Pozdrav
Mi jako lijepo spavali,cak.do 7. Probudila nas mm budilica,pa bili u dugoj setnji i sad opet pavamo...
Mi sad na 56 broju,taman nam.
Imam vec pola one plasticne kutije iz Ikee Pospremljene robice. Mi krenuli s 44,pa 46,dugo 50 i sad 56. Sva robica koju je dobila je 62 i vise tako da cemo.se nacekat da to pocnemo nosit
Rose, imas FB stranicu "aparani,sobe hrvatska" napises kada trebas apartman,za koliko osoba, gdje i cijenu koju.bi,i javit ce ti se iznajmljivaci koji imaju mjesta.moja sestra tako prosli tjedan otisla na more dosta jeftino jer su iznajmljivacu otkazali u zadnji tren.
Hvala Ellie, provjerit ću na stranici!
PS-sad sam tek skužila da ovdje ima još smajlića osim ovih par koje ti prve izbaci
Draga Crazy, čestitam ti od srcabaš si ti to super obavila, svaka čast...sad se čuvajte i mazite!
Marigmar, Noa ti je preeedivan na profilnoj! ja isto rodila u Vinogradskoj, sva tri puta i mogu vam reći da sam bila oduševljena s ovom novom vizitom i negledanjem..vjerujte, nema ništa korisno u onom kak su oni to prije gledali...otprilike ovako: upadne sestra u sobu i viče skidaj gaće, ide vizita...prođe pola sata dok vizita dođe....ti ležiš gola sa zakeljenim jednim Vir uloškom...u međuvremenu ti beba plače pa je staviš potrbuške na svoju cicu, dok ti i dalje ležiš gola na leđima...i onda upada njih deset, pomaknu ti uložak s nekom hvataljkom i navire se samo dolje...a ti ko neka krava sa izbačenom cicom i dalje...eto, nadam se da nije preživopisno
Sanjarka i mi na broju 56 i bit ćemo još dugohtjela ti dati prijedlog za kupovinu s Juniorom...Konzum online...ne volim baš reklamirat Todorića
al sam se sad baš navukla i odlično mi je to....negdje do 20.8. ima akcija besplatne dostave iznad 200 kn, inače je 500 i izaberu ti baš finu robu, ja uzmem i voće, povrće, meso i dostavljač ti sve unese u kuću, a izaberes i vrijeme dostave...mene to baš spašava sad pa eto, tko hoće nek proba
i ispričavam se na ovolikom postudobila inspiraciju
e i zaboravih, Ugolina, moja cura isto zadnjih par noći pojede valjda za 5 min i to je doslovno u snu, ne podrigne se, ne zbljuca i nastavi spavati ko top dalje....i tu prvu turu do tad odvali po 6,7 sati i onda nakon tog hranjenja još oko 3 sata
Curica bome iz ove perspektive istina, takva vizita mi ne treba, ali bi bar mogli imati ogledni pregled na izlasku iz bolnice kao beba kod pedijatra.
E da bile znam da li sam vam rekla ali sad nakon dojmova pričala sam sa muzem on je zvao doktora i babicu kada je vidio da kosica viri iz mene znaci HB na mojoj ljubavi ( nisu me bas obilazili ni Dr. Ni babica)
Sortiraj odgovore
Najstariji