Ellie e dobro jer jedino i sjedi u mom narucju. Javi sta ti kazu
Ejic tiha misa a? 😆
Dobro je rekla Crazy triba njih preventivno zatuc 😬
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina, nekidan ga nisam cekala. Legla oko 23, u 23:30 se on probudio i ja sam drijemala za vrijeme hranjenja. Onda nisam pazila niti osjetila jel jede ili se igra ili spava pa se nije najeo kako bi moro vec prije zaspao na cici i 2h kasnije je opet bio gladan 😕 Tako da mi je jucer bilo lakse cekati ga (posto sam u krevet dosla tek oko 23:30) nego da me nakon pola sata opet trgne iz sna.
Evo kao sto sam i rekla. Spavao u vrijeme dok sam bila u trgovini i pripremala rucak, sad gotova, a on budan. Nema pauze 😩😩
Ja bila do cc1 kuout ad u mullera i kašice i u spara za rucak
Junior nabrijan danas
Nema pauze da 😩
I slazem se bolje cekat nego da te probudi nakon pola sata. Desilo mi se par puta ma uzas.
Ejic a da ga probudis kad ides spavat pa mu das jest i onda si mirna
Sanjarka, ma ne mogu ja izdrzati u tihoj misi. Razgovaram s njim ali na distanci 😈😈 Ali ocito je skuzio sto je problem kad se sad malo igrao sa sinom kad sam ja cistila kuhinju od pripreme rucka 😉
Probala sam Marcela jednom i buditi prije nego sam legla. Poceo se malo okretati i mislim si sad je idealno vrijeme i probudit ce se. Uzmem ga, izvadim sisu, idem mu bradavicom preko usni, skakljam po uhu, licu, bradi, ispod brade, tresuckam ga, on nista, spava ko top. Kad cvrsto spava mogu s njim raditi sta hocu i nece se probuditi 😕 Tako da mi ne preostane nista drugo nego cekati da se probudi 😕
Da mozda je ipak teze uvalit cicu nego bocu kroz san
Ja upravo mjerila mog petomjesecnjaka
Ima ravno 7kg i oko 67cm ☺
Čitam napola. Petra spavala kao top a meni došli dragi gosti. Bilo bi bolje d je sad zaspala
Eee!
I mojoj nokti rastu ko ludi, a muka ih osisat kad nikad ne spava cvrsto. Ufff
U nas sinoc zaspala u 22, 2, 5, 8.. Prolazno.
Sinoc popila zadnji antibiotik, a u sridu kontrola urina.
mi danas isto nismo popodne nesto spavali. al odspavala je noc i ujutro od 7 do 10 pa necu se zalit :)
mm je bolje, cak je danas monopoly kupio pa smo se popodne igrali. bebo nas promatrao u hranilici.
mislim da cu ju uskoro okupat, do 6 cemo pavat
Sortiraj odgovore
Najstariji