Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    01. Kolovoz 2016. 14:17

Pozdrav
    Mi jako lijepo spavali,cak.do 7. Probudila nas mm budilica,pa bili u dugoj setnji i sad opet pavamo... 
    Mi sad na 56 broju,taman nam. 
    Imam vec pola one plasticne kutije iz Ikee Pospremljene robice. Mi krenuli s 44,pa 46,dugo 50 i sad 56. Sva robica koju je dobila je 62 i vise tako da cemo.se nacekat da to pocnemo nosit

Rose, imas FB stranicu "aparani,sobe hrvatska" napises kada trebas apartman,za koliko osoba, gdje i cijenu koju.bi,i javit ce ti se iznajmljivaci koji imaju mjesta.moja sestra tako prosli tjedan otisla na more dosta jeftino jer su iznajmljivacu otkazali u zadnji tren.

Rose08
    01. Kolovoz 2016. 14:23

Hvala Ellie, provjerit ću na stranici!
    PS-sad sam tek skužila da ovdje ima još smajlića osim ovih par koje ti prve izbaci

curicax3
    01. Kolovoz 2016. 15:55

Draga Crazy, čestitam ti od srcabaš si ti to super obavila, svaka čast...sad se čuvajte i mazite!

Marigmar, Noa ti je preeedivan na profilnoj! ja isto rodila u Vinogradskoj, sva tri puta i mogu vam reći da sam bila oduševljena s ovom novom vizitom i negledanjem..vjerujte, nema ništa korisno u onom kak su oni to prije gledali...otprilike ovako: upadne sestra u sobu i viče skidaj gaće, ide vizita...prođe pola sata dok vizita dođe....ti ležiš gola sa zakeljenim jednim Vir uloškom...u međuvremenu ti beba plače pa je staviš potrbuške na svoju cicu, dok ti i dalje ležiš gola na leđima...i onda upada njih deset, pomaknu ti uložak s nekom hvataljkom i navire se samo dolje...a ti ko neka krava sa izbačenom cicom i dalje...eto, nadam se da nije preživopisno

Sanjarka i mi na broju 56 i bit ćemo još dugohtjela ti dati prijedlog za kupovinu s Juniorom...Konzum online...ne volim baš reklamirat Todorićaal sam se sad baš navukla i odlično mi je to....negdje do 20.8. ima akcija besplatne dostave iznad 200 kn, inače je 500 i izaberu ti baš finu robu, ja uzmem i voće, povrće, meso i dostavljač ti sve unese u kuću, a izaberes i vrijeme dostave...mene to baš spašava sad pa eto, tko hoće nek proba

i ispričavam se na ovolikom postudobila inspiraciju

curicax3
    01. Kolovoz 2016. 15:57

e i zaboravih, Ugolina, moja cura isto zadnjih par noći pojede valjda za 5 min i to je doslovno u snu, ne podrigne se, ne zbljuca i nastavi spavati ko top dalje....i tu prvu turu do tad odvali po 6,7 sati i onda nakon tog hranjenja još oko 3 sata

Marigmar
    01. Kolovoz 2016. 16:44

Curica bome iz ove perspektive istina, takva vizita mi ne treba, ali bi bar mogli imati ogledni pregled na izlasku iz bolnice kao beba kod pedijatra.
    E da bile znam da li sam vam rekla ali sad nakon dojmova pričala sam sa muzem on je zvao doktora i babicu kada je vidio da kosica viri iz mene znaci HB na mojoj ljubavi ( nisu me bas obilazili ni Dr. Ni babica)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.