Sanjarka bas teska slika juniora
Prijatelji imaju 4 djece pa su prosli takve ludarije. No nije bas ugodno
Mi smonbudni od 6 uz tu i tamo 5mim spavanje na rukama. Mislim da cu se onesvijestit vise 💪
Mi odspavale dva sata popodne zajedno.
Zab komentirat naravno. Sto se tice boce i hranjenja. Izdojila sam se za hranjenje samo jednom sada kad sam isla kupit haljinu i mislim opet za u crkvu drugi vikend ako zatreba. Inace ostavila u bocici preko noci i drugi dan kod odlaska ostavila vani da se tenperira a mm zagrijao mlijeko u bocici u vrucu vodu. Tako mislim opet,samo uzet u onoj torbi za bocice da drzi temp. Bit ce ok valjda.
url=https://lilypie.com]
Sanjarka radila sam crvenkapicu- al svoju verziju s pudingom i kekisima. Meni odlican kolac, a brzo gotov bez pecenja.
Marigmar cestitam na bebici. Divan je.
Moja Ena ti je prva dva i pol tjedna zivota bila na intenzivnoj i odvojena od mene.. Mogla sam ju dva puta na dan vidjet po pola sata. A sve oko mene bebe u rodilistu...i ja u istom hodniku ko ona. Pucala sam psihicki i ni sad ne znam kako sam sve to prezivjela...
Budu ti ga brzo vratili- malo ce ga stavit na suncanje i to je to. A ni taj potez njih ne smeta jer ionako ispocetka samo spavaju..
E da. Kupila sam si danas Brush Activ od Rowente- rotirajucu cetku susi i oblikuje.. I po prvi put u zivotu uspjela sama isfenirat svoju grivu od kose. Preporucam
Evo uspjela odspavati 40min i sad blejim u plafon a do 2h sam mogla spavati 😁
Ejic tek sad vidim o čemu si tada pisala i skidam ti kapu jer to treba izdržati išlo kao i Sanjarka koja je bila hospitalizirana, uf 😔 Al super smo mi stvarno u najgorim situacijama izvučemo se 💪🏼
E sad imam pitanje naravno, navodno u Vinogradskoj tako mi je sestra tu rekla kada sam pitala, vise ne gledaju uopće rez dolje niti šavove i kaj je najbolje stvarno vizita dođe i ode kao prohujali sa vihorom i uopće nema ono "skidaj gaće" sto ste često komentirale. Iskreno meni je to glupo jer kak sa ja znam kakvo je stanje dolje, osobno mene to jako bio svaki jeb. šav osjetim kako žari i peče, ne mogu mokriti na wc u sjedećem položaju jer peče vec samo u kadi dok se tuširam, izluđuje me, znam da je to rano i svježe ali kaj je normalno da to nitko ne pogleda do 6 tjedna kod ginekologa.
Isto tako kako sa stolicom, tj. Ja momentalno kada dođem na wc izgubim osjet stiskanja i velike nužde jer jednostavno blokada mozga zbog boli i nemam poriv nikakav, bojim se da sve ne popuca od naprezanja 😁 Kako sa time, savjet neki? Jer bojim se sto vise čekam to je tvrda stolica. A opet jako sam rezana i puno šavova imam 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji