Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    05. Studeni 2016. 17:11

Mi sutra imamo 6.mjeseci. Mm bi tortu . Za nas . Moj veliki bebo borac

Pixii
    05. Studeni 2016. 17:33

Curke koje su krenule s dohranom trebala bi mi pomoc. Sutra nam je u planu krenuti s kasicama, prvo bi krenula s jabukom. Zanima me kako ste je pripremali i koji je postupak uvodenja, Malo sam zbunjena jer negdje citam da se jabuka samo izriba i protisne kroz gazu pa da se onda tako krece sa sokicem, a negdje da se skuha jabuka, zmiksa i razrijedi s vodom pa da se tako daje. Help :)

Ugolina
    05. Studeni 2016. 17:57

Pixii, moja nadohrana izgleda ovako bez ikakvih opterecivanja i reda 😂😂😂😂.. jela je obicnu naribanu jabuku, pa takvu s petit keksom, naribanim,danas kuhanu jabuku s jednim petit keksom unutra,btw to mi se vise svida jer je puno bolja jabuka kad se izmiksa,puno meksa i radije bi ti takvu preporucila, pa bananu,samo sa zlicicom grebem kao po njoj,kasasta je..jela je vec i juhu izmiksanu,da dominira mrkva, pa kuhanu mrkvu zgnjecenu jer tad jos nisam imala stapni mikser.. rizolino.. krusku.. 
    Po pravilu bi ustvari trebala zapocet s jednom namirnicom pa nju prakticirat dva,tri dana..pa onda neku novu isto tako..pa onda ih mozda iskombinirat.. a ne ovako ko ja zbrda zdola ovo ono 😂😂😂😂 i dijete mi je,zamisli,dobro 😂😂😂😂 a kao nebi niti smjela jos juhu niti kekse haha... a da ne pricam da sam joj u ovo danas stavila malo secera jer je jabuka bila prekisela... 😂😂

Ellie00
    05. Studeni 2016. 18:08

Kaze mm da napravim pola torte. me like . slavimo polurockas rockas sutra 

Ugolina
    05. Studeni 2016. 18:09

Ellie pola torte 👍👍👍👍😂😂😂😂

TPol
    05. Studeni 2016. 18:24

Poudrav svima, meni je mam ove pa nema tolko mobitela i ipada

Danas bebulja bila dobra i zapravo sinoc od 9 do 5 spavala osim ako sam ju tolko u snu podojila da se ni ne sjecam al mislim da bi se sjecala haha
    Onda smo se danas nasli s prijateljima dosla sam u ergu i izvadila je , pa svi ju diraoi i nakon pola sata dosta i spakirala je natrag i kuci hihi, ona zaspala i nastavila spavat  se u svemu dobra je danas

Ejic mi peremo kosu posebno nad lavaboom onako kao u frizerskom a rijelo u kadici i naravno vristi, probat cemo potrbuske👍🏻

Idem peglat i spremat sutra imamo goste.  Tak da me opet nema

Ele super ideja za pola torte

TPol
    05. Studeni 2016. 18:24

Poudrav svima, meni je mam ove pa nema tolko mobitela i ipada

Danas bebulja bila dobra i zapravo sinoc od 9 do 5 spavala osim ako sam ju tolko u snu podojila da se ni ne sjecam al mislim da bi se sjecala haha
    Onda smo se danas nasli s prijateljima dosla sam u ergu i izvadila je , pa svi ju diraoi i nakon pola sata dosta i spakirala je natrag i kuci hihi, ona zaspala i nastavila spavat  se u svemu dobra je danas

Ejic mi peremo kosu posebno nad lavaboom onako kao u frizerskom a rijelo u kadici i naravno vristi, probat cemo potrbuske👍🏻

Idem peglat i spremat sutra imamo goste.  Tak da me opet nema

Ele super ideja za pola torte

mare1989
    05. Studeni 2016. 19:18

Vecer cure

Ellie vec 6mj 😄 kako vrijeme brzo prolazi

Ja sa svojom bandom bila kod mojih 😁
    Na kraju ce nevjesta sutra navecer ici u bolnicu pa ce joj stavljati gel😩😩 jer vec danas 10dana kako je prosao termin,nece doktor da vise pusti dijete u trbuhu.
    Zao mi je sto ce joj inducirati,ali kad se ne otvara
    Samo nek sve prode kako treba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.