Mi sutra imamo 6.mjeseci. Mm bi tortu . Za nas
. Moj veliki bebo borac
Curke koje su krenule s dohranom trebala bi mi pomoc. Sutra nam je u planu krenuti s kasicama, prvo bi krenula s jabukom. Zanima me kako ste je pripremali i koji je postupak uvodenja, Malo sam zbunjena jer negdje citam da se jabuka samo izriba i protisne kroz gazu pa da se onda tako krece sa sokicem, a negdje da se skuha jabuka, zmiksa i razrijedi s vodom pa da se tako daje. Help :)
Pixii, moja nadohrana izgleda ovako bez ikakvih opterecivanja i reda 😂😂😂😂.. jela je obicnu naribanu jabuku, pa takvu s petit keksom, naribanim,danas kuhanu jabuku s jednim petit keksom unutra,btw to mi se vise svida jer je puno bolja jabuka kad se izmiksa,puno meksa i radije bi ti takvu preporucila, pa bananu,samo sa zlicicom grebem kao po njoj,kasasta je..jela je vec i juhu izmiksanu,da dominira mrkva, pa kuhanu mrkvu zgnjecenu jer tad jos nisam imala stapni mikser.. rizolino.. krusku..
Po pravilu bi ustvari trebala zapocet s jednom namirnicom pa nju prakticirat dva,tri dana..pa onda neku novu isto tako..pa onda ih mozda iskombinirat.. a ne ovako ko ja zbrda zdola ovo ono 😂😂😂😂 i dijete mi je,zamisli,dobro 😂😂😂😂 a kao nebi niti smjela jos juhu niti kekse haha... a da ne pricam da sam joj u ovo danas stavila malo secera jer je jabuka bila prekisela... 😂😂
Kaze mm da napravim pola torte. me like . slavimo polurockas rockas sutra
Poudrav svima, meni je mam ove pa nema tolko mobitela i ipada
Danas bebulja bila dobra i zapravo sinoc od 9 do 5 spavala osim ako sam ju tolko u snu podojila da se ni ne sjecam al mislim da bi se sjecala haha
Onda smo se danas nasli s prijateljima dosla sam u ergu i izvadila je , pa svi ju diraoi i nakon pola sata dosta i spakirala je natrag i kuci hihi, ona zaspala i nastavila spavat se u svemu dobra je danas
Ejic mi peremo kosu posebno nad lavaboom onako kao u frizerskom a rijelo u kadici i naravno vristi, probat cemo potrbuske👍🏻
Idem peglat i spremat sutra imamo goste. Tak da me opet nema
Ele super ideja za pola torte
Poudrav svima, meni je mam ove pa nema tolko mobitela i ipada
Danas bebulja bila dobra i zapravo sinoc od 9 do 5 spavala osim ako sam ju tolko u snu podojila da se ni ne sjecam al mislim da bi se sjecala haha
Onda smo se danas nasli s prijateljima dosla sam u ergu i izvadila je , pa svi ju diraoi i nakon pola sata dosta i spakirala je natrag i kuci hihi, ona zaspala i nastavila spavat se u svemu dobra je danas
Ejic mi peremo kosu posebno nad lavaboom onako kao u frizerskom a rijelo u kadici i naravno vristi, probat cemo potrbuske👍🏻
Idem peglat i spremat sutra imamo goste. Tak da me opet nema
Ele super ideja za pola torte
Vecer cure
Ellie vec 6mj 😄 kako vrijeme brzo prolazi
Ja sa svojom bandom bila kod mojih 😁
Na kraju ce nevjesta sutra navecer ici u bolnicu pa ce joj stavljati gel😩😩 jer vec danas 10dana kako je prosao termin,nece doktor da vise pusti dijete u trbuhu.
Zao mi je sto ce joj inducirati,ali kad se ne otvara
Samo nek sve prode kako treba
Sortiraj odgovore
Najstariji