Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    29. Studeni 2016. 20:51

Ellie mi imamo isto dijete haha moja danas isto se cijeli dan kotrlja,leda trbuh, trbuh leda.. isto ko da je skuzila napokon pa ponavlja da utvrdi gradivo 😍😍 preslatka je

Sanjarka88
    29. Studeni 2016. 21:21

Veeeecer! 😘

Dijete uspavala, robu slozila, otusirala se i sad relax. Malo knjigu citat i tako to... 👌

Ilani  neki ljudi stvarno fulaju profesiju, ta teta je jedna od njih. Bas mi zao sto se to lomi preko tvoje Nikoline 😔😔
    Ne samo sta zena nije za taj posao evidentno nego je jos i bezobrazna 😠😠

Crazy Jakov prvi zubic tek sa godinu? Bome ste se nacekali 😁
    Mudrica je dobila prvi nekoliko dana prije 7mj a evo on nekoliko dana prije 6mj.
    Mislim da nam Katja ima zubic?

Ellie bravo za Enu 👍👍👍 mi jos nista i dalje samo ledja-trbuh pa ga vracaj stalno natrag kad mu dosadi 😥
    Bravo i za Josipu 😍 ma iz dana u dan nam rastu klinci!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Studeni 2016. 21:24

I osim prvog zubica danas cijelo popodne govori baba. To je nesto preslatko kako slozi lice i namjesti usta dok ide to izgovorit.

I poceo je pruzat ruke da ga uzmem dok je kod  nekog drugog u naručju 😍😍

Pa ja imam velikog decka!

Ugolina
    29. Studeni 2016. 21:30

Da,i moja pruza ruke!! 
    A sad zvucim ono,kaj god netko kaze-i moja to moze 😂😂😂😂😂 al stvarno je tako 😍😍 brzo nam rastu covjece..nedavno male bebe koje bi samo pavale i papale,a vidi ih

Sunshine1
    29. Studeni 2016. 21:32

Vecer,
    Ilani bas steta za tetu vjezbaljku. Gadno je...spremi se,vozo,parkiraj,natrag,zivci,vrijeme i na kraju krajeva smisao svega. Nama je jedna losija al ne tolko ko ta vasa.

Bas mi mob pokazuje -3 brrrr a sve se bojim kako ce ujutro bit a mi moramo krenut od kuce u pola8.  E i auto je sad vec bijel od mraza. 😱

Ja i mm pogledali ove debile od Ljubav je na selu kad su mi kretencine prebacili Pravu zenu u 23!!!!
    Sanjarka bravo i ovdje za zubic. Inace ekipa na fejsu ima zuba ko u prici,mi cemo valjda medu zadnjima. 
    Ellie super za okretanje
     Tena se okretala prije ko luda,sad je prava mala lijencina. Bas joj treba mlatit sa igrackama da se okrene,ili krenut sa nogom. Veli terapeutkinja a da joj masemo sa keksicem? 😂
    Idem pod tus i spavat,noci nam jos nisu sjele na svoje 😴🤕

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    29. Studeni 2016. 21:39

Mahat sa keksicem? 😂😂😂😂 zakon!
    Curi se trenutno neda okrecat i to je to bitno da moze. I mi se mozemo okrecat pa nam se neda to radit 😂😂
    Moj se stalno okreće to ledja trbuh no evo danas popodne lezao na puzlama dugo i nije se ni jednom okrenuo. Nego onako lezi i tapka koja mu je igračka pri ruci pa je potegne a nije se puno mucio dalmatinac hahaha 😂😂😂

Ugolina
    29. Studeni 2016. 21:49

Sunshine, mm i ja nebi to gledali niti da nam netko plati 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 samo kad reklamu vidim tlak mi odeeeeee

Sanjarka88
    29. Studeni 2016. 22:30

Ja sam je isto gledala 😆😆😆
    Hebala ih 23h!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.