Lotta ja nemam takvog iskustva, ali kazu da se plodna voda stalno regenerira i da ju je moguce nadoknaditi... Sad neznam hoce li imati ikakve veze mirovanje+unos tekucine... Ali sretno :)
Jutro cure! Kikic, sretan minic! Mrcina 😍 najjaca je beba, nema sta 😆
Ma Kiki je legenda. Moramo opet na kavu uskoro da ga malo nosimo 😃😃😃
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
oprostite da stalno kukam al vani je sunce i ocu van heheh .....
Mare skok je izdrzi!,,,
Plodna voda, sjecam se da je jedna trudnica pisala da jedenje jabuka je povecava al kao sto je Sandich napisala nebi trebao bit neki problem jer se regenerira i slat ce te mozda cesce na kontrole da vide kolicinu vode.....
Tpol samo ti kukaj, tko ce te bolje razumit od nas 😘
Petric spava jos to je vec prosao sat vremena 😱👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol znam kak ti je,i mi zatocene u stanu,vani hladno puse za popizdit,stvarno nije za ic s bebom nikuda..a ono kaj je najgore,suncano je i mami te van.. waaa... pa onda idem do svojih,samo da se maknemo odavde na par sati
Inace,nisam nista o tome pisala, tata mi je operirao glasnice jucer,imao neku cistu i bio godinu dana promuknut.. hb sve super proslo,dobro je i pustili ga doma pa ga idemo posjetit
Cure,hvala na odgovorima...vidjet ćemo,nadam se najboljem
Uživajte sa svojim mrvicama
Jutro zene. Ena I ja od jutra u obavljanju. Moja mala sreca,kako ona super podnosi to vozanje amo tamo,iz auta u auto..
Btw.mi imamo 6 I po mj I nisam neki skok primjetila, kad razmislim nisam ni jedan. jel to normalno? 😁
Otkazala dolazak ba vjencanje dobroj frendici. jednostavno je sad to neizvedivo.. da je u zg I isla bi.. al ovako 😩
Malakoza bas mi je zao. Al bebe su cesto izdrzljivije nego sto mi mislimo.Bit ce sve ok 😘
do kad ce ovaj smrdljivi vjetar? ja i moja mladunčad želimo vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! a nikako ;(
drugo pitanje, di ste kupile onak buce iliti čizmice za snijeg starijoj djeci? bilo u lidlu neki dan, nisam stigla.
treće pitanje, vi stvarno ne mislite da je Lotta u biti Tina?
Sortiraj odgovore
Najstariji