Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 15:03

Ellie e dobro jer jedino i sjedi u mom narucju. Javi sta ti kazu

Ejic tiha misa a? 😆
    Dobro je rekla Crazy triba njih preventivno zatuc 😬

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    05. Studeni 2016. 15:04

Ugolina, nekidan ga nisam cekala. Legla oko 23, u 23:30 se on probudio i ja sam drijemala za vrijeme hranjenja. Onda nisam pazila niti osjetila jel jede ili se igra ili spava pa se nije najeo kako bi moro vec prije zaspao na cici i 2h kasnije je opet bio gladan 😕 Tako da mi je jucer bilo lakse cekati ga (posto sam u krevet dosla tek oko 23:30) nego da me nakon pola sata opet trgne iz sna.

Evo kao sto sam i rekla. Spavao u vrijeme dok sam bila u trgovini i pripremala rucak, sad gotova, a on budan. Nema pauze 😩😩

Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 15:05

Ja bila do cc1 kuout ad u mullera i kašice i u spara za rucak 
    Junior nabrijan danas

Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 15:07

Nema pauze da 😩

I slazem se bolje cekat nego da te probudi nakon pola sata. Desilo mi se par puta ma uzas.
    Ejic a da ga probudis kad ides spavat pa mu das jest i onda si mirna

ejic
    05. Studeni 2016. 15:41

Sanjarka, ma ne mogu ja izdrzati u tihoj misi. Razgovaram s njim ali na distanci 😈😈 Ali ocito je skuzio sto je problem kad se sad malo igrao sa sinom kad sam ja cistila kuhinju od pripreme rucka 😉
    Probala sam Marcela jednom i buditi prije nego sam legla. Poceo se malo okretati i mislim si sad je idealno vrijeme i probudit ce se. Uzmem ga, izvadim sisu, idem mu bradavicom preko usni, skakljam po uhu, licu, bradi, ispod brade, tresuckam ga, on nista, spava ko top. Kad cvrsto spava mogu s njim raditi sta hocu i nece se probuditi 😕 Tako da mi ne preostane nista drugo nego cekati da se probudi 😕

Sanjarka88
    05. Studeni 2016. 15:49

Da mozda je ipak teze uvalit cicu nego bocu kroz san 

Ja upravo mjerila mog petomjesecnjaka 
    Ima ravno 7kg i oko 67cm ☺

Abies
    05. Studeni 2016. 16:33

Čitam napola. Petra spavala kao top a meni došli dragi gosti. Bilo bi bolje d je sad zaspala

deeka
    05. Studeni 2016. 17:03

Eee!
    I mojoj nokti rastu ko ludi, a muka ih osisat kad nikad ne spava cvrsto. Ufff
    U nas sinoc zaspala u 22, 2, 5, 8.. Prolazno.
    Sinoc popila zadnji antibiotik, a u sridu kontrola urina.

Ellie00
    05. Studeni 2016. 17:07

mi danas isto nismo popodne nesto spavali. al odspavala je noc i ujutro od 7 do 10 pa necu se zalit :)

mm je bolje, cak je danas monopoly kupio pa smo se popodne igrali. bebo nas promatrao u hranilici. 
    mislim da cu ju uskoro okupat, do 6 cemo pavat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.