Jutro mamee..evo mi na balkonu stanadard, mama kavica kristian cori u kolicima..nakon dva dana borbe s njegovom nervozom i placem ovo je meditacija..nadan se da danas bude bolje 😥
Marigmar cestitam na malom smotuljku, prekrasan ti je..epiziotomija- kod mene je bilo skidaj gace svaki dan al opet mi se savovi upalili kad sam dosla kuci..bila sam bolja drugi dan iza poroda nego peti..to da te zateze i pece je normalno, jos je to frisko a i za ranu ti je bolje da mokris pod tusem jer je usput isperes..samo doooobro posusi i cesto mjenjaj uloske tako da ti bude suha rana..a za veliku nuzdu meni je doslo kad sam dosla kuci iz rodilista..i nije bilo toliko traumaticno koliko sam mislila da ce bit..jedi kasasto i hranu s vlaknima i pij puno tekucine..kad ti dode nagon samo sjedni i nagni se malo pit naprijed,nemoj se natezati, pusti da crijeva odrade sama sto trebaju..tako ti je najbezbolnije
Jutro cure!
Baby kako mrzim kad napises da pijes kavu na terasi a malac cori. Mi smo skoro uvijek budne od 7-11/12.
Danas sam se digla u pola 6 nakon podoja kao samo cu kolac dovrsit (btw mrzim cokoladne glazure)...a kad sam vec na nogama izvadila sude iz perilice a reko i juhu cu stavit kuhat,pa kad vec spava i pod tus.. A onda i kavu popila. Onda se ona nesto migoljila i naravno nisam stigla jest. Sad ce se mm dignut pa je pripazit nadam se.
url=https://lilypie.com]
Kako vama koje ste cijepile bebe izgleda to na ruci? Njoj crveni mjehuric i malo gnojno kaj je jucer puklo...vidila sam samo na bodicu zamazano. Danas opet sve suho.
url=https://lilypie.com]
Jutroo
Mi smi kod bake, ja kazem na ljetovanju 😜 malecka spava napokon. Probudila me u pola 7, napapala se i umjesto da ide spavati dalje ona se smije i prica😍😍😍
Mama je ko zombi, umjesto da si odspavam jos malo s njom ja tipkam.
Sunshine mojoj je bilo jedan dan jako crveno i vidla se ta tockica gnoja i bolilo ju je na dodir. I onda je samo puklo isto sam na bodicu vidla, posusilo se i onda se opet ispod gnoj napravio. Pa je i drugi put puklo i osusilo se. Sad je skroz malo crveno i ima malu tockicu ko usicu igle di je ta ranica posusena.
Jutro mamice. Svasta ste od jucer natipkale 😊
Ja mislila ujutro rano u vecu kupovinu za kucu kad sipak junior se tek u 8h probudio za jest. Pa dok sam ga nahranila pa se malo smijali po krevetu i evo tek je sad opet zaspao a sad mi se ne ide nigdi jer su vec guzve po cesti. Toliko o mom planu.
Sunshine hvala na linku za kolac volim kolace s bananama.
Prosla glava?
Vrijedna si bila jutros bravisimo.
To mislis na ono cijepljenje iz rodilista??
Bebacica ajme i mi otkrili spavanje na trbuhu i zadnjih dana mi jedno spavanje odspava tako i to 2-3h u komadu 😃😃💪
Sta se mlijeka tice. Ja nosim ad u boci i vodu u termosici pa samo smuckam.
Abies i Ugolina prezivile jucerasnji dan? 😰
Ellie znam kako ti je bilo. Ja 7 dana u bolnici a on doma. Uzasno uzasno tesko uh kad se sjetim
Marigmar idete li kuci? 😊
Sta se savova tice normalno je sve sto si nabrojila. Rano je jos
A što se stolice tice majke mi izašla je sama od straha 😂 i to meka skroz. Nisam se nista morala napinjat srica
Nemoj razmisljat o tome desit ce se samo
Baby vas ritual jutarnji 😊 fige za današnji bolji dan
Rose kakva lijenost? Ajmo razgibaj prstice 😉
Trazis odjecu za krstenje?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine to je normalna reakcija na bcg. Ne diraj i to ce sad nestajat.
