Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    29. Srpanj 2016. 10:42

Jutro zene.
    Evo mi danas ranoranioci. 
    Ujutro u 8 se svekrva pojavila na vratima, kao usput ona navratila a mi taman se spremamo za Goljak. Pa ispituje gdje idemo i zasto. I onda prokomentira- kao prica Eni, kako danas ti doktori pretjeruju s pretragama, da je i ona nedonosce ('47 je rodjena) i da nije isla na nista, nije ni u bolnici rodjena i da joj nista ne fali. Odmah mi je digla tlak 
    A Goljak- doktorica bila draga, nismo cekali. Uzv je ok, ali ima blazi oblik hipertonusa . Morat cemo na kod fizijatra na vjezbe.. Kaze dr da ne brinemo da ce se to iskorigirati i da je to zbog moje hipertenzije... Bila sam malo down al sad kad razmislim nije tako strasno.. Vjezbat cemo

mare1989
    29. Srpanj 2016. 11:13

Jutro mamice

ellie moja kcer je imala blazi oblik hipertonusa i uz vjezbe smo to rijesile,prvo dijete pa se onda uplasis.Samo slusaj savjete doktora i bit ce sve super.

Ellie00
    29. Srpanj 2016. 11:22

Hahaha Ugolina, da, ispucala nam svekrva svoje mudrosti danas kod nas. 
    Hvala Mare
    Cula sam se sad s frendom neonatologom pa mi jos jednom sve objasnio i smirio me tako da sam ok sad. Moramo te vjezbe ozbiljno shvatit i radit i kaze da bude sve ok.
    Nakon svih bolnica sto sam zadnjih 5 godina prosla (mama 2 tumora, tata infarkt, sestra tumor stitnjace, ja bila 2 mj u bolnici zbog hipertenzije) regiram preburno na bilo kakvo spominjanje bolnica jer pusem i na hlado vec..

Ugolina
    29. Srpanj 2016. 11:43

Ajoj,ellie, bas vam se sve nes lose zaredalo..kak to podnosis

Ellie00
    29. Srpanj 2016. 11:48

A Ugolina moras prihvatiti i veselit se stvarima koje imas... Mama i tata su preminuli, sestra je hvala Bogu ok.. Puno je lakse od kad je mm kraj mene (upoznala ga nakon sto su mi starci preminuli), a i Ena je sad tu i stvaramo, tj. imamo svoju obitelj. Starci su mi bili mladi (50 godina), sve je to doslo prerano ali takva je bila sudbina ili sto vec... Zato me valjda i pogadja tako taj odnos s svekrvom, htjela sam da to bude bolje, al ona je dijametralno suprotna osoba mojoj mami i meni tako da tu nema srece

Sanjarka88
    29. Srpanj 2016. 12:13

Joj Ellie tako mi je zao 😥😥😥 bas tezak zivot, treba puno snage i hrabrosti za izgurat to sve uh! 😕

Sta se tice hipertonusa nije to ništa strasno uz vjezbe brzo se rijesi. 😘 

Ugolina hahaha rijesila si se sveki danas 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    29. Srpanj 2016. 12:54

Ellie, drži se...ne mogu ni zamislit kako ti je...meni tata umro od srca odjednom sa 53 i to mi je bilo strašno, a ne mogu sad zamisliti da se nešto i mami dogodi! al zato si ti tako jaka ko lavica i sve ovo s Enom si super podnijela

curicax3
    29. Srpanj 2016. 12:57

dakle, sušilica...ja ne bi mogla ni dana bez nje zamislit...kupila je kad sam bila trudna prvi put i ne žalim ni trenutka! radi svaki dan...čak sad i po ljeti, nešto povadim na štrik, a dio sušilica

ručnici iz nje ko novi, mekani uvijek, a da ne spominjem da većinom ni ne peglam skoro ništa, ako povadiš dok je vruće i ako nije pretrpana protreseš i ko ispeglano

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.