Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    01. Kolovoz 2016. 18:27

Ma joj cure tu epiziotomiju je sam vrag izmislio. Ovaj put sam rodila na indukciju, i ok ja s trudovima i to sve, ali ovaj izgon, kad svi nesto guraju ruke unutra, pa stišći na suho u onim stremenima, ko da te siluju. kod mene isto u biti sve ok, al za iduci porod stvarno ne znam hocu li uopce ici u bolnicu. Sve je to neprirodno, na silu, i onda ta epiziotomija samo je tocka na i.

Aurelija
    01. Kolovoz 2016. 19:25

Pozdrav cure, da vam se tu pridružim. Ovdje se puno manje stranica ispiše nego na ljetnim trudnicama, možda stignem pratit, ponekad se i javit! 
    Ovdje sve neke bebe spavalice vidim! Ugolina, sretnice! Moja inace po danu spava ko top, al po noci se budi 3,4 puta, meskolji se, prducka, stenje, hoce cicu, ne znam jel bi to bili neki grčići? Al nocas sam je ostavila kod sebe i probudila se jednom! Možda me ipak samo testira...

Kako vi uspavljujete svoje bebe? Moja isto hoce uspavat se na cici, malo povuce pa stane, al ne pusta! Cim izvucem, probudi se. Ima neki drugi način, da ne postane cicoovisnik i da je povremeno moze tata uspavat?!

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2016. 20:00

Ginic kontrola sve za pet jeeej! 😊 kaze da moze ostat komadic posteljice doslovno velicine rize i uzrokovat probleme oooooo. Ugl napravio mi i papu i jos da je to ok i super.
    Btw ovo je prvi put da mi se bas zagledao u picu htjela sam pitat jel izgleda ok al bio mi neugodnjak 😂😂😂

Aurelija welcome ❤ pa naravno da ces stic pratit sigurna sam da ce Nika bit dobra curica mami 😉
    Taj nemir nocu nas jos uvijek prati nakon nocnog hranjenja valjda probavlja pojedeno. A to da bolje spavaju uz nas to svakako mustre male. Stavi je slobodno kraj sebe bar ces bolje spavat ima vremena za posli to ispravljat 
    Uspavljivanje prvi mjesec nosala ga ili na boci. Sad zaspe lezeci na meni ili sam. 

Rose zaboravih pitat di idete na more?
    Mi definitivno odredili krstenje 11.9
    I bome super prirast prava je to momcina ❤

Cure s epizotomijom je uzasno je i stvarno boli jako i smeta 😕 stisnuti zube i cekat da prode nema druge nazalost

Ugolina ima mozda tjedan dana da smo poceli spavat na trbuhu. Al samo jedno popodnevno dugo spavanje.
    Danas odvalio od 3-6 👍

Sunshine a bas. Mi 56 nosimo evo vec 2mj i jos cemo izgleda 😁 broj 62 ceeeka! 

Ellie vi ste se bas nanosili već svakakvih brojeva. Jel cura otkrila ruke?

Marigmar svaka cast tvom muzicu! Kapa dolje

Abies uzivajteeee! ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    01. Kolovoz 2016. 20:27

Ugolina ma kaj bi se uvrijedila, i jedina riječ koja opisuje moj porod je kolinje jedino lijepo iz toga je naravno moj anđeo i prošla bi sve ponovni za ovo moje stvorenje pogotovo zato sto tih dana kada sam ja bila gore bilo je i par slučajeva sa lošim ishodima ili kritičnim pa si čovjek samo bolje da s ne žalim.
    Rose potpisujem sve sto se tiče Vinogradske, dakle jedino osoblje je korektno s obzirom da rade svakako znog godišnjeg, ja ova 3 dana jedni te iste sestre i doktore sretala a rade noćne po čemu bi trebali bar 2 dana slobodno imati ili tak nešto. Ovo sve drugo mi je na žalost bas loše 😔

Rose08
    01. Kolovoz 2016. 20:43

Haha Sanjarka, zagledao se u picu
    Mi ćemo tjedan prije, mali nema kombinaciju al zato moja danas stigla s Manga Crne trapez hlače i onako kraći top gore bijeli s volanom i crnim deblim  naramenicama, zadovoljna sam baš, u ovim trapez hlačama noge mi izgledaju duuuugačkoo i tanko A cipele imam jedne sandale isto s Manga koje stoje već mjesecima nenošene, super se uklapaju u kombinaciju! Tako da mi je barem to malo popravilo jutarnju depresiju... Ja i moj bolesni online soping 
     Mislili smo na Krk il tak nešto tu bliže da se ne vozimo dugo s malim, al sad ne znam jel bude kaj od svega, nadam se da će ipak nešto uletit! U onoj grupi kaj mi je Ellie rekla još ništa 
    Crazy baš si u pravu, ko da ju je vrag izmislio! Al ne znam jel ima koja iskustva kak je kak samo pukne, isto ili?
    Aurelija, bude se to valjda izreguliralo s vremenom, ne znam kaj bi ti savjetovala.. Nošenje i cica je na početku bilo i kod nas, s tim da je cica imala prednost, ali sad već sam zaspi kad je umoran.. Muž kad ga treba uspavat stavi ga tipa na prsa pa dok ne zaspi. Ali dok on nije stvarno sam umoran nema te sile koja će ga uspavati. Srećom ima neki dobar ritam 

Rose08
    01. Kolovoz 2016. 20:45

Krivi sam smajlić stavila na ovaj online šoping, trebao je biti

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2016. 22:14

Rose drzim fige da uleti neki apartman!
    Daj nabaci linkove s manga da vidimo o cemu to pričas 😉
    Kupujes li malcu online?
    Ne znam kako je kad samo puknes al prvi porod i pukla i rezana eee to je gadnoooo tek.
    Kazu da je gore kad sam puknes e sad jel lazu neznam

Marigmar losi ishodi? Uh 

Btw ja sam i primala krv svejedno mi nitko nije tlak mjerio 
    Oni jedino temp mjere. 
    Ta jutarnja vizita je prekomicna. Sestra stiska trbuh a dr na dnu kreveta gleda onu listu. Neznam sta oni uopce gledaju ili sam ja ta sretnica kojoj se tek zakompliciralo noc nakon izlaska iz rodilista

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    01. Kolovoz 2016. 22:50

Ma joj te vizite... danas nam je doslo 6 doktora i samo prozuje, pitaju jel sve u redu i odu ča... komedija...
    Realno gledajući nismo bolesne, ali nas oni takvima naprave s tim rezanjem. Mene dolje bas fino peče...

CrazyPuppet
    01. Kolovoz 2016. 23:01

I e da, hvala vam svima na cestitkama, zaboravih zahvalit 

Ellie00
    01. Kolovoz 2016. 23:12

Vecer... 
    Iza nas stresan dan. Preminuo tata od mm. Idemo sutra opet u Slo. 
    Ne mogu reci da sam ga poznavala bas, vidjela sam ga sve skupa 4 puta , bio je dosta bolestan i slabo je cuo tako da se nismo napricali..Nije nam ni na vjencanju bio zbog bolesti, A i mm nije bio jako blizak s njim (tesko djetinstvo), ali ipak tata mu je... Drago mi je da smo ipak bili prije 2 tjedna, da je vidio Enu.. 
    Spakirala sam nas i ujutro krecemo... 

Ps.kad citam ove price s poroda ponekad mi dodje drago da imala carski. Al samo ponekad 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.