Masha prije jednog sata i moja popustila i zaspala. Ni ja se ne mogu organizirat kako bi htjela.
Muž mi kaže jer će kolinje biti.. Mogu li odledit ledenicu. Jbt kako??? Sama s klincima i uvalit se u takvo što. Tu je i prebacivanje sadržaja. Oprosti dušo al ne mogu. Nađi dadilju i onda mogu.
Ne znam gdje je bila slika, mislm viber, tuširanje prije djece - gel krema.. tuširanje s djecom - danas sam čak uspjela koristiti sapun. 😀
Nisi jedina
Ejic kolač. Hehe
Sad kad se pričalo o porodu. Uopće se ne sjećam krvarenja. Bilo prošlo. Idući put školski.
Laku noć komadi
Masha,umirem na ovo
Moja mama je kuharica tako da je u našoj kući bilo čudno ako koji dan nije bilo kolača (jer uz svaku mamu kuharicu ide jedan tata koji voli jesti kolače 😉 )
Kolači za veće praznike su pomno planirani mjesecima pa taman kad ostane zadnji komad tamo iza 3 kralja, moja mama liže prst i otvara svoju bilježnicu s receptima, lista i diktira - piši, za Uskrs pečemo....
I tako 20ak vrsta. 80% uvijek dobije presretna rodbina.
Tako je i meni ostala navika pečenja kolačića na opću radost mm-a.
Planiram se baciti ovaj tjedan na Božićne keksice. kaže mama da je bolje njih napraviti ranije da malo "otpuste". Pa tko sam onda ja da proturječim :D
S druge strane, znala sam ići na ferije kod tete u Zg.
Kod njih su se pekli kolači za rodendane i kad dođu gosti. sestrična je jedva čekala ds dođemo, samo da može jest kolače
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
I da, jučer smo bili kod otorinolaringologa i na predstavljanju u bolnici prije OP.
Testirali su joj sluh i rekli da čuje izvanredno s obzirom na dijagnozu.
Pitala sam kak čuje s obzirom na djecu bez dijagnoze, kaže izvanredno.... oukeeej, nije mi bio onda potreban taj dodatak u rečenici.
Ali ima nešto manju glavicu, kako se ranije rodila i sva je sitnija pa nije siguran da će joj moći ugraditi cjevčice koje bi nakon operacije sluzile za drenažu i regulaciju tlaka u ušima jer bi joj mogle biti preširoke. Ali to će znati tek kad već bude u OP sali.
I sad zbog toga postoji rizik da mora nositi slušni aparatic nekoliko mjeseci nakon. poludila sam kad sam to čula jer sad ima savršen sluh.
I sad između 2 zla, biraj manje.
U svakom slučaju bolje da joj zatvore nepce jer inače neće moći normalno pričati.
Najviše me brinu te cjevčice jer ako ih ne stavi može normalno funkcionirati, ali i ne mora. Uz poremećaj sluha, može doći i do upale srednjeg uha (i unutarnjeg) što može dovesti do upale moždanih ovojnica.
Na iglama sam.
Ali mantram i dalje.
I tak....
Dobro jutro cure 😘
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍯🍫🍫
Jutro!
Petra ne spava pa ni ja ne smijem
Uh koje komplikacije za Em. Al ona je jaka zenskica i bude iznenadila op tim!
Malakoza ajme sto prolazite,koma..drzim fige,al bit ce sve u redu...💕
Noc,hmm ne znam kaj bi rekla,probudila se ponoc,pa jedan, al ona mir do pol sest..e sto sam se tu dobro naspavala,odma drugacije...boze kaj me veseli,spavanje od cetri i pol h u komadu 😂😂😂😂 u zadnje vrijeme nazalost da..i probudim se tad a moja zlica se IGRA??!?!?! u kindacu i sva si je neka vesela i pricala bi.. 😲😲😲😲 a jok,cica,zaspe..idem ju prebacit nazad u kind i probudi se opet..😥 ninaj nanaj dok nije zaspala, uglavnom do 6:15 smo kuburirali..zaspala i eto je naravno u 7:15.. i opet se probudi cvileci..zasto cvili????? ona nikada nije cvilila..jel otkrila glas pa joj fora tak mene budit?? ko ce ih znat..
Jutroooo
Abies ☕ hvala 😉
Ni mi nismo imali neku noć, nešto se pred jutro budio, pa sam ga na kraju stavila k sebi u krevet i mir...
MalaKoza, znam da ti je teško, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš, ali daj Bože da sve prođe i bolje nego dr misle, mala Emily je pravi mali borac 😚😚😚💟💗💖
Kod mene danas, oprat veš, oprat kosu, šetnja, ručak... Od danas definitivno trebam počet s pakiranjem 😝
Kako nam je ostatak razreda? 😘
Jutro ☕️☕️☕️☕️
Kod nas isto kao i kod vas , nije htjela zaspat sinoc pa nesto plakala, mozda zadnja tura grceva? Al obavezno mi se spava kad ona ima takve ispade , a kad spava budna sam. Pa se probudila pol 1 oce cicat, za posle neznam i pol 8 oept budna.... E stvarno neznam kako bi s jos jednim klincem , nisam ja za to 😬😬😬
Mala koza a doktori sve napricaju vjerujem da ce sve to bit super, emily je bas napredna i vesela. Kolko dugo bi trebala trajat Op?
Kolaci, ne pecem, muz kao nece jest pa sta ce meni kolac. A volila sam prije napravit ,...
Vani je zahladilo jako, minusi, a ja bi van ne mogu cijeli dan bit u stanu? A pocela mi je plakat i derat se u ergu joj 😥😥😥 juce skroz do trgovine plakala. Nije mi uopce jasna 😥
Svekrva pise da je hladno nemoj kao van,.. Wtf :(
jutro cure
Abies moze jedan lonac kave ☕🔫
Mala koza bit ce sve u redu,princeza je jaka i sve ce to proci brzo. Veliki zagrljaj vam saljemo😚
mi smo imali noc da se upucam 🔫🔫 budila se stalno,plakala,nece sisu,nece bocu,pravi face kao da ce se izrigati.Hocu moju bebuuu😭😭😭
Jutrooo evo me kavicu 👍
Zg ekipa ste isli u minus? Prepostavljam da jeste kad je kod nas 3 stupnja plus bura brrr! ❄
Noc hb bila uredna. Budio se u 2ipo malo ga ljuljala zaspao opet. Al opet budenje oko 3.15 pa sam mu dala jest i onda mir do 7 30h 👍
Jos nije jeo. Kad mu ujutro dam odma jest ne pojede puno pa po novom cekam da sam trazi.
Sunshine znaci nije ok? 😩 i mislila sam ne izgleda mi bas ok. Zezali ga da ide za sekinim gimnastickim stopama pa pokusava napravit most 😂😂
Ispravljam 👍
Masho umirem haha 😂😂😂😂😂😂
Ja volim radit kolace i jest ih. Al kuhanje nula bodova 😩
Ugolina faza vjerovatno. Tako se i ja tjesim 😃 a moguce i to s glasom. Mozda zato i moj brunda haha. I zadnja 2 dana skrici, vristi i ne umoran je ocito mu fora kad kuzi da to on moze.
MalaKoza aaaaa koje komplikacije i dileme 😔😔 sigurna sam da ce te izabrat ono najbolje i da ce sve bit ok. Uz vas smo ❤❤❤
Kad triba m doc? 😉
Tpol neće više ni u ergo? 😓😓😓 joj bas nam zeznuta Lea
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji