Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    29. Srpanj 2016. 10:42

Jutro zene.
    Evo mi danas ranoranioci. 
    Ujutro u 8 se svekrva pojavila na vratima, kao usput ona navratila a mi taman se spremamo za Goljak. Pa ispituje gdje idemo i zasto. I onda prokomentira- kao prica Eni, kako danas ti doktori pretjeruju s pretragama, da je i ona nedonosce ('47 je rodjena) i da nije isla na nista, nije ni u bolnici rodjena i da joj nista ne fali. Odmah mi je digla tlak 
    A Goljak- doktorica bila draga, nismo cekali. Uzv je ok, ali ima blazi oblik hipertonusa . Morat cemo na kod fizijatra na vjezbe.. Kaze dr da ne brinemo da ce se to iskorigirati i da je to zbog moje hipertenzije... Bila sam malo down al sad kad razmislim nije tako strasno.. Vjezbat cemo

Ugolina
    29. Srpanj 2016. 11:09

Ellie00

Jutro zene.
    Evo mi danas ranoranioci. 
    Ujutro u 8 se svekrva pojavila na vratima, kao usput ona navratila a mi taman se spremamo za Goljak. Pa ispituje gdje idemo i zasto. I onda prokomentira- kao prica Eni, kako danas ti doktori pretjeruju s pretragama, da je i ona nedonosce ('47 je rodjena) i da nije isla na nista, nije ni u bolnici rodjena i da joj nista ne fali. Odmah mi je digla tlak 
    A Goljak- doktorica bila draga, nismo cekali. Uzv je ok, ali ima blazi oblik hipertonusa . Morat cemo na kod fizijatra na vjezbe.. Kaze dr da ne brinemo da ce se to iskorigirati i da je to zbog moje hipertenzije… Bila sam malo down al sad kad razmislim nije tako strasno.. Vjezbat cemo

Ajme meni...znaci danas je bila kod tebe,onda nebu dosla kod mene,hahahaha

Ma budete vi to izvjezbali,bitno da se na vrijeme saznalo sto je,kod beba se sve zacas ispravi 

mare1989
    29. Srpanj 2016. 11:13

Jutro mamice

ellie moja kcer je imala blazi oblik hipertonusa i uz vjezbe smo to rijesile,prvo dijete pa se onda uplasis.Samo slusaj savjete doktora i bit ce sve super.

Ellie00
    29. Srpanj 2016. 11:22

Hahaha Ugolina, da, ispucala nam svekrva svoje mudrosti danas kod nas. 
    Hvala Mare
    Cula sam se sad s frendom neonatologom pa mi jos jednom sve objasnio i smirio me tako da sam ok sad. Moramo te vjezbe ozbiljno shvatit i radit i kaze da bude sve ok.
    Nakon svih bolnica sto sam zadnjih 5 godina prosla (mama 2 tumora, tata infarkt, sestra tumor stitnjace, ja bila 2 mj u bolnici zbog hipertenzije) regiram preburno na bilo kakvo spominjanje bolnica jer pusem i na hlado vec..

Ugolina
    29. Srpanj 2016. 11:43

Ajoj,ellie, bas vam se sve nes lose zaredalo..kak to podnosis

Ellie00
    29. Srpanj 2016. 11:48

A Ugolina moras prihvatiti i veselit se stvarima koje imas... Mama i tata su preminuli, sestra je hvala Bogu ok.. Puno je lakse od kad je mm kraj mene (upoznala ga nakon sto su mi starci preminuli), a i Ena je sad tu i stvaramo, tj. imamo svoju obitelj. Starci su mi bili mladi (50 godina), sve je to doslo prerano ali takva je bila sudbina ili sto vec... Zato me valjda i pogadja tako taj odnos s svekrvom, htjela sam da to bude bolje, al ona je dijametralno suprotna osoba mojoj mami i meni tako da tu nema srece

Sanjarka88
    29. Srpanj 2016. 12:13

Joj Ellie tako mi je zao 😥😥😥 bas tezak zivot, treba puno snage i hrabrosti za izgurat to sve uh! 😕

Sta se tice hipertonusa nije to ništa strasno uz vjezbe brzo se rijesi. 😘 

Ugolina hahaha rijesila si se sveki danas 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    29. Srpanj 2016. 12:54

Ellie, drži se...ne mogu ni zamislit kako ti je...meni tata umro od srca odjednom sa 53 i to mi je bilo strašno, a ne mogu sad zamisliti da se nešto i mami dogodi! al zato si ti tako jaka ko lavica i sve ovo s Enom si super podnijela

curicax3
    29. Srpanj 2016. 12:57

dakle, sušilica...ja ne bi mogla ni dana bez nje zamislit...kupila je kad sam bila trudna prvi put i ne žalim ni trenutka! radi svaki dan...čak sad i po ljeti, nešto povadim na štrik, a dio sušilica

ručnici iz nje ko novi, mekani uvijek, a da ne spominjem da većinom ni ne peglam skoro ništa, ako povadiš dok je vruće i ako nije pretrpana protreseš i ko ispeglano

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI