Kristan sretan ti veliki 5. minic 🎉🎉🎉🎉🎉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro mamice,
Oprostite što ovako upadam,al ne znam kome da se obratim! mi smo trenutno 2 u 1 , sad nam je 7 mj trud.,i ustanovljen nam je manjak pl.vode.Obzirom da ste rodile nedavno,da li se je koja susrela s takvom dijagnozom,bilo kakva informacija bi pomogla. Nešto malo nađem na netu,al nigdje konkretno kako je sve završilo!
Puno vam hvala svima...
Mozda i kod nas skok sa sest mjeseci? a ja mislila da to podrazumijeva iscicavanje,a ova moja si ima dosta,bas ju briga..
Isla jucer kupit joj kasice od sljive, mozda ju to potera srat 😂😂
Jebote svima s nadohranom pocela normalnija probava,samo moja jednom tjedno kenja..mozda ju to i muci
Tpol,Kažu 3 do 4 sata ali ovisi od bebe do bebe.
Sanjarka,u idealnom svijetu 7.12. ako je ciklus od 30 dana. Kak su kod mene nepravilne, može potrajati i 45. Ali ionako smo tada u bolnici pa ću raditi test kad dođem kući ako do tad ne dobijem.
Sretan minic Kikiju
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
3-4h ajme. To je onda poprilično složena op. Lavice naše.
Nema nam Ilani?
Petra jučer papala hipp mesnu s teletinom. Super ona smazala pola al čini mi se da ju muči jedan tvrdi kakanac. Iako je već iskakala dio. Ugolina daj da naše dvije cure popričaju ova moja dnevno posere tjednu porciju tvoja tjedno dnevnu. Da nađu neku sredinu
Kristijan 5*😘!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji