ja vidim da je ona zdrava i rumena i izrazito žilava, već drži i glavicu sama, preokreće se s trbuha na leđa i čvrsto drži na rukama na trbuhu...moja prva curka to nije mogla s 5 mjeseci
Sto se tice babinja ja sam se toga lijepo rijesila,napravili smo krstitke i sve pozvali i svi su dosli i to na taj nacin "obavili"..ocekujem jos dve,tri obitelji koji nisu mogli doc na krstitke..milina..nije da se ne veselim gostima,nekima vise,nekima manje,al neda mi se stalno cistit i najgore,razje mi bebinu rutinu i onda mi je ona koma..na krstitkama bilo 50 gostiju..a tih 50 bi mi proslo kroz stan,bolje ovako
Najte se ljutit sto ovak svakog posebno citiram i komentiram,tak mi lakse jer dok sve procitam,nemam pojma vise ko je kaj reko..onda radije pet poruka zaredom
Jutroooo ☀
Sta ima cure? Budenje? 😊
Moj se taman rasteze. Mozda uhvati jos koju minutu.
Sunshine nije mi se nikad desilo to s pelenama 😲 sreca pa ces ipak moc iskoristit
Ugolina na cetvorku? Wow 😁
Mi smo na dvojci jos uvijek (3-6)
Curice i mi imamo Gorenje. Na koji program stavljas?
Cura ti je super vidis kako je i fizicki napredna 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine sad nakon bljak uzivaj u dobrom u zivotu 😘💪
Curice hvala za info. Gorenje mi je skoro jedini izbor za bijelu tehniku.
Ni moji se ne okrecu trbuh ledja, on s 3mj mislim. Ne sjecam se. Samo se sjecam kad slucajno je izveo da se prestasio
Pelene su jednako siroke (isti proizvodjac) samo duzina razlika.
Sunshine nikad tako s pelenama. Koliko paketa imas? Zamijeni ako imas neotvoren. Bas koma
Dan svima.
Ja napravila kolac nakon dugooo vremena. Neki dobar dan.
Osim sto je svekrva ovog puta mm izbacila iz takta tako da joj je rekao nek radje ode doma da se ne posvadjaju do kraja. Mene nije bilo u sobi al izvodila je neke cudne pokrete s Enom (kao vjezbaju) a radila sve kontra sto joj rekli i imala je opet izjave kaj ti dr znaju kak je ona '47 mogla bez svega toga...
I onda mi vele ljudi da mi ona moze cuvat dijete..je wrajt.
S pelenama mi na babylove br 2 i zadovoljni smo. A morat cemo mijenjat uskoro na veci broj.
Nama babinje vise manje obavili, sad jos frendovi kaplju..
Lijep vikend vam zelim
Sortiraj odgovore
Najstariji