cure, hvala na podršci, najbolje ste
mi još na br.1 pelenama...Sunshine pošalji pa mi tebi paket dvojke
Sanjarka, moja ima samo onaj kotačić za vrijeme sušenja u minutama i gumbić C za smanjenu temp. i još jedan kad sušiš veće stvari, tipa plahte i posteljinu da se sve ne spetlja pa ja uglavnom sušim na toj smanjenoj temp. Inače, baš imaš lijepo ime, meni to bio favorit umjesto Katja, jer mi cure imaju imena na tri slova, ali moj muž i kćer zapeli za Katja pa eto...
Bili nam jedni prijatelji u gostima upoznat petru. Sin u bazenu i zaprska, zalije covjeka od glave do pete. Ajme sramote! A ja ga hvalim kako je dobar...i to bas tada sa zenom pricam
Cure moje evo i nas, nisam stigla popratiti u kojim ste temama sada samo da se malo javim. Evo nas jos u bolnici sutra nam je treći dan i trebali bi doma no sad su mi došli po malog jer ima žuticu, jako sam tužna jer mi fali strašno nisam mogla ni sanjati da je to takav osjećaj jednostavno ne znas dok ne osjetiš 💕 Najgore od svega je to sto znam da to je normalno i nije ništa ali mi samo suze idu od tih hormona 😂😂😂 sestra je rekla ako bude krv uredu ujutro da bi nas ipak pustili doma. E da i to vađenje krvi i cijepljenje me dotuklo, recite mi da ne budem takva zauvijek kak cu dijete odgajati ako tulim svaki puta kad I on 😂😂😂
Marigmar ja jucer sa malom nisam htjela uc u zubara jer ne mogu podnijet da joj netko/nesto nanosi bol , tako da da uvijek ces bit takva 😝
Ide na fototerapiju ili? Puno nek cica i bit ce to sutra ok.
Moj je bio s menom u sobi pod plavim svijetlom pa nisam mogla sebi doc od tuge haha jos s onim povezom preko ociju ajme!
Ellie koji kolac si radila ? 😊 bolje da se on svadio sa sveki nego ti 😄
Abies Haha zakon ti je mali! 😄😄😄 dijete je razumit ce prijatelji ako su ok.
Imaju li vaše bebe podbradak? Moj je ja mislim 3 sloja naslagao 😄😄😄
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sto se okretanja tice. Zna se ponekad okrenit sa trbuha na leđa ako je od volje za dizanje glavice.
S leda na trbuh se jednom prebacio i vise ne
Jos to nije ono pravo.
Mala se pocela okretati sa 7mj ona je bila pravi trut 😂
Ajme Sanjarka onda bolje da nije tu jer bi ga ja jos spašavala od tog poveza 😂😂😂
Ma salu na stranu ali stvarno bi htjela očvrsnuti a ne da tak plačem kad god on na neki pretragu ide, mislim sad sam u fazi da plačem i za tuđu djecu, jos u trudnoći dok sam vadila krv sam plakala kad bi djecu vidjela a čekaju red i placu a tu u bolnici me srce boli kada bebe placu u svakom slučaju nadam se da bude prošlo to 😀
Ovako to izgleda mene dusa bolila radi ovog na ocima hehe
A dobro nećeš ostat bas takva. 😂
A gle profilne kako se namistio. 😍😍
Ej curke, ja se malo ulijenila za tipkanje ovih dana, nemam nista bas pametnog za napisati pa vas samo citam, al reko ajde da se malo ipak ukljucim :D Vidim da pricate i o gostima, nama non stop neko tu... Imamo bas puno familije i muz i ja i svi nekak dolaze, al ugl ih ugoscujemo dolje sa svekrvom i svekrom obzirom da nemamo kuhinju jos gore :P Samo kad su neki mladi ili frendovi onda smo na katu i super mi to odgovara haha!
Dan ljetnice!
Kod nas toplotni udar, mi se zabarikadirali u sobu i nikud ne mrdaj 😉 cekamo da nam dodu jedni gosti u babinje, mala spava. Danas ju je tata uspavljivao pa je vidio koje su to muke dok ne zaspe 😌 i samo uspije na trbuhu mirno odspavati 2-3 sata u komadu 😊
Ujutro smo bili s malom na kavi i u nabavci namirnica. Bila je dobra, malo je plakala kad je bila gladna i kad je trebalo zaspati. Podojila sam ju u autu 😅 👍💪 odmah se osjecam kao da sam se rijesila nekokvog ogromnog tereta (straha)😨 sad bi mogla svukud s njom samo da znam da cu imat malo mira da ju nahranim. Zapravo mislim kupiti izdajalicu, pa me zanima, mame koje hranite bebace na bocicu, u cemu nosite bocicu s mlijekom kad idete negdje?
Ugolina ne ljutimo se mislim da cu i ja tak poceti citirati jer vise ne znam kaj sam procitala i tko je kaj pisao 😒
Sanjarka slika😟 moja ima dvije brade 😝
Marigmar to ti je normalno, hormoni luduju. Cekaj kad poraste i pocne ti se svjesno smijati, onda ces isto plakati al od srece. Lude babe 😂
https://www.coolinarika.com/recept/kolac-sa-bananama-na-brzinu/
Danas kad zaspe cu ovaj radit. Prvo mi ga mama napravila i stvarno je fin. Nisam bas za radit kolace,ispadnu stvarno fini ali ne lice na nista. Da mi je sveki doma dala bi njoj. Stvarno joj skidam kapu za kolace,em prefini...uvijek ispadnu perfektno a izgled kao da ih ravnalom izracuna.
Ugolina ti citiras a ja pisem dva tri posta za redom jer zaboravim...mene danas glava bolucka cijeli dan,mislim da cu popit lekadol.
Babinje...aaaah! Luda sam vec,a mislim da je to tek pola njih. Imamo jako puno prijatelja,rodbina tolko niti ne dolazi nego obiteljski prijatelji.nije mi to tolka tlaka ako se rasporede. Pripremim kolac,mm napravi platu sa narescima i pospremi za njima i bok!
Marigmar ja kad sam dosla doma sam tjedan dana plakala kako ja ne znam sa bebom i ispricavala joj se da mi treba vremena da se naucim.. sve ce to sjest na svoje.
Vidim na fejsu rasprava o spavanju na trbuh,ja ne stavljam. Meni su izricito rekli ne. Cak ne stavljam da vjezba glavicu. Ne znam jel to tako strasno krivo. Na kontroli sa 1 mj je rekla da je zadovoljna i da nista vise ne treba napravit sa 1 mj. Kad sam je znala stavit na trbuh za vjezbanje (kad smo dosle iz bolnice) znala je tolko plakat da se to pretvori u vristanje,valjda joj ne odgovara,niti sad. Pedijatrica mi je rekla ako jojbtolko smeta da je ne forsiram. Onda sam malo guglala i postoje druge poze. Znaci uredno mi odize glavicu kad mi je na podlaktici,kad je dignem za podrignut (onda bas lijepo dize i gleda okolo), a dizem je bocno bez pridrzavanja glave. Sad par dana je probam jednom dnevno stavit na trbuh i dize glavicu ali bas place. Pitat cu dr na kontroli za nekih 2 tjedna sta ona misli.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji