Baby ja sam pisala jucer ili koji dan da moja cura ne zeli nikaakoo na trbuh...vristanje!
Marigmar mene ostavili dan duze zbog zutice. HR granica je 250 a ona imala 245 ali nije isla pod lampu. Jer nije garancija da ce bilirubin padat. Rekla je dr da je njoj vaznije da je beba uz mene i da puno papa. Doma sam je tjedan dana drzala uz prozor uz svjetlost i bilo ok.
url=https://lilypie.com]
Jutro.
Mi se jucer malo izveli u grad. Sestra bila kod nas i cuvala bebu (prednos Ad-a i dobre bebe). Sestra je rekla da ce drugi put ugasit mob jer smo bili dosadni
Lijep mi je Zg po ljeti, sve puno ljudi, frend svirao na jednoj terasi pa smo bas uzivali..
Marigmar super da idete doma. Sretno.
Ja rodila na carski, mi dobili neko ulje 3.dan za stolicu.
Guzva u rodilistu? Ja sam lezala jedno vrijeme na babinjacama (sve odjele prosla) i tamo su htjeli ginekolozi isto zbog guzve slat doma drugi dan al pedijatri nisu dali.
Dorich nadam se da vas grcevi nece puno maltretirat 😕
Ellie super za izlazak u grad 😎
Baby ne voli ni moj inace na trbuh odma se ljuti bude ravnoo 3min al stavim ga bar 2-3 puta dnevno da vjezba glavicu
No kad je pospan to prolazi dam mu dudu mazim po ledima i zaspe za minut
Marigmar super sto idete kuci ❤
Moj je imao bilurubin 231 i morao pod svijetlo i 2 dana duze ostali no on je paralelno gubio na kilazi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro,zenske..imam pitanje..koliko dugo dojite djecu nocu? Moja se i dalje budi tipa oko tri,cetiri ili pet,ovisi kada zaspe,prvi put..obicno taj prvi san traje oko sest sati..onda opet oko sest,sedam ujutro drugo budenje.. Ali po novom, unazad nekoliko dana ta nasa budenja traju max petnaest min..s tim da ona pocica svoje u pet min ili manje a ostatak vremena ju pokusavam podrignut,ali neuspjesno jer zaspe ko top.. E sad,to je jeeeej za mene,ali stalno se pitam jel to cicanje od pet min njoj dovoljno?!?!? Kuzim da je velka i jaka i moze brze i vise povuc i nakon sest sati mlijeko prakticki samo ide..da joj nije dosta,valjda bi onda trazila jos i nebi odspavala jos dva do tri sata,kaj ne?!
Pozdrav mame, evo da vam se konacno i tu javim :-)
Tko ne prati vise staru temu, ja rodila u subotu u 13:36, mali je imao 51cm i 3940g. Jos smo na babinjacama nadamo se kući sutra. Za sad smo dobro, malo žuti ali kaze dr. taman kolko treba. Mali je imao maratonsko navlacenje mlijeka, trajalo je duze od 15h u komadu. Tako da sam malo zgažena, ali HB sad se najeo i spava, pa mogu i ja malo odmorit. Na porodu sam zaradila postenu epiziotomiju, šavova ni ne znam koliko, nisu mi htjeli reći... nadam se samo da ce brzo zarasti. Barem je trbuh rapidno splasnuo ali uz strašne grčeve.
Jutro mame!
Evo nam se kvari vrijeme kako je kod vas?
Junior jos spava. Ne diraj lava dok spava 😂
Ja doruckovala i vratila se natrag u krevet neda mi se radit ništa haha
Danas napokon kontrola u ginica. Nadam se da je sve ok.
Crazy tebe se cekalo ❤
15h? Omg dobro si to izdržala. Slici li maleni na brata? 😊
Bemti ipak puno savova joj! Nadam se da ces se brze oporavit nego prvi put
Ugolina budila bi se ona da je budna 100%
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro! Meni kava ispunila kucu pa da popijemo zajedno kao svak
Dobro jutro curke! Mi smo ovih dana imali guzvi doma i tek danas smo mican i ja sami, tata radi.
Ugolina takav sam strah i ja imala, ali budila bi se curka sigurno da je gladna.
Crazy cestitam od ❤️ I brz oporavak zelim 😘
Sanjarka ona tvoja slika 😢, znaci rasplakala me 😭
Curke dali je tko imao iskustva sa soorom? Moj mican vec 2 dana kad je na cici place kao kisna godina, pa povuce malo pa opet place, mlijeka ima u potocima jel doslovno kapa. Onda poludim pa mu malo bocicu dam i opet plac. U ustima ima bijelog ali dali je to od mlijeka ili soor , ne mogu nikako skuziti. Tih zadnjih dva dana ni ne spava dobro i stalno je nervozan
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Aaaa glupi mob i moji debeli prsti.
Reko da popijemo kavu zajedno!!
Moja curka sve bolje dijete. Svaki dan vidim napretka u tome kako sama lezi i zabavlja se,ne place vise tolko. Ili ona raste ili sam se ja opustila,ili jedno i drugo. Kolko puta sam znala plakat muzu da ja nemam pojma,da sam grozna majka,jadno dijete sa mnom....ja sam sinoc krenula sa prebacivanjem uspavljivanja sa 10 na 9 i zaspala bez problema,s tim da je skoro cijeli dan prespavala...i bolje,imali opet cijeli dan goste
Ugolina kod nas nocni podoj traje nekada 15, nekada pola sata ..sveukupno. Cica isto mozda 10 min pa dudla dok ne zaspi i rijetko kada mi podrigne po noci. Ja je dignem na rame i imam tako jedno 5,10 min i vratim u krevetic. A mislim ima i natezanja i prezderavanja po sat vremena. Budila bi se onda da je gladna vjerojatno.
Crazy dobrodosla na ovu temu. Cestitam na smotuljku. Lijepa velika beba. Zao mi je da si tolko rezana...zelim.brzi oporavak. Pratim i onu temu ali jednostavno se ne ukljucujem kad nisam u tom filmu.
Sanjarka i ovdje vrijeme lose,kisa padala cijelu noc...ali treba malo osvjezenja. Sretno kod ginica danas,ja jos nisam zvala niti se narucila. Nazvat cu kroz tjedan dva da me u 9om naruci. Inace to nam je obiteljski prijatelj i prvi susjed (profesionalnost na nivou) pa kaze mm kaj ces se narucivat,zovi ga na kavu pa reci kad je tu vec da malo pogleda
Zato su me i cuvali i mazili u bolnici tolko jer je on non stop zvao nekoga da me obidu!
I kod mene danas lijenost,jednostavno sam odustala,nemam snage. Kuhinja u rasulu...danas rucak od jucer,samo prilog...sude ceka,ves isto.. Ko im kriv
Sortiraj odgovore
Najstariji