Spavanje ja sam jucer junacki prosla 6-19-2*nocno-7.
Muz betonira nesto. Srecom da sam noc prije gulas skuhala. A nocas bi na put.
Danas moji dolaze s pol rucka tak da premija.
Jutro cure!:)
Marigmar čestitam na malom preslatkom bebaču!Držim fige da te danas puste, meni ti bila ista takva situacija i pustili me. Mala dobila žuticu, bila na fototerapiji a bilirubin se povećao:( No pedijatrica je rekla nek idemo doma jer kao mala ima već 3 dana pa je OK. Tako da vjerujem da će te pustiti:)
Doduše, patronažna je na to bila ful ljuta jer kaže da bebe sa žuticom prerano puste iz bolnice i onda se roditelji i patronažne s tim bakću. Najvažnije je da puno papa i kaka/piški pa će izbacit to van.
Haha da nema više Skidaj gaće ide vizita! Ja sam bila uvjerena da mi se nešto upalilo, peklo me da su mi suze išle a odlazak na wc noćna mora. Smirilo se nakon 7 dana čini mi se, baš je krenulo na bolje. A što cure kažu za stolicu, nije trauma makar si misliš da ćeš popucati skroz...
Ugolina moja isto dobila grčeve i ja sam plakala dok ju je muž nosio:( Popi**ila sam, stvarno sam se nadala da će nas to mimoići i prekjučer je počelo. Takav bolan plač, uopće to ne mogu podnijeti...
Sanjarka ova slika je ajme meni, da ti srce pukne:((
Ja sam inače skužila da sam cmoljava svaki drugi dan:D Rasplačem se iz čista mira, npr. gledam njezine fotke, ili netko nešto tužno kaže, obavezno zabrijem da sam najlošija majka i da ću nešto djetetu napraviti i tako...Jadan mm sa mnom:D Al inače nisam tako luda, bar se nadam hehe
Sunshine to su rijetki trenuci koji me bas vesele..hehe mi smo budni ostatak dana, ja neznam odakle mu snaga..kazu male bebe spavaju toliko i toliko sati, e pa moj nije..njemu dovoljno sat vremena za cijeli dan 🙈🙈
ti si bome bila vrijedna jutros, zato ja nisam..u mene ce to laganini danas sve
cjepivo- nama je jos crveno i kao upaljeno, nije jos puklo..nastojim ne dirat previse
Sanjarka ja sam naucila u ovih misec dana da nista ne planiram previse, jer bas kad ja odlucim sad cu to i to malac me zaj...i odluci po svom 😂
jel samo moj sin ne zeli lezat na stomacicu ili sta? uzasno je ljut kad ga okrenem i nekad se uspije sam preokrenut na bok ili leda
Joj cure hvala, ovo je zakon kad imaš pitati nekoga iz prve ruke, jer takvi savjeti su najbolji a ne kad meni doktor muški govori pa šta će ti epiduralna 😂 Oni nemaju prava glasa za takve stvari 😀
Idemo domeka evo javili nam upravo, malac je i dalje žut ali kako kaže Dorich liječiti ćemo doma jer smo 3 dan tu, ovi ženu do mene koja je drugorotka su htjeli danas pustiti to joj je drugi dan, ali ipak zbog žutice bude ostala. Strašna je tu gužva svi su vam sebe, žene leže po svuda, kada rode nemaju kuda sa njima ali najviše zato jer je patologija puna pa na odjelu babinjaca leže trudnice. Danas su zato odlučili da nas 11 puštaju doma 👍🏻👍🏻👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji