidiku. One neudate bez djece i ne kontaju kako je meni. Jedna je pred udaju pa se malo primirila. Sad znamo nekad i na kavu otic. A ostalo sve haj.
    Mi u minusu i nema izlaska. Poludit cu. 
    Pozz vam.i uzivajte

Masha
    29. Studeni 2016. 12:39

ma ne glumim ja detektiva, htjedoh vidjet jel samo ja to mislim..

Sunshine1
    29. Studeni 2016. 12:43

Pozdrav
    Tena se zabavlja sa etiketim na igracki. 😂 ma kakav Fisher price.
    Lotta kod mene nesto manje vode,ja jela jabuke i puno tekucine i na drugom pregledu se skroz popravilo. Probaj,nemas sta izgubit.
    Sanjarka izvijanje nije nista strasno ali nije pozeljno.

Kod mene,rucak,skoljka,lavabo i kravljenje.
    Imam dijete eskima. Izasle malo krug napravit 5 min a ona skoro zaspala,tak i jucer. Pa ko normalan moze spavat po ovoj hladnoci! 😅

url=https://lilypie.com]

MalaKoza
    29. Studeni 2016. 12:50

Ugolina,brz oporavak tati 

Hele,da 😁 radimo na bebi No.2  pa maštam o tome kako će ovog puta doći do T prije nego prvi put 

Masha,ja sam iz tog razloga odustala pisat na ljetnicama 2017 i trudilicama, nakon šta sam skuzila da se ona dopisuje sama sa sobom sa nekih 6 profila. Nema mi smisla dijeliti svoje probleme i nade s nekim psihijatrijskim slučajem. mislim da na temama više nema nijedne aktivne prave trudnice. Radije ću tu vas zamarati sa, daj Bože, budućim simptomima 😂

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    29. Studeni 2016. 12:52

Sunshine,to s etiketom mi je poznato. Ima onu kocku i od hrpe privjesaka i trakica, ona uvijek prstićima izolira etiketu i nju žvače 😄

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

CrazyPuppet
    29. Studeni 2016. 13:15

MalaKoza baš lijepo da već druga beba. Nadam se da će bit plusić 😚
    Ugolina brz oporavak tati.
    Masha sumnjivo i meni, al nemam ionako niš pametno za reć na temu, pa ignore.
    Fabijan i Ariela skaču. Nek se požure da mame odahnu. 
    Mi gledamo hoćemo li malo na buru ili ne. Inače je lijepo sunčano. Zabundam ih i ajd... Ne kužim zaš nebi vi malo van na minus, ak nije hladnije od -5, niš im nebude. Kremica na lice i zoom zoom 😎 ili sam samo ja luda? 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.