Kleopatra ja stalno mislim kamo imam taj soor. Njoj stalno na jeziku bijelo,ali samo na jeziku. Da su gljivice rekli su mi da bi bili i sa strane i svuda. Probaj sa gazicom po jeziku,ako silazi onda je mlijeko,ako ne onda soor. Meni se ljuti sam na lijevoj ali kad joj na tu cicu ne tece u potocima pa mora vuc. Inace nemam nekih drugih simptoma pa vjerojatno nije nista.
url=https://lilypie.com]
Kleopatra nemam iskustva no nadam se da nije soor nego samo neka losa faza koja ce brzo proc 😘
Sunshine klinci nam rapidno rastu i da sve je lakse s njima iz dana u dan. 😊 dok ne dodu zubili ili tako nešto slicno 😂😂
Kad ti se probudila nocas kad je zaspala u 9?
Joj ginic susjed meni bi bio neugodnjak hehe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mah ja i ovaj forum, nikak da se prokužimo do kraja
Ugl prethodni post je trebao biti odgovor na onaj od Marigmar
Sanjarka, još ne šopingiramo za krštenje haha, moram ionak malo pričekat da vidim na kojoj ćemo biti veličini za mjesec dana, već smo neko vrijeme na 62 i sad si sve mislim jel će prerast već to do početka devetog mjeseca Tak da mislim da ćemo to onaj zadnji tjedan obavit!
Inače sam danas baš malo u bedu, trebali smo ići na more sljedeći tjedan par dana jer je muž na godišnjem ali su ispale neke komplikacije s apartmanom i sad je ugl ispalo da je zauzet tada Ne znam jel ćemo uspjet nešto sad još nać u zadnji čas u ovoj špici, baš me to ubediralo!
Ugolina, da joj nije dosta vjerojatno bi ona jela još... Vidim da je i ona velika bebačica isto ko i moj mali, ali on nikad ne jede duže od 10, maksimalno 15min... Osim ako već krene drijemat pa mu ju ja ne vadim nego ga pustim da ju sam izbaci, onda to malo potraje al to više nije pravo hranjenje nego povuče svaku minutu tipa dvaput Valjda to jako ide, dobro si može povuć i ne treba mu više. Jedno jutro me iznenadio, prespavao je 6 sati u komadu i nakon toga je natezao cicu skoro više od 20minuta haha.
A kaj se spavanja na trbuhu tiče, nama u rodilištu rekli nek stavljamo svaki put na drugi bok i tak smo radili sve do evo neki dan... Mužev brat je bio tu, zabaljao se s malim i zaspao je na trbuhu, odspavao prek dana ko nikad haha! I od sad to prakticiram preko dana, očito mu se sviđa i puno mirnije spava, inače preko dana rijetko kad bi spavao više od dva sata u komadu, ovako okine i po 4 sata! A i inače voli biti na trbuhu, diže glavu visoko i ako mu stavim igračku ispred njega u stanju je po 15min držat glavu i gledati u nju.
Ne znam zapravo zašto se ne preporuča stavljati djecu na trbuh, zbog mogućeg gušenja ili ima još neki razlog?
Rose nemam pojma kakvo je stanje dole ni prvi put ni sad. Nisam gledala pod rukom izgleda ok. A kvrzicu san osijetila oba puta meni su rekli da je to zavrsni sav dolje je nisko put guze.
Čuj da ce ti ispravit nakon drugog poroda oooooo
Broj 62? Ja ne znam jel jedino moj pliva u tom broju a nije uopce mala beba hm
Koliki je sad tvoj malac?
Ocito nismo jedini koji smo otkrili spavanje na trbuhu hehe
E da u Splitu redovno gledaju i dalje dole uz popratno stiskanje trbuha
Sanjarka spavala jr do 1, pa do 6 i onda skoro do 9.
Rose ja je par dana stavljam na trbuh za vjezbat glavicu i sve vise joj se svidja,do sada je bilo vristanje za tih par min,a spavanje nikako,jednom mi je samo zaspala i to jucer na nekih sat vremena. Meni oedijatrica rekla da im je onda nepravilno disanje. Da je najpravilnije na bok
Avies nam ocito zapalila za more!!
url=https://lilypie.com]
Znaci,nekako ste tu u blizini drugog mjeseca djeteta poceli ih stavljati spavati na trbuh??
Sanjarka da 62, 56 smo spremili već prije kojih dva tjedna :D Ne znam stvarno koliko ima kila sada, idemo na pregled sljedeći tjedan, ali baš smo ga neki dan ja i svekrva mjerile i ispalo nam točno 62cm. Brzo raste malac, na prvom pregledu koji je bio s 3 tjedna i 2 dana je narastao 5 i pol cm (rođen je sa 50) i dobio kilu. Tak da brzo ti nama idu te veličine
Sortiraj odgovore
Najstariji