Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    29. Srpanj 2016. 13:01

mi jučer bili na uzv kukova i doktorica me totalno izbedirala....kukići super, ali kad ju je vidjela napala me da je dijete premršavo, da izgleda ko novorođenče, a ne ko dijete od mjesec pa je vagala, dobila 600 g u mjesec i kao to je premalo...naša pedica kaže da je ok?
    i baš sam bila u komi, odmah usput kupila i aptamil i dam joj bocu dnevno i sad je guram i na cicu svako malo, ona uvijek bljuje ko obično i ne znam šta da radim...ima netko savjet? ja vidim da se ona ipak malo zbuckala, ima obraščiće, a i narasla je 4,5 cm u mjesec dana

Sunshine1
    29. Srpanj 2016. 13:06

Ja si sad idem slozit pelenice na podlogu da imam spremno i vidim br 1, pa reko valjda mi ostalo.i idem izvadit jos par kad ono sve jedinice!!! U pakiranju od dvojke!!
    Jel to jos kome bilo?

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    29. Srpanj 2016. 13:06

Ja si sad idem slozit pelenice na podlogu da imam spremno i vidim br 1, pa reko valjda mi ostalo.i idem izvadit jos par kad ono sve jedinice!!! U pakiranju od dvojke!!
    Jel to jos kome bilo?

Sunshine1
    29. Srpanj 2016. 14:43

Ellie bas mi zao zbog svega sta ti se dogodilo. Ali to te sve ojacalo i mislim da ti sada nitko nista ne moze pa niti zivot. Ja sam bila tesko bolesna 2009 i prosla puno toga,ali onda se sve preokrenulo a ja sam samo 'rasla'. Prkosila bolesti uz doktore,zavrsila faks,nasla posao kroz 3 mjeseca (kao dipl oec),udala se i eto sad mi stigla princeza!!! Ono najboljr je dokaz ljubavi mm koji je kao decko bio uz mene cijelo vrijeme. A bilo je jako ruzno razdoblje. Ali sada smo oboje jaci od svega.
    Curice meni ne djeluje mrsavo. Pa puno je dobila na visinu/duzini.

Abies jedi zspalila za more? Sta sa kucom,podijeljeno vlasnistvo ili su zauzimaci poznanici i rodbina koji si misle da se podrazumijeva kako mogu mjesec dana bit na moru?

Ja jos specem riblje stspice,uspjela sve pocistit. Danas dvoje babinje,u nedjelju jedni za sada. Kolac necu stic,inace bi. Moja mama visi na kulinarici pa nade puno recepata za 30 min a jako fini.

Sanjarka88
    29. Srpanj 2016. 15:35

Sunshine 😞 nadam se da je bolest potpuno izad tebe i da vise nemas nikakvih problema 😘
    Joj koliko babinja kod tebe bas imate dosta onda rodbine/prijatelja.
    U mene sve nesto sporo i pomalo, malo ih se izredalo. Mozda to u Dalmaciji vise nije in 😂

Ako nades koji recept tako dobar zalipi link 😉

Curice super je dobila na duzini i 600g nije ni toliko strasno, pricekaj kontrolu sa 2mj pa ces vidit kako stvari stoje 
    Koliko je sad teska i duga?

I potpisujem sve sta si rekla za susilicu.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    29. Srpanj 2016. 15:52

Curice ti si pisala prije o susilici. Ponovo pitam, bebina robica jel ista ili se nesto unisti. I traperice? Netko ih susi nekom se uniste. Jel to ovisi o vrsti i marki susilice? Najvise imam majice i traperice i naravno bebino.

Osmijeh bebe o da. A tek kad ti veli mama ja te jako volim...gotova sam 

curicax3
    29. Srpanj 2016. 16:33

Sanjarka, sad ima 3770 g i 54,5 cm...pa i ja mislim da je možda bolje da se ne uzrujavam, možda sad u ovom mjesecu dobije više....al cure su mi puno više dobivale pa me to zato malo i zabrinulo i još kad ti tako doktorica kaže, al danas sam se već malo smirila

Abies, ja sad svu bebinu robicu sušim u sušilici, a traperice obavezno...muž mi ima 2 m pa možeš mislit kolike su to traperice, al nikad se nisu ni uništile ni skupile. Ali možda je fora u tome da svu robu, osim ručnika i bijelog veša sušim na programu sa smanjenom temperaturom...imam Gorenje kondenzacijsku, to su mi drugi preporučili i stvarno sam prezadovoljna....evo već 6 g radi svakodnevno, bilo sitnih popravaka, al sve u garantnom roku od 5 g

Elle827
    29. Srpanj 2016. 19:36

curice, a jesi ti inače dojila isključivo ili uz dohranu? sorry, sigurno si pisala ali nisam pratila ovu temu toliko, malo sad upadam ko padobranac....ako šta znači, ja sam sa svojom curkom imala istu stvar, ali meni hB nikad nitko od doktora nije rekao tako nešto kao tebi...
    evo jedan link koji će te možda malo umiriti...
    http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/napredovanje-iskljucivo-dojenog-djeteta.html

uglavnom, moja ti je isto tako po manje dobivala, ali naša pedijatrica nije nikad dizala uzbunu i rekla je da su neke bebe jednostavno takav tip..idu više u visinu nego u širinu...pogotovo jer je mala uvijek bila energična i nije izgledala slabo il letargično ili bilo što slično.... slušaj svoju pedijatricu i ne brini...znam da te to sad izbacilo malo što ti je rekla ta na kukićima al zaboravi na nju... bebica ti je dobro, kukići su dobro i sve je super...

'

curicax3
    29. Srpanj 2016. 21:32

hvala ti Elle, baš si me utješila ma da, isključivo je dojim...dojila sam i dvije starije, ali su u prvi mjesec dobile skoro kilu i pol......ali one su bile nemoguće, baš kao što ti opisuješ svoje, čim ih spustim probude se i onda sam nekad trpala cicu samo da ih smirim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